Πέμπτη 14 Αυγούστου 2014

Παραμύθιασαν τον πρωθυπουργό που την έχει δει Ρόμπερτ Λάνγκτον....

To Koυρδιστό Πορτοκάλι λυπάται την ταλαίπωρη Γεωργία Σαμαρά που την κουβαλάνε μέσα στο καύσωνα σε τάφους και χαρακώματα. Μιλάμε για ρεζίλι των σκυλιών τόσο του άσχετου Τασούλα, όσο και των νταβατζήδων των ΜΜΕ που αφήνουν να εννοηθεί ότι πρόκειται για τον τάφο του Μέγα Αλέξανδρου....

Kάτι παλαβοί νεοδημοκράτες αρχαιολόγοι σε συνεργασία με την Μενδώνη του υπ. Πολιτισμού παραμύθιαζαν τον Σαμαρά από τότε που ήταν στο Πολιτισμού ότι εντόπισαν στην Αρχαία Αμφίπολη τον τάφο του Μέγα Αλέξανδρου.
Με του που έγινε πρωθυπουργός ο Σαμαράς, ο στρατηλάτης, ο φίλος του Μπαλτάκου, ο Μακεδονομάχος, βρήκαν ευκαιρία να πουλήσουν το παραμύθι σαν υπερπαραγωγή.
«Πρόκειται για πολύ σημαντικό τάφο. Προφανώς υπάρχει κάποιο πολύ σημαντικό εύρημα σ' αυτό τον τάφο», επαναλάμβανε ο ασχετο-Τασούλας για να υπογραμμίσει:
-«Περιμέναμε 2.314 χρόνια. Δεν μπορούμε να κάνουμε υπομονή δυο-τρεις βδομάδες ακόμη;»
Για ποιον περιμέναμε 2.314 χρόνια; Για τον Τόνι Τονίνο; Η την Πίτσα την Αλώβητη. Η μήπως για την Ρωξάννη, την Αχόρταγη;
Είναι προφανές ότι ο Τασούλας εννοούσε τον Μέγα Αλέξανδρο. Τον πρόγονο του Αβέρωφ.
Ο δε Σαμαράς συνιστούσε τους κατοίκους της περιοχής να κάνουν λίγες μέρες υπομονή!!!

Μιλάμε για το απόλυτο ρεζιλίκι.

Στο μεταξύ τα δημοσιογραφικά φερέφωνα του Σαμαρά-κάτι χρεοκοπημένοι μηντιάρχες-ανέβαζαν διαρκώς το θέμα για να καταλήξουν σήμερα να κάνουν λόγο για τον Αλέξανδρο τον Δ΄ και την Ρωξάννη, την Τρέχα γύρευε..
Μιλάμε για διεθνές ρεζίλι του πρωθυπουργού.
Κάποιος πρέπει να αναλάβει την ευθύνη γι αυτό. Να παραιτηθεί τώρα η κα Μενδώνη!
«Κώστα, πάμε τώρα στην Αμφίπολη» είπε στο τηλέφωνο ο πρωθυπουργός Αντ. Σαμαράς στον υπουργό Πολιτισμού Κ. Τασούλα-αποκαλύπτει ο ΒΗΜΑτοδότης- και πήραν το πρωθυπουργικό αεροσκάφος από την Ελευσίνα και  προσγειώθηκαν στη Θεσσαλονίκη.
Μαζί τους ήταν και η σύζυγος του πρωθυπουργού Γεωργία.
Στην είσοδο του αρχαιολογικού χώρου τούς υποδέχθηκε ένας... Καραμανλής: «Ενας Καραμανλής φρουρεί τον χώρο» είπε ο κ. Τασούλας και έκανε τις συστάσεις στον Πρωθυπουργό. Του συνέστησε τον αστυνόμο Ιωάννη Καραµανλή, ο οποίος βεβαίως δεν έχει καμία σχέση με τον πρώην πρωθυπουργό. Στην υποδοχή ήταν και δύο γυναίκες, η κυρία Αικατερίνη Περιστέρη, προϊστάμενη της ΚΗ' Εφορείας, και η κυρία Λίνα Μενδώνη, γενική γραμματέας του υπουργείου Πολιτισμού. 
Ουδείς άλλος. Μόλις ο Πρωθυπουργός ανέβηκε τη σιδερένια σκαλωσιά και βρέθηκε μπροστά στις δύο σφίγγες που κοιτάει η μία την άλλη σαν ακοίμητοι φρουροί του χώρου είπε: «Πρώτη φορά στη ζωή μου βρίσκομαι τόσο κοντά σε ένα σπουδαίο μυστικό».
Ο πρωθυπουργός την είδε πρωταγωνιστής στον Κώδικα Ντα Βίντσι, φτυστός ο καθηγητής Ρόμπερτ Λάνγκτον, ειδικός των συμβόλων.
επεξεργασμένη εικόνα:takis Vorini

2 σχόλια:

Unknown είπε...

βρε άνθρωπε,πόσο, μα πόσο έχει ποτίσει με χολή το μέσα σου...απ΄όλη αυτή την ιστορία εσύ αυτό εισέπραξες?Είναι θλιβερό να παρακαλάει κάποιος να μην είναι σημαντικά τα ευρήματα στη Αμφίπολη μόνο και μόνο για να δικαιωθεί η στενοκεφαλιά του..

Ανώνυμος είπε...

Για την πολιτικη σκοπιμοτητα μιλάει ο ανθρωπος και τις επικοινωνιακές αρλούμπες κι οχι για το εύρημα.αλλη μια φορά θα μας ταΐσουν ενδοξους προγόνους.θα φαμε θα πιούμε και νηστικοι θα κοιμηθούμε.