Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου 2016

Ανακοίνωση ΟΡΓΗΣ από την ΟΝΝΕΔ κατά του Κυριάκου Μητσοτάκη

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης

Η ανακοίνωση της οργής για τον πρόεδρο της ΝΔ

Για προσπάθεια απαξίωσης της οργάνωσης και του δικαιώματος της ελεύθερης έκφρασης κάνουν λόγο μέλη και στελέχη της πρώην ΟΝΝΕΔ, τα οποία εξέδωσαν ανακοίνωση κατά του προέδρου της ΝΔ, Κυριάκου Μητσοτάκη. Σημειώνουν, ακόμη, ότι «Δεν θα δεχτούμε ποτέ η νεολαία της Νέας Δημοκρατίας να αντικατασταθεί από μια οργάνωση πρόθυμων και πειθήνιων ημετέρων».
Με μια αιχμηρή ανακοίνωση μέλη και στελέχη της πρώην ΟΝΝΕΔ Θεσσαλονίκης εξηγούν γιατί δεν συμμετείχαν στην υποδοχή του προέδρου της ΝΔ Κυριάκου Μητσοτάκη το βράδυ του Σαββάτου στο «Ι. Βελλίδης» της ΔΕΘ. Εκφράζουν, παράλληλα, ανησυχίες για τις εξελίξεις στη νεολαία του κόμματος. «Γινόμαστε παρατηρητές μιας προσπάθειας απαξίωσης της οργάνωσης και του δικαιώματος να σκεπτόμαστε και να εκφραζόμαστε ελεύθερα με σκοπό να ελεγχθεί απόλυτα η ΟΝΝΕΔ και να μην έχει μια ανεξάρτητη φωνή. »
Όλοι εμείς στεκόμαστε απέναντι σε αυτό το σχέδιο και θα υπερασπιστούμε τους αγώνες και την ιστορία της "γαλάζιας γενιάς" με τη φωνή μας , τη σκέψη μας και τη δράση μας. Δεν θα δεχτούμε ποτέ η νεολαία της Νέας Δημοκρατίας να αντικατασταθεί από μια οργάνωση πρόθυμων και πειθήνιων ημετέρων», υπογραμμίζουν, μεταξύ άλλων, στην ανακοίνωση.

Δεν υπάρχουν σχόλια: