Πέμπτη 22 Σεπτεμβρίου 2016

Διαβουκόληση του Στουρνάρα και στο Bloomberg!

image

 

Ο ΓΙΓΑΝΤΑΣ ΣΤΟΥΡΝΑΡΑΣ ΕΔΩΣΕ ΜΑΪΜΟΥ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΤΟ BLOOMBERG!

ΕΚΑΝΕ ΟΜΩΣ ΩΣ ΚΛΑΣΙΚΟΣ ΚΟΥΤΟΠΟΝΗΡΟΣ, ΤΟ ΤΡΑΓΙΚΟ ΛΑΘΟΣ…

Δεν φτάνει που βγήκε με την ουρά στα σκέλια από το Μαξίμου μετά την συνάντηση με τον Τσίπρα παίρνοντας πίσω όλα όσα διέδιδε τις προηγούμενες ώρες στους ντόπιους κηφήνες… Ενδεικτικό το ότι το «ρεπορταζ» το αναπαράγουν ιστοσελίδες που είχαν σχέσεις με την συμμορία εκβιαστών που έδρευε εντός της Attica Bank από την εποχή Στουρνάρα – Σαμαρά και έστηναν «δολοφονίες» χαρακτήρων προς όφελος του νυν κεντρικού τραπεζίτη.

Όπως και να ‘χει ο άνθρωπος αποδεικνύει ότι έχει νοσηρό εγκέφαλο. Πως είναι δυνατόν μετά το βατερλό του, με αφανισμό της εκλεκτής του, κυρίας Πούσκουρη και της διαβόητης κυρίας Σακελλαρίου, την ίδια στιγμή που ο Ρουμελιώτης έμεινε αμετακίνητος, να παρουσιάζεται ως θριαμβευτής στο Bloomberg;

Όμως επειδή η κουτοπονηριά ποτέ δεν συνοδεύεται από στοιχειώδη ευφυΐα, ο υπερφίαλος Στουρνάρας στην προσπάθεια να κρύψει το φιάσκο του, Έκανε ένα τεράστιο λάθος, που θα το πληρώσει ακριβά στο άμεσο μέλλον. Παραδέχτηκε ότι έχει πολιτικές βλέψεις, γεγονός ασυμβίβαστο με την θέση του Κεντρικού τραπεζίτη χώρας μέλους της ευρωζώνης! Ας ξυπνήσει λοιπόν η κυβέρνηση και ας τον καρατομήσει με συνοπτικές διαδικασίες.

Δεν υπάρχουν σχόλια: