Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου 2016

Το απολύτως αξιόπιστο Bridging Europe και οι τσαρλατάνοι των δημοσκοπήσεων της διαπλοκής

Διάδρομος


Όλη η αλήθεια για το απολύτως αξιόπιστο Bridging Europe, αλλά και για τους τσαρλατάνους της Στατιστικής Επιστήμης που αναλαμβάνουν τις εργολαβίες της διαπλοκής

Από τη στιγμή που είδε το φως της δημοσιότητας η δημοσκόπηση του Bridging Europe που διενεργήθηκε για λογαριασμό της εφημερίδας ΤΟ ΧΩΝΙ, η οποία εμφανίζει τον ΣΥΡΙΖΑ να προηγείται με 4,2% (Δείτε ΕΔΩ), οι γνωστές κόνιδες της Δεξιάς, η διαπλοκή και η νεοφιλελεύθερη παρασιτική περιθωριακή κλίκα έχουν ξεκινήσει "ιερό αγώνα" για την αποδόμηση του απολύτως αξιόπιστου ινστιτούτου.
Όμως, η πραγματικότητα είναι μία και ενοχλεί τους εκπροσώπους και εκφραστές της χρεοκοπημένης παλιάς Ελλάδας τους οποίους ο ελληνικός λαός μαύρισε πριν από ένα χρόνο, στις εκλογές του Σεπτέμβρη του 2015: Το ινστιτούτο Bridging Europe, είναι το μοναδικό που σε όλες τις τελευταίες εκλογικές αναμετρήσεις και σε ένα δημοψήφισμα έχει πέσει μέσα σε όλες του τις εκτιμήσεις. Δεν πάμε μακριά. Στις εκλογές του Σεπτέμβρη του 2015, τις οποίες είχε κερδίσει με διαφορά περίπου 7 ποσοστιαίων μονάδων ο ΣΥΡΙΖΑ, το Bridging Europe είχε προβλέψει σχεδόν απόλυτα το αποτέλεσμα (Δείτε ΕΔΩ).
Να θυμίσουμε τι έκαναν οι γνωστές εταιρείες δημοσκοπήσεων, οι εταιρείες των διαπλεκόμενων συμφερόντων σε εκείνες τις εκλογές; Οι εταιρείες δημοσκοπήσεων που δείχνουν σήμερα τη Νέα Δημοκρατία να προηγείται; Οι εταιρείες δημοσκοπήσεων των Πρετεντέρηδων και του ΣΚΑΪ;
Έδειχναν περίπου ισοπαλία και το Πανεπιστήμιο Μακεδονίας, το αγαπημένο της ΝΔ και του Αλαφούζου, έδειχνε τη Νέα Δημοκρατία να προηγείται.
Οι εταιρείες δημοσκοπήσεων εξακολουθούν σήμερα να παρουσιάζουν μία κατάσταση, η οποία δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα. Και καταβάλλουν προσπάθειες να πείσουν την κοινή γνώμη ότι ο, διαπιστωμένα ανίκανος και αρχιγκαφατζής, Κυριάκος Μητσοτάκης... καλπάζει. Ταυτόχρονα τα δομημένα συμφέροντα έχουν αποφασίσει να επιτεθούν σε οποιαδήποτε έρευνα δείχνει τον ΣΥΡΙΖΑ να προηγείται, την στιγμή που οι ολιγάρχες των μίντια έχουν κηρύξει λυσσαλέο και ολοκληρωτικό πόλεμο σε βάρος της κυβέρνησης Τσίπρα.
Στο παρασκήνιο τα διαπλεκόμενα συμφέροντα έχουν ενεργοποιήσει τους πάντες, ώστε να συσκοτίσουν την πραγματικότητα, να θάψουν την αλήθεια και να κλιμακώσουν τις επιθέσεις σε βάρος της κυβέρνησης Τσίπρα.
Το εντυπωσιακό είναι ότι ενεργό ρόλο διαδραματίζουν πλέον οι επικεφαλής των δημοσκοπικών εταιρειών που έχουν ντροπιάσει την επιστήμη της στατιστικής σε όλες τις τελευταίες εκλογικές αναμετρήσεις. Πρόκειται για απολύτως διασυνδεμένες εταιρείες με τα διαπλεκόμενα συμφέροντα, οι οποίες έδωσαν απολύτως λανθασμένες εκτιμήσεις για τα αποτελέσματα σε τρεις διαδοχικές εκλογικές αναμετρήσεις (Από τις ευρωεκλογές του 2014, μέχρι στις εθνικές εκλογές του 2015) και σε ένα δημοψήφισμα τον Ιούλιο του 2015.
Τι να πρωτοθυμηθούμε; Τον Γεράκη της Marc, ο οποίος είχε ζητήσει δημόσια συγγνώμη για τις εκτιμήσεις των δημοσκόπων στις εκλογές του Σεπτέμβρη του 2015); Τα δημοσκοπικά "Βατερλώ" της GPO και της ALCO. Τις... μεροληπτικές δημοσκοπήσεις της MRB, του συμβούλου του Αντώνη Σαμαρά, κ. Μαύρου. Ή το παντελώς αναξιόπιστο "Πανεπιστήμιο Μακεδονίας" που παραμονές των εκλογών του Σεπτέμβρη του 2015 έβγαζε τη ΝΔ να προηγείται για να ηττηθεί τελικά με 7 μονάδες διαφορά.
Ας μαζευτούν λίγο εκεί στα μαυσωλεία της διαπλοκής διότι το ψέμα έχει κοντά ποδάρια και δεν θα αργήσουν να έρθουν στο φως αποκαλύψεις για τον βρώμικο ρόλο συγκεκριμένων δημοσκόπων που λειτουργούν ανεξέλεγκτα στο παρασκήνιο.
Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια: