Τρίτη 17 Ιανουαρίου 2017

Γιάννης Μοίρας για την Φώφη Γεννηματά «Ρεσιτάλ αμετροέπειας και προσβολής της μνήμης του πολίτη,»

photo


Ρεσιτάλ αμετροέπειας και προσβολής της μνήμης του πολίτη, η σημερινή συνέντευξη της Φώφης Γεννηματά στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ.
Η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ κατηγόρησε την κυβέρνηση Αλέξη Τσίπρα και Πάνου Καμμένου ότι είπε ψέματα προεκλογικά, ξεχνώντας το παλιό «λεφτά υπάρχουν» του ασώτου υιού που επέστρεψε Γιώργου Παπανδρέου.
Επέρριψε ευθύνες περί δημοσιονομικής εκτροπής στην κυβέρνηση Κώστα Καραμανλή, ξεχνώντας ότι ήταν το κόμμα της και ο Γιώργος Παπανδρέου που είχαν πει όχι το 2009 στην ανάληψη μέτρων δημοσιονομικής εγκράτειας και σταθεροποίησης και με το που έγιναν κυβέρνηση αυτοί, φαλκίδευσαν τη δημοσιονομική εικόνα της χώρας προκειμένου να μας φέρουν το ΔΝΤ και να μας βάλουν στα μνημόνια.
Μίλησε για το παρόν πρόγραμμα που τρέχει και τις διαπραγματεύσεις της κυβέρνησης με τους εταίρους, ξεχνώντας την οικονομική και κοινωνική λαίλαπα της περιόδου 2010-2015 που χτύπησε την Ελλάδα και τους Έλληνες εξαιτίας του κόμματός της και της ΝΔ, καθώς και το λωποδυτικό PSI.
Εμφάνισε για το ΠΑΣΟΚ μία εικόνα ενότητας και επανεκκίνησης, ξεχνώντας ότι οι άνθρωποι που φέρνει πίσω , είναι εκείνοι που διέλυσαν την Ελλάδα επί δεκαετίες με τα πάρτι σπατάλης, μίζας, διαφθοράς και διασπάθισης και πρόσφατα με την υπόθεση των μνημονίων.
Η Φώφη Γεννηματά προκαλεί υποκρινόμενη πως έχει κενό μνήμης, αλλά ο λαός δεν ξεχνά. Ο λαός έστειλε το ΠΑΣΟΚ στον καιάδα της ιστορικής απόρριψης και απαξίωσης και εκεί θα το κρατήσει, όσα ρεσιτάλ -σαν το σημερινό- και αν δώσει η πρόεδρός του.

(Ο εκπρόσωπος της ΝΔ εξέδωσε καμιά απάντηση, ή δεν θέλουν να διαταράξουν τη σχέση;)
Μέλος Εθνικού Συμβουλίου
πρώην Γενικός Γραμματέας
 Περιφερειακός Σύμβουλος Αττικής

Δεν υπάρχουν σχόλια: