Τετάρτη 18 Ιανουαρίου 2017

ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΟΡΓΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΤΟΥ ΣΟΪΜΠΛΕ!


Για πρώτη φορά τις τελευταίες δεκαετίες η Γερμανία έχει μπει στο στόχαστρο όλου του πολιτισμένου κόσμου. Θυμηθείτε μόνο ότι πριν λίγα χρόνια με απόλυτη ευθύνη των προηγούμενων κυβερνήσεων, η Ελλάδα ανεχόταν να έχει τον ρόλο του αποδιοπομπαίου τράγου για να ξεπλύνει τα εγκλήματα της Γερμανίας. Από το 2009 εώς το 2015, κυβερνήσεις απόλυτα ελεγχόμενες και εκβιαζόμενες από τους γερμανούς, επέτρεπαν σε αυτά τα γλιτσιασμένα από αίμα και βρωμιά χέρια, να ασελγούν επάνω στο έθνος.
Όταν επιτέλους το 2015 βρέθηκε κυβέρνηση να σηκώσει ανάστημα, οι ίδιοι που επέτρεπαν τον διασυρμό της Ελλάδας τα προηγούμενα χρόνια, επαναστάτησαν προδίδοντας την πατρίδα τους αλλά και την ίδια την Ευρώπη. Αφού οι δήθεν επανάστασή τους, ήταν για να προστατεύσει την ευρωκτόνο πολιτικη του Σόιμπλε.
Σήμερα, όλα έχουν ανατραπεί και η οργή κατά της Γερμανίας παίρνει διαστάσεις παγκόσμιας χιονοστιβάδας. Το μεγαλύτερο μέρος της Ευρώπης, η Αμερική του Donald Trump ο οποίος σε αντίθεση με την Κλίντον δεν χρωστάει τίποτα στην Γερμανία και δεν εκβιάζεται από αυτή, η Βρετανία, ο Ευρωπαϊκός Νότος αλλά και η μισή Γερμανία (!!) κατηγορούν ευθέως την πολιτική Σόιμπλε ως καταστροφική για την Ευρώπη και ντροπιαστική για την Δύση.  Και ακόμα δεν έχει αναλάβει καθήκοντα ο έντιμος Σταϊνμάγερ! Ο οποίος φυσικά, μαζί με τον επίσης έντιμο αντικαγκελάριο Γκάμπριελ, δεν πρόκειται να κρατήσουν το στόμα τους κλειστό και να επιτρέψει στον Σόιμπλε να οδηγήσει την Ευρώπη και την Γερμανία στον όλεθρο. Ο οποίος φυσικά,
Ο  Τραμπ λοιπόν δεν υπήρχε περίπτωση να επιτρέψει στην διεφθαρμένη ελίτ της Γερμανίας να του κουνά το δάχτυλο. Κάποιοι ξέχασαν από που ξεκίνησαν τα σκάνδαλα της Siemens και άλλων γερμανικών εταιρειών και με ποιό κόμμα στην Αμερική. Όχι φυσικά με το κόμμα της Κλίντον.
 Κάποιοι ακόμα δεν έχουν κατανοήσει ότι για πρώτη φορά στην ιστόρια, δύο Ιταλοί αναμετρήθηκαν για την προεδρία του ευρωκοινοβουλίου και επικράτησε ποιός νομίζετε; Ο άνθρωπος του Μπερλουσκόνι!
Είναι η παγκόσμια εξέγερση την οποία περιέγραψε στο πρόσφατο άρθρο του Στίγκλιτς. Έχει βέβαια και εκτόνωση προς αρνητικές κατευθύνσεις, το σημαντικό όμως είναι ότι γίνεται πριν το Άουσβιτς.  Σε αντίθεση με τον δεύτερο παγκόσμιο πόλεμο όπου η αργοπορία της διεθνούς κοινότητας γέμισε τα κρεματόρια.
Η Ευρώπη αλλά και υγιείς δυνάμεις στην ίδια τη Γερμανία οφείλουν να βάλουν τώρα τέλος στην παραφροσύνη. Το προσωπείο έχει πέσει και το βουνό του αίσχους δεν μπορεί πλέον να κρυφτεί από το φύλλο συκής της «άτακτης Ελλάδας που έπρεπε να τιμωρηθεί».
Ούτε φυσικά από τις γελοίες δημοσκοπήσεις για την δήθεν χαμηλή δημοτικότητα του Τραμπ μόλις ο τελευταίος «τόλμησε» να εστιάσει τα πυρά του στον καταστροφικό ρόλου της Γερμανίας. Δεν τους πιστεύει κανείς.
Ας είναι λοιπόν η μικρή Ελλάδα που με την αντίστασή της άναψε αυτή την μεγάλη φωτιά. Και ας φροντίσουν οι ισχυροί, αυτή η φωτιά να μην είναι καταστροφική αλλά να είναι το καθαρτήριο πυρ.

olympiada

Δεν υπάρχουν σχόλια: