Πέμπτη 19 Ιανουαρίου 2017

ΕΚΤΑΚΤΟ Απολυουν τον Γεωργιαδη απο τη Νεα Δημοκρατια;

adonis-georgiadi


Έντονη δυσαρέσκεια επικρατεί στη Νεα Δημοκρατια για την τροπή που πήρε η δήλωση του Αδωνι Γεωργιαδη οτι θα απολυθούν όσοι διορίστηκαν απο το ΣΥΡΙΖΑ στο δημόσιο.
Νεα Ενημέρωση Δείτε εδώ
 Ήδη ο χαρακτηρισμός του κόμματος σαν ρεβανσιστική ακροδεξια σαρώνει στα social media. Μάλιστα βουλευτής της ΝΔ αναρωτιόταν για ποιες προσλήψεις μιλάει ο Γεωργιαδης, για τις προσλήψεις που έγιναν μέσω ΟΑΕΔ στα hot spots οπως όριζε ο ευρωπαϊκός σχεδιασμός ή για τα κενά στα σχολεία και στα νοσοκομεία που πρέπει να καλυφθούν;
Η μεγαλύτερη ανησυχία όλων ειναι οτι στο πίσω μέρος του κ.Γεωργιαδη ειναι η άλωση των υπηρεσιών του δημοσίου, το σπάσιμο τους σε κομμάτια και το ξεπούλημα σε εργολάβους-φίλους της ΝΔ για ένα κομμάτι ψωμί.
Ηδη βουλευτές και στελέχη του κόμματος ζητούν την απομάκρυνση του κυρίου Γεωργιαδη απο τη θέση του αντιπροέδρου καθως εχουν καταλάβει οτι οι θέσεις του ωθούν το κομμα σε ακραίες κοινωνικά θέσεις που αν εφαρμοστούν θα διαλύσουν την οργανωτική δομή της κρατικής μηχανής.
Υ.Γ. Αυτο που τρομάζει παρα πολλούς λογικά σκεπτόμενους ακομα στη ΝΔ ειναι οτι ο άνθρωπος αυτός που ειναι τομεάρχης αμυνας της ΝΔ μπορει αύριο να διαλύσει με απολύσεις τον στρατό και την άμυνα της χώρας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: