Πέμπτη 12 Οκτωβρίου 2017

Οι Άθλιοι: Ο Βίκτωρ Ουγκώ θα μπορούσε να ξαναγράψει τους Αθλίους με ήρωες τους Γεωργιάδη – Μητσοτάκη

 

ΑΙΣΧΟΣ: Μετατρέπουν ακόμα και το πνευματικό μυστήριο σε εμπόριο.

ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΝ ΤΟΝ ΟΙΚΟ ΤΟΥ ΘΕΟΥ, ΟΙΚΟ ΕΜΠΟΡΙΟΥ.

Ακόμα και την βάφτιση ενός παιδιού την κάνουν εμπορική συναλλαγή. Από την άλλη, κουνάνε το δάχτυλο παραδίδοντας μαθήματα «πολιτικής ηθικής».

Ο λόγος φυσικά για τον αντιπρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας που είναι και υπότροπος. Ακόμα και το ιερό μυστήριο της βάπτισης, αυτό το πνευματικό μυστήριο, το μετατρέπουν σε εμπορική συναλλαγή.

Όχι φυσικά πως ο Μητσοτάκης είναι καλύτερος. Εκεί μιλάμε για ομόρρυθμο εμπορική και πολιτική εταιρεία. Από την ανιψιά μέχρι την σύζυγο που χρησιμοποιούν τους θεσμούς της Δημοκρατίας για να προωθούν τις εμπορικές και άλλες δραστηριότητες τους.

Δεν χρειάζεται να επεκταθούμε άλλο, ντροπή και μόνο ντροπή. Αναμένουμε όμως την παρέμβαση της Δικαιοσύνης για να δούμε επιτέλους εάν κάποιοι πολιτικοί συναλλάσσονται με επιχειρηματίες αμοιβόμενοι σε είδος. Και έπειτα κουνάνε το δάχτυλο στον Πάνο Καμμένο ο οποίος πληρώνει ακόμα και τα υπηρεσιακά ταξίδια από την τσέπη του.

Μετά από αυτές τις αθλιότητες ακόμα κι αν αγοράζουν σπίτια στην οδό Βολταίρου δεν πρόκειται να γίνουν εκπρόσωποι του Διαφωτισμού, απλώς θα είναι οι χειρότεροι εκφραστές των Αθλίων του Βίκτωρος Ουγκώ

Δεν υπάρχουν σχόλια: