Δευτέρα 30 Οκτωβρίου 2017

Το «Καρτέλ» του Αυγενάκη!


Αν η κυρία Παπακώστα διαγράφτηκε για ένα ακίνδυνο σχόλιο, τι θα πρέπει να συμβεί όταν ο Γραμματέας του κόμματος κατηγορείται ότι διαπλέκεται με τύπους του υποκόσμου;
Ο πρόεδρος της ΝΔ μόλις έβγαλε την "ανομία" και την "εγκληματικότητα" στην ατζέντα του, σαν αντιπολιτευτική γραμμή, προέκυψε ο Αυγενάκης και οι συμμορίες του!
Ο γραμματέας του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης διαθέτει ιδιαίτερα βαρύ τίτλο, καθώς είναι στενός συνεργάτης του Προέδρου της ΝΔ.
Όταν ο κ. Αυγενάκης που μετά τις αποκαλύψεις της εφημερίδας Documento εμπλέκεται με ανθρώπους του υποκόσμου για εκβιασμό, λαθρεμπόριο, ο κ. Μητσοτάκης οφείλει να δώσει εξηγήσεις, τόσο ο ίδιος όσο και ο πρόεδρος της ΝΔ.
Και οφείλονται εξηγήσεις καθώς για τον κ. Αυγενάκη, δεν πρόκειται για το πρώτο κρούσμα του. Ο ίδιος το 2015 έκανε προσπάθεια να τρομοκρατήσει το Candianews και τους ανθρώπους του με αφορμή την αποκάλυψη της υπόθεσης ανάληψης 1 εκατ. ευρώ από τράπεζα του Ηρακλείου από πολιτικό παράγοντα του Ηρακλείου. Ο ίδιος μάλιστα απείλησε...και πολίτες στα social media που εξέφρασαν την άποψη τους για την αποκάλυψη αυτή (Bλ φωτό)
Το ίδιο έπραξε και χθες Σάββατο (28/10) με τον Documento καθώς απείλησε με μηνύσεις μετά τις αποκαλύψεις για τις συναναναστροφές του με τον υπόκοσμο.
Ο κ. Αυγενάκης (σ.σ όπως και η ΝΔ), αφού απαντήσει στις καταγγελίες, καλό είναι να μας πει και τι έγινε με εκείνες τις μηνύσεις που θα έκανε στην ΝΔ για τα δάνειά της, όταν ήταν επί ΔΗΣΥ!

Δεν υπάρχουν σχόλια: