Τετάρτη 25 Οκτωβρίου 2017

ΚΑΤΕΡΡΕΥΣΕ Ο Γεωργιάδης στην αγκαλιά του Πορτοσάλτε: «ΚΑΤΗΓΟΡΩ»

 

Δριμεία επίθεση στην αριστερά και σε μέσα που πρόσκεινται σε αυτήν (αναφέρθηκε στην Εφημερίδα των Συντακτών) για διαστρέβλωση των δηλώσεων του, εξαπέλυσε ο κύριος Άδωνις Γεωργιάδης σήμερα το πρωί στην εκπομπή του Άρη Πορτοσάλτε. Ο οποίος βεβαίως προσπάθησε να του δώσει κουράγιο συμφωνώντας μαζί του ότι οι αριστεροί είναι παλιάνθρωποι και διαστρεβλώνουν τις απόψεις του αντιπροέδρου του Μητσοτάκη. Είναι άλλωστε γνωστό ότι ο Αντιπρόεδρος έχει μακρά ιστορία στον δημόσιο βίο και οι απόψεις του όχι μόνο είναι σταθερές αλλά και κρυστάλλινες. Για του λόγου το αληθές:Εάν έλεγε κάποιος πριν 30 χρόνια ότι ένας τύπος σαν τον Γεωργιάδη θα κατάφερνε να γίνει υπουργός και αντιπρόεδρος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, οπωσδήποτε θα γινόταν αντικείμενο σεναρίου ελληνικής ταινίας. Τότε βλέπετε, ο μοναδικός που θα μπορούσε να συγκριθεί με τον άδωνι Γεωργιάδη είναι ο θρυλικός «Αχόρταγος » με τον Γιάννη Γκιωνάκη στον κύριο ρόλο. Τότε που ένας παλιάτσος από το πουθενά έφτασε σε σημείο να απαιτεί να γίνει υπουργός φωνάζοντας: Φέρτε μου κατουρημένες ποδιές να φιλήσω!

https://youtu.be/PYqmwhmD-lg

Και όμως, ο κωδικός αχόρταγος ε σαρκώθηκε πλήρως στο πρόσωπο του άδωνι Γεωργιάδη. Και δυστυχώς δεν είναι πλάκα. Μιλάμε για έναν τύπο που με την ίδια ευκολία προωθεί μηχανάκια που σβήνει τον καρκίνο από τα τσιγάρα, βιβλία που η πρήζουν την ορθοδοξία, βιβλία που η βρίζουν Τους εβραίους, έως πολυτελή ξενοδοχεία στη Ρόδο που είχαν την τιμή να φιλοξενήσουν τον μέγα αυτό πολιτικό αρλεκίνο.

Ο άνθρωπος που δεν διστάζει να ζητήσει συγγνώμη από όσους εξύβριζέ στο παρελθόν, προκειμένου να τύχει της εύνοιας τους και να ανελιχθεί ως φίδι που ξέρει να αλλάζει το πετσί του, σε ανώτερα αξιώματα. Καραμαλής, Παυλόπουλος, Μητσοτάκης, Σαμαράς, Βαρδινογιάννης, Τράγκας, δεν έχει όρια στην αναζήτηση της συγχωρέσης και της πολιτικής σπέκουλας.

Κύριοι της ΝΔ είναι αδιανόητο να παριστάνετε στην Ευρώπη και στην Ελλάδα τους εκσυγχρονιστές και υπέρμαχους της ιδεολογίας του φιλελευθερισμού όταν κρατάτε αντιπρόεδρο τον κύριο Άδωνι Γεωργιάδη. Έναν πολιτικό αρλεκίνο ο οποίος δυσφημεί όχι μόνο τη Νέα Δημοκρατία αλλά όλο το πολιτικό σύστημα και την Ελλάδα στην Ευρώπη.

Δύο είναι οι λόγοι που στηρίζουν με ακλόνητα στοιχεία αυτό το οποίο σας λέμε. Από τη μια πλευρά το υβριστικό ύφος του απέναντι σε όλους τους ανθρώπους της παράταξης σας, συμπεριλαμβανομένου του νυν προέδρου,  όσες συγγνώμες και αν έχει ζητήσει.

Ας θυμηθούμε τι έλεγε για:

Τον Προκόπη Παυλόπουλο

https://youtu.be/SXFdRRvCPdY

Τον Κώστα Καραμανλή

https://youtu.be/D4792NnwUes

Τον Αντώνη Σαμαρά

https://youtu.be/b1PuVrSCa94

Τον Κυριάκο Μητσοτάκη

https://youtu.be/7TsdkmEmcfc

Τον Κωνσταντίνο Καραμανλή

https://youtu.be/fokAtfx89rc

Τους Εβραίους

https://youtu.be/ZJ9bYnrnCNE

Την Ορθοδοξία

Το Άγιο Φως

https://youtu.be/xEohX3U09oo

Το μηχανάκι που «σβήνει τον καρκίνο από το τσιγάρο»

img_3241

Τους συνεργάτες του Σώρρα

…και η λίστα δεν έχει τελειωμό για τα παραμύθια σας.

Η πολιτική σας ύπαρξη λοιπόν στηρίζεται στην λήθη των πολιτών. Μόνον πολίτες σε λήθαργο μπορούν να σας εμπιστευθούν. Και αυτό είναι η μέγιστη δυστυχία για οποιονδήποτε πολίτη που έχει ένα ελάχιστο ψήγμα ηθικής.

Διαδώστε το!

Δεν υπάρχουν σχόλια: