Πέμπτη 3 Ιανουαρίου 2013

ΕΜΦΥΛΙΟΣ Ή ΕΞΕΓΕΡΣΗ;

sofistis




Άστραψε και βρόντηξε η εντεταλμένη δημοσιογραφία για να τρομοκρατήσει τον κόσμο βαφτίζοντας κάθε μορφή αντίστασης στην εξαθλίωση ως ..εμφύλιο (!) και κάθε δίκαιη αγανάκτηση ως ..λιντσάρισμα.. Η πιο ασυνείδητη και δωσίλογη δημοσιογραφία της Ευρώπης, που ψήφισε-στήριξε (το ίδιο και χειρότερο είναι) όχι μία αλλά τρεις φορές την καταδίκη της χώρας και εξαθλίωση του λαού της, δεν χόρτασε ακόμα.. Άστεγοι κείτονται στους δρόμους, άλλοι βυθίζονται στους σκουπιδοτενεκέδες για να φάνε, άλλοι δεν αντέχουν και αυτοκτονούν καθημερινά, οι ξένοι δημοσιογράφοι μιλούν πλέον για ανθρωπιστικό ζήτημα στην Ελλάδα και η ντόπια δημοσιογραφία συνεχίζει να τρομοκρατεί για δήθεν «εμφυλίους», « λιντσαρίσματα» και άλλες τέτοιες εμφυλιοπολεμικές μαλακίες..

Το να οδηγηθούν δηλαδή στο Ειδικό Δικαστήριο και να δικαστούν 4-5 δωσίλογοι «γιωργάκηδες», υπουργοί και πρωθυπουργοί που «έδωσαν» συνειδητά και αποδεδειγμένα τη χώρα τους και το λαό τους, το να πληρώσουν οι μεγαλοφοροφυγάδες και να δικαστούν αυτοί που απέκρυπταν τις «λίστες» τους είναι «εμφύλιος» και «εθνικός διχασμός», ενώ το να αυτοκτονούν άνθρωποι κάθε μέρα είναι «εθνική ενότητα» και «σωτηρία της πατρίδος»!

Φυσικά ξέρουν πολύ καλά τι κάνουν. Γνωρίζουν πως όταν σπέρνουν τον τρόμο και τη βία καταστρέφοντας τις ζωές των ανθρώπων, δεν μπορούν να περιμένουν να θερίσουν γαρδένιες στα μπουζούκια.. Γνωρίζουν επίσης πολύ καλά πως άλλο εμφύλιος και άλλο εξέγερση γιαυτό και τρομοκρατούν τον κόσμο με έναν αποτρόπαιο εμφύλιο για να αποτρέψουν μια αξιοπρεπή εξέγερση. Μια εξέγερση που την βλέπουν νάρχεται σαν καταιγίδα στο βάθος του ορίζοντα και αυτό είναι το μόνο που πραγματικά φοβούνται και το μόνο που καταλαβαίνουν..

6 σχόλια:

Γεώργιος Πράττης είπε...

Όσο υπάρχουν ηγετίσκοι που δεν λένε τα πράγματα με το ονομά τους. Όσο υπάρχουν ατάλαντοι που δεν έχουν την ψυχή να εμπμεύσουν. Ψευτοηγέτες που μόνο βλέπουν τη υστεροφημϊα πίσω από τις δηλώσεις και τις πράξεις τους. Όσο δεν υπάρχουν ηγέτες μ' ένα ζευγάρι αρχίδια για να σπάσουν τους δεσμούς με το παρελθόν και το κατεστημένο. Ηγέτες που θα χαράξουν ένα καινούργιο δρόμο, όσο δεν υπάρχουν ηγέτες θα υπάρχουν δημοσιογράφοι σαν αυτούς που περιγράφεις.
Γεώργιος Πράττης - Βαρκελώνη - Ισπανία

Ανώνυμος είπε...

Η τεχνολογική και κοινωνική επανάσταση της εποχής μας είναι το Internet και γενικότερα η επανάσταση της πληροφορίας και της πληροφορικής.
Παλαιότερα ισχυρός ήταν όποιος κατείχε πολλά χωράφια (φεουδαρχία), μετά πολλά εργοστάσια (βιομηχανική επαν.). Σήμερα όποιος κατέχει τη διάδοση της πληροφορίας! Πες μου πόσο θα κοστίζει αύριο η τιμή μιας μετοχής και δεν χρειάζομαι ούτε χωράφια, ούτε εργοστάσια!
Η διάδοση της πληροφορίας εκφράστηκε αρχικά μέσω του ραδιοφώνου και του κινηματογράφου και μετά μέσω της τηλεόρασης.
Όλα αυτά τα αντικαθιστά πλέον σήμερα το Internet!

ΑΡΑ, ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΚΥΡΙΟΙ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΤΕ ΣΤΗ ΕΙΚΟΝΑ, ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΑΧΥΛΟΤΑΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ, ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΙ ΤΟΥ ΧΘΕΣ, ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΑΝΕΡΓΟΙ (δεν απορροφηθούν από το Internet, ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ - δοκίμασε π.χ. ο Χατζηνικολάου, πήγε καλά σε 2-3 εκπομπές, αλλά μετά ΠΑΤΩΣΕ!).

Ανώνυμος είπε...

Η προηγουμενη εξεγερση (πολυτεχνειο),
τοτε που μας βρωμαγαν (δικαιως) τα
παλια τζακια, κατεληξε στο να
φορτωθουμε και τα νεα τζακια του
Πασοκ στην πλατη και να εχουμε πλεον
τσιτωσει στα 4 στο πατωμα απο το
βαρος.
Τωρα που μας βρωμανε και τα παλια
και τα καινουργια τζακια και εχουμε
πηξει στην αιθαλομιχλη ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ,
να λειπει το βυσινο.
Εξεγερσεις τυφλες που καπελονο-
νται απο Βοναπαρτες να μας λειπουν.
Ολοι αυτοι ειναι κρικοι
μιας αλυσιδας που φθανει πισω ως
το μεσαιωνα και κατατρωει τον
Ελληνισμο σαν το σαρακι απο τοτε.
Δεν τα βγαζει κανεις περα μαζι
τους ενεργωντας εκ του προχειρου..
Οποτε το δις εξαμαρτειν κλπ κλπ...
Αν παλι εχετε να προτεινεται κατι
ανταξιο της Ελληνικης καταγωγης
μας καιισαξιο ενος τετοιου
αντιπαλου τοτε παρακαλω...

Ανώνυμος είπε...

ΕΑΝ ηταν ηγετίσκοι, ατάλαντοι,Ψευτοηγέτες
ΔΕΝ θα υπηρχε προβλημα!

προκειται ομως για καλα οργανωμενους σιωνιστες-ανθελληνες-εβραιοχριστιανους για αυτο τον λογο η χωρα κατεστραφη και το εθνος παραπαιη με 4 εκατομμυρια ισλαμοπιθικια εις την επικρατειαν

Ανώνυμος είπε...

http://www.youtube.com/watch?v=cT5MxbjdVLY&feature=player_embedded

.Ελλαδάρα...­αφού τον χώσανε καλά να πάθουμε!! μπεεεε...

Πείτε μας τουλάχιστον αν το ζώο αυτό τιμωρήθηκε!

σαν καλαμαριωτης που εισαι γιατι δεν λες τιποτα???

Ανώνυμος είπε...

Και απο ποιον θα γινει η εξεγερση ρε χαρρυ; Απο το πανηλιθιο ΖΩΟ,το νεοελληνα,που τον γαμανε κι αυτος νομιζει οτι ψιχαλιζει;