Παρασκευή 5 Απριλίου 2013

Oυδέποτε βίωσα ίχνος ατομικού εξευτελισμού, το βίωσα όμως στο χρονικό διάστημα των 11 μηνών που είμαι... βουλευτής του Ελληνικού Κοινοβουλίου...

«Στα 34 χρόνια της μάχιμης δικηγορίας μου, ουδέποτε βίωσα ίχνος ατομικού εξευτελισμού, το βίωσα όμως στο χρονικό διάστημα των 11 μηνών που είμαι βουλευτής του Ελληνικού Κοινοβουλίου και αυτό το επιβεβαίωσε σήμερα και ο κ. Βενιζέλος, με την απόφανσή του καταθέτοντας ως μάρτυρας στην προκαταρκτική επιτροπή λέγοντας «Οδύρομαι για το κατάντημα του κοινοβουλίου και της επιτροπής», χωρίς, βεβαίως, να...
προσδιορίσει σε ποιους αναφέρεται.
Για την δημιουργία της εικόνας αυτής παλεύουν καθημερινά όχι μόνο τα παπαγαλάκια συγκεκριμένων Μέσων αλλά και ο ίδιος ο Πρόεδρος της επιτροπής που δεν βρήκε μία λέξη υπεράσπισης του θεσμού που εκπροσωπεί, έναντι των λεγομένων του Προέδρου του ΠΑΣΟΚ.
Είναι αγωνιώδης η προσπάθεια που γίνεται να υποβαθμιστεί ο ρόλος της επιτροπής με την ανάδειξη της παραπολιτικής και όχι της ουσίας και των στοιχείων.
Να σημειωθεί ότι αυτή η επιτροπή επιτελεί το καθήκον του εισαγγελέως πλημμελειοδικών για την συγκέντρωση αποδεικτικού υλικού.
Βέβαια, κανένας Εισαγγελέας δεν θα υπέβαλε ερωτήσεις σε μάρτυρες, έχοντας κατά νου το ενδεχόμενο ανασχηματισμού.»

Δεν υπάρχουν σχόλια: