Κυριακή 26 Μαΐου 2013

Πάει για εξωκοινοβουλευτικό κόμμα το ΠΑΣΟΚ - Δικαιωμένος αισθάνεται ο Παπανδρέου για την εγκληματική πολιτική του

Καθόλου δεν θα παραξενευτούμε αν δούμε σύντομα το άλλοτε κραταιό ΠΑΣΟΚ να καταλήγει … εξωκοινοβουλευτικό κόμμα. Δεν είναι μόνο η κόντρα που έχει ανοίξει μεταξύ Παπανδρέου-Βενιζέλου με πρόσχημα την μαύρη τρύπα στα οικονομικά του ΠΑΣΟΚ, που στην πραγματικότητα πρόκειται για ένα ξεκαθάρισμα λογαριασμών μεταξύ τους και δεν αποκλείεται αύριο στην συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ να έχουμε άλλο ένα θερμό επεισόδιο αναμεταξύ τους.
Το πώς μπορεί ο Παπανδρέου, ένα άτομο που κατάντησε απ’ τα ποιο μισητά απ’ τον ελληνικό λαό πρόσωπα, να βγαίνει δημόσια και να υπερασπίζεται την εγκληματική πολιτική που...
άσκησε σαν πρωθυπουργός είναι αντικείμενο επιστημονικής μελέτης.
Από κει και πέρα ας μην σταθούμε στις αστειότητες του μέλους του πολιτικού συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ, Γ. Παναγιωτακόπουλου που δεν χάνει ευκαιρία να επαναλαμβάνει «τα περί κατάντιας του ΠΑΣΟΚ, που αγωνίζεται να κρατηθεί εντός βουλής», «ότι ταυτιστήκαμε στη συνείδηση του κόσμου σαν παρακολούθημα της δεξιάς .. καταγραφήκαμε ως οι συνοδοιπόροι του Σαμαρά». Τα ίδια έχει ξαναπεί σε όλους του τόνους αλλά εξακολουθεί να στηρίζει αυτό το μόρφωμα που το στολίζει με τόσα κοσμητικά επίθετα.
Το να βγαίνει όμως η Διαμαντοπούλου να εξαγγέλλει νέο κόμμα και να εκφράζεται ενάντια στο Μνημόνιο και να διατυπώνει την άποψη ότι πρέπει να αποχωρήσει η τρόικα απ’ την Ελλάδα και τα σχετικά καταντάει ανέκδοτο, ξεπερνώντας και τις ιλαρότητες του Λοβέρδου.
Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ, ΜΕΣΩ "ΤΟ ΓΡΕΚΙ"


Δεν υπάρχουν σχόλια: