Δευτέρα 13 Μαΐου 2013

ΟΥΜΠΕΡΤΟ ΕΚΟ: «ΟΙ ΣΥΓΧΡΟΝΕΣ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΕΣ ΔΕΝ ΕΠΙΒΑΛΛΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΑ ΤΕΘΩΡΑΚΙΣΜΕΝΑ, ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΙΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΕΙΣ»



AΣΦΑΛΩΣ ΔΕ ΧΩΡΑΝΕ ΟΛΑ ΤΑ ΦΕΡΕΦΩΝΑ ΤΩΝ ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΩΝ ΣΕ ΜΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ
Όταν με τη βοήθεια του λαού επανέλθει η Δημοκρατία στην Ελλάδα το πρώτο πράγμα που πρέπει δια παντός να εκλείψει από το  κοινωνικό και πολιτικό προσκήνιο, είναι ο δύσοσμος δημοσιογραφικός κόπρος.
Οι ολετήρες που πρωταγωνίστησαν στην εξαθλίωση του λαού και στον ενταφιασμό της Ελλάδας θα παραμείνουν δια παντός μαύρη σελίδα στη νεότερη  ιστορία της Ελλάδας και εφιάλτης στη μνήμη του Ελλ. Λαού.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Είναι λίγα τα Pixel (15) ; ..πρέπει να προσθέσεις κι αλλά Χάρρυ...

Hellas Gr είπε...

Χάρρυ, ο πολύς κόσμος έχει την λανθασμένη εντύπωση ότι επειδή χρυσοπληρώνει τους βολεμένους της ΕΡΤ μέσω του χαρατσιού της ΔΕΗ, τα ιδιωτικά ΜΜΕ τα παρακολουθεί δωρεάν.
Σε κάθε προϊόν που διαφημίζεται και στην ΕΡΤ και στα ιδιωτικά ΜΜΕ (που είναι όμως πολύ περισσότερες από της ΕΡΤ) προστίθεται ένα επιπλέον κόστος 10 % επί της αξίας του και το πληρώνουμε είτε βλέπουμε τηλεόραση είτε όχι.
Χώρια οι χορηγίες με τις κρατικές διαφημίσεις με χρήματα από το αίμα του λαού, και τις γραμμές τηλεοπτικής απάτης των 090.


http://2.bp.blogspot.com/-IvGWgdiiqpg/UMzNmtyhonI/AAAAAAAAJPc/hPrjXcV-mB4/s1600/mega-misthoi.jpg

https://lh6.googleusercontent.com/-MKohkhEVY3s/UWj9gVZdXEI/AAAAAAAAAFE/p0lmcY94w9s/w318-h509-no/lollitop_dnt_matrix8927521345.jpg