Δευτέρα 13 Μαΐου 2013

ΟΛΑ ΓΙΑ 'ΣΕΝΑ


6 σχόλια:

Hellas Gr είπε...

Προσωπικά πιστεύω ότι και οι πολιτικοί εάν μείωναν πολύ τους μισθούς τους τουλάχιστον κατά 70 % (βουλευτικές «αποζημιώσεις» το λένε) και φορολογούσαν περισσότερο τους έχοντες και κατέχοντες τότε και ο λαός θα υπέμενε τα δυσβάσταχτα πράγματι μέτρα.

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητέ φίλε vizantiopontos λες καταπληκτικά ποντιακά ανέκδοτα ... εκτός βέβαια και αν πιστεύεις κι εσύ όπως και άλλα παιδάκια που ανέχονται τρώγοντας πίτσα και πίνοντας μπύρα μπροστά από την τηλεόραση και τα δελτία ειδήσεων .... πιστεύεις στον άγιο βασίλη που θα έρθει να μας σώσει από την καμινάδα ..... μια και οι ανθρωποθυσίες .... που υποβάλλονται θα πιάσουν τόπο ..... καλό κουράγιο.

Ανώνυμος είπε...

Και που ειναι το παράλογο;

Ο δάσκαλος, ο πυροσβέστης ο γιατρός του ΕΣΥ ψηφίζει (ακόμα) τον βουλευτη, που τους διορισε τους μεταθεσε, και τους δινει υποσχεσεις.
Οι δε αστυνομικοι νυχτα μερα τους φυλάνε οχι βεβαια για τον ψωρομισθό!
Στην Ελλάδα μονο οι "ψαγμένοι" γινονται αστυνομικοι, κι οποιος καταλαβε καταλαβε.

Hellas Gr είπε...

Πού βρίσκεις το αστείο δεύτερε ανώνυμε; Αυτό δεν είχε γίνει και στη μεταπολεμική κατεστραμμένη από τον πόλεμο Γερμανία (και δεν υπήρχαν καναπέδες μπροστά σε τηλεοράσεις τότε); Δεν υπήρχε λιτότητα για όλους;
Ενώ σε μας που η λιτότητα υπάρχει μόνο για τον λαό δεν σε ενοχλεί;
Καμιά πρόταση έχεις; Μπορείς να γίνεις πιο συγκεκριμένος στο τι θα πρέπει να γίνει;

Ανώνυμος είπε...

Την απάντηση στο ερώτημα σου αγαπητέ
vizantiopontos την δίνει εν μέρει πολύ εύστοχα ο ανώνυμος που ακολουθεί το δικό μου σχόλιο .... πέφτει πολύ πίτσα με μπύρα ακόμα μπροστά στην τηλεόραση με μπόλικη NOVA OTE TV MEGA ΣΚΑΙ ΜΠΑΜΠΗΔΕΣ ΠΡΕΤΕΝΤΕΡΗΔΕΣ ΕΥΑΓΓΕΛΑΤΟΥΣ όσο για τους αστυνομικούς διαφωνώ κάθετα με τον όρο ψαγμένοι .... ανήκουν στην ίδια κατηγορία με τους προηγούμενους με την μόνη διαφορά πως σαν μαντρόσκυλα του κοπαδιού τυγχάνουν της εύνοιας των αφεντικών τους δηλαδή του πολιτικού συστήματος ..

Hellas Gr είπε...

Ανώνυμε, το τρίτο σχόλιο δεν έχει την παραμικρή σχέση με την απάντηση σου, και ουσιαστικά δεν απαντάς.
Και αν από το σχόλιο μου που κατάλαβες ότι είμαι ψηφοφόρος κόμματος της τρικομματικής συγκυβέρνησης, τότε ΛΑΘΟΣ κατάλαβες.
Όσο για την τηλεόραση και τα κανάλια με τα παπαγαλάκια που προανέφερες για δεύτερη φορά,δεν ξέρω και ούτε με ενδιαφέρει το τι κάνεις εσύ, αλλά αφού επιμένεις να σου πω ότι εδώ και καιρό εγώ τα περνάω από «λογοκρισία», δηλαδή δεν τους παρακολουθώ καθόλου.