Πέμπτη 30 Μαΐου 2013

ΤΙ ΣΑΜΑΡΑΣ, ΤΙ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΡΟΣ...


ΠΛΗΡΩΣ ΕΥΘΥΓΡΑΜΜΙΣΜΕΝΟΣ ΜΕ ΤΗ ΝΑΖΙΣΤΙΚΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ Ο ΑΝΤΩΝΗΣ ΣΑΜΑΡΑΣ

"Έχουνε γεμίσει όλοι (οι παιδικοί σταθμοί) με μετανάστες και Έλληνας δεν μπορεί να μπει στον παιδικό σταθμό. Αυτό επίσης τέρμα. Είναι ορισμένα πράγματα που κι εμένα με ενοχλούν όσο εσάς, αλλά είναι κι ορισμένα πράγματα που πρέπει να σταματήσουμε την καραμέλα ότι είναι ρατσισμός".

Όχι, αυτή τη δήλωση δεν την έκανε ο Ηλίας Παναγιώταρος, ούτε κάποιο άλλο μέλος της Χρυσής Αυγής. Αυτή τη δήλωση...

πραγματοποίησε ο σημερινός πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς.
Όπως θα παρακολουθείστε στο video που ακολουθεί ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς είναι πλήρως ευθυγραμμισμένος με τις θέσεις της Χρυσής Αυγής, η οποία όπως όλα δείχνουν αποτελεί την "χρυσή εφεδρεία" της καταρρέουσας Νέας Δημοκρατίας προκειμένου να γατζωθεί στην εξουσία και να συνεχίσει την εγκληματική της πολιτική σε βάρος του ελληνικού λαού.

Αλήθεια ποιος δεν θυμάται τα στελέχη της Χρυσής Αυγής πριν από καιρό να κάνουν λόγο για "παιδικούς σταθμούς μόνο για Έλληνες"; Η δήλωση του Αντώνη Σαμαρά προκαλεί ανατριχίλα και μεγάλο προβληματισμό σε κάθε δημοκράτη και αντιρατσιστή.

Παρακολουθείστε το ανατριχιαστικό βίντεο και τα συμπεράσματα εναπόκεινται στην κρίση του καθενός:


Από  periodista

12 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ο αντιρατσιστής δεν είναι δημοκράτης.
Η ξενοφοβία δεν ειναι ρατσισμός.
Αν δεν θέλεις αλλοδαπούς στην χωρα σου παλι δεν ειναι ρατσισμός.
Ρατσισμός δεν είναι να δίνεις βοήθεια πρώτα σε όλους τους ιθαγενείς .

Δημοκρατία είναι εφόσον οι Έλληνες αποφασίσουν με δημοψήφισμα τι θα γίνει με τους λαθρομετανάστες .
Δημοκρατία είναι να εισπράττει βοήθεια πρώτα ο ιδιοκτήτης της Ελλάδας δηλαδή ο Έλληνας και εφόσον καλύπτει ολες τις βασικές του ανάγκες τοτε να βοηθήσει κι άλλους για ανθρωπιστικους λόγους.

Η δημοκρατία έχει εναν βασικό κανόνα οτι ο ψηφοφόρος πρέπει να είναι Έλληνας ιθαγενής δηλαδή ο ενας εκ των δύο γονέων πρέπει να είναι Έλληνας γεννημένος στην Ελλάδα ή σε χαμένες πατρίδες πχ πόντου.

Δημοκρατία δεν ειναι ούτε η ΝΔ ουτε το κοινοβούλιο.

Ανώνυμος είπε...

ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΈΣ ...... ΒΓΑΛΤΕ ΤΙΣ ΓΟΒΕΣ ΣΑΣ .... ΣΚΙΣΤΕ ΤΑ ΚΑΛΣΟΝ ΣΑΣ .... ΞΕΡΙΖΩΣΤΕ ΤΙΣ ΚΟΤΣΙΔΕΣ ΣΑΣ ...... ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ .... ΧΡΙΣΤΟΣ ΚΑΙ ΠΑΝΑΓΙΑ .... Ο ΑΝΤΩΝΗΣ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ... ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΠΗΡΕ ΒΟΡΙΔΗ ΜΟΥΜΠΟΥΚΟ ΜΕ ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ .... ΕΥΘΥΓΡΑΜΜΙΖΕΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ... ΒΓΑΛΤΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΤΟΥΣ ΜΑΥΡΟΥΣ ΠΑΝΘΗΡΕΣ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ .... ΠΡΙΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΡΓΑ ... ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΤΗΝ ΠΕΦΤΟΥΜΕ ΟΙ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ ... ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΩΣ ΓΝΩΣΤΟΝ ΔΕΝ ΤΟ ΔΙΝΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ ΝΑΖΙΣΤΕΣ ..... ΘΕΛΟΥΜΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥΣ ΑΝΤΡΕΣ ....

Ανώνυμος είπε...

ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΕΣ .... ΒΓΕΙΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΝΤΟΥΛΑΠΙ .... ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΔΙΑΣΥΡΜΟΥ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΒΔΕΛΥΡΟΥΣ ΝΑΖΙΣΤΕΣ .... ΟΙ ΜΑΥΡΟΙ ΠΑΝΘΗΡΕΣ ΕΓΓΥΩΝΤΑΙ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΡΟΥΡΗΣΗ ΤΗΣ ΓΚΑΙΗ ΠΡΑΙΝΤ ΠΟΥ ΔΙΟΡΓΑΝΩΝΕΙ ΓΙΑ ΣΑΣ ΤΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΤΟΞΟ ... ΜΕ ΤΗΝ ΕΥΓΕΝΙΚΗ ΧΟΡΗΓΙΑ ΤΟΥ ΑΝΤΩΝΗ ΣΑΜΑΡΑ ...

Ανώνυμος είπε...

Αν η Χ.Α. καταστρέφει τον πατριωτισμό και την αγάπη του έθνους.
Οι αριστεροί καταστρέφουν την δημοκρατία και καθε ελευθερία.
Ο αριστερός προσπαθεί να επιβάλει τον ολοκληρωτισμό της ιδεολογίας του και σε καμια περίπτωση δεν γίνεται να θεωρηθεί αυτό δημοκρατικό.
Ουτε η αριστερά ουτε η δεξια ειναι δημοκρατία.
Δημοκράτης ειναι αυτος που δινει το δικαίωμα σε όλους να εκφράσουν το πολιτικό τους δικαίωμα.

Ανώνυμος είπε...

Δημοκρατία χα χα και χα
«Φυσικά και υπάρχει ταξικός πόλεμος», λέει ο Γουόρεν Μπάφετ, «και είναι τάξη μου, οι πλούσιοι, οι οποίοι τον διεξάγουν και τον κερδίζουν.”
Καληνύχτα μαλάκα η ζωή έχει πλάκα...

Ανώνυμος είπε...

ΜΗΝ ΑΠΟΚΑΛΕΙΤΕ ΜΑΛΑΚΕΣ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΥ ΤΟΞΟΥ ΘΑ ΒΑΛΟΥΝ ΤΟΥΣ ΜΑΥΡΟΥΣ ΠΑΝΘΗΡΕΣ ΝΑ ΣΑ ΔΕΙΤΟΥΝ ..

Ανώνυμος είπε...

ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΠΑΙΖΕΤΑΙ ΜΕΤΑΞΥ ΧΡΗΣΙΜΩΝ ΗΛΙΘΙΩΝ .... ΑΝ ΟΙ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΘΙΟΙ ..... ΑΥΤΟΙ ΤΟΥ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΥ ΤΟΞΟΥ .... ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΗΛΙΘΙΟΙ ...

Ανώνυμος είπε...

ΟΙ ΧΡΗΣΙΜΟΙ ΗΛΙΘΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΗΡΗΝΙΚΑ ΟΠΛΑ ΤΩΝ ΠΛΟΥΣΙΩΝ ... ΠΟΥ ΚΕΡΔΙΖΟΥΝ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ... Ο ΔΙΧΑΣΜΟΣ ΤΩΝ ΗΛΙΘΙΩΝ ΕΠΗΛΘΕ .... ΕΠΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ...

Ανώνυμος είπε...

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ .... ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΜΟΝΟΝ ΧΡΗΣΙΜΟΙ ΗΛΙΘΙΟΙ ΠΟΥ ΣΚΟΤΩΝΟΝΤΑΙ ΣΑΝ ΗΛΙΘΙΟΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ... ΓΙΑ ΤΟΝ ΦΑΣΙΣΜΟ ... ΤΗΝ ΒΑΙΜΑΡΗ ... ΚΑΙ ΤΑ ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΙΚΑ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΑ ... ΑΝΤΕ .... ΤΡΑΒΑΤΕ ΤΩΡΑ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ,,, ΚΑΙ ΤΗΝ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΗ ΣΑΣ ΔΗΛΩΣΗ ... ΔΟΥΛΟΙ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ...

Ανώνυμος είπε...

Περί δημοκρατίας φρέσκοοοοοοοοοοοοοοο.

«Η παγκοσμιοποίηση μας έχει κάνει όλο και πιο αλληλεξαρτώμενους. Αυτές οι διεθνείς εταιρείες είναι οι μεγάλοι κερδισμένοι της παγκοσμιοποίησης – δεν είναι για παράδειγμα ο μέσος Αμερικανός εργάτης και άλλοι σε πολλές άλλες χώρες που, εν μέρει υπό την πίεση που δημιουργεί η παγκοσμιοποίηση, είδαν το εισόδημά τους να προσαρμόζεται πλήρως στον πληθωρισμό και να μειώνεται χρόνο με τον χρόνο σε σημείο που ένας εργαζόμενος πλήρους απασχόλησης στις ΗΠΑ να έχει σήμερα χαμηλότερο εισόδημα από αυτό που είχε πριν από τέσσερις δεκαετίες. Οι πολυεθνικές μας έχουν μάθει πώς να εκμεταλλεύονται την παγκοσμιοποίηση με κάθε έννοια του όρου – συμπεριλαμβάνοντας και την εκμετάλλευση των φορολογικών παραθύρων που τους δίνουν τη δυνατότητα να αποφύγουν τις παγκόσμιες κοινωνικές ευθύνες τους»

Τζόζεφ Στίγκλιτς
http://www.euro2day.gr/specials/opinions/article/1101915/stigklits-na-allaxei-to-pagkosmio-forologiko.html

Ένας φίλος είπε...

Χάρρυ σε αυτό το θέμα είσαι λάθος...

Ανώνυμος είπε...

ΓΙΑΥΤΟ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΘΑ ΠΑΡΕΙ 20%...