Κυριακή 4 Αυγούστου 2013

Τα πρωτοσέλιδα των κυριακάτικων εφημερίδων

Διαβάστε τα πρωτοσέλιδα των κυριακάτικων εφημερίδων...

ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ



ΤΟ ΒΗΜΑ



Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ



ΤΟ ΕΘΝΟΣ



REAL NEWS



ΤΥΠΟΣ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ



ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΗ ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ



ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ



ESPRESSO



ΤΟ ΠΑΡΟΝ



Η ΑΥΓΗ



ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ



Η ΒΡΑΔΥΝΗ



ΤΟ ΑΡΘΡΟ



ΑΓΓΕΛΙΟΦΟΡΟΣ

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Να μας ψέκαζαν, μπας και ξυπνάγαμε...
Εδώ ο κόσμος καίγεται...
Ο Αρχιεπίσκοπος Κύπρου κ. Χρυσόστομος και ο Αρχιραββίνος του Ισραήλ Yona Metzger υπογράφουν από κοινού την δήλωση-συμφωνία ότι οι Εβραίοι δεν έχουν καμία ευθύνη για τη Σταύρωση του Ιησού Χριστού!!!
Η Διακήρυξη επισημοποιεί τη διμερή δέσμευση για την ενίσχυση των σχέσεών τους, επιβεβαιώνοντας ότι η συνολική ευθύνη για τη σταύρωση του Ιησού η οποία βαρύνει τον εβραϊκό λαό, είναι ένα αβάσιμο δόγμα.

Ανώνυμος είπε...

Ενισχύστε οικονομικά όλες αυτές τις φυλλάδες του κώλου .... ο μαλάκας δεν μπορεί να μείνει ανενημέρωτος ... αγοράστε τους Αλαφούζους,τους Μπόμπολες,τους Ψυχάρηδες και τις υπόλοιπες κωλοφυλλάδες μικρών και μεγάλων κρατικοδίαιτων εθνικών ευεργετών. Άμα είσαι μαλάκας όλα τα μνημόνια,οι απολύσεις,τα χαράτσια,οι περικοπές δεν αρκούν,δώστε έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση στους μαλάκες αυτόχθονες χαχόλους,που ενισχύουν με τον οβολό τους,τους ρουφιάνους,τα παπαπαγαλάκια και τα κάθε είδους παράσιτα που ευδοκιμούν στην χωματερή της ηλιθιότητας της κομματοκρατίας,του κάθε είδους βολέματος και βολεμένων. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΙΝΑΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΠΑΝΥΒΛΑΚΕΣ ΚΑΙ ΠΑΝΗΛΙΘΙΟΙ ΛΕΒΕΝΤΟΜΑΛΑΚΕΣ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΜΕ ΝΟΥΘΕΣΙΕΣ ΚΑΙ ΛΟΓΙΑ.

Ανώνυμος είπε...

Διαβάζοντας σκουπίδια και κυρίως αγοράζοντας τα για να τα διαβάσεις θλιβερέ μαλάκα,τεκμηριώνεις την στοιχειώδη ανικανότητα σου να απαγκιστρωθείς από την σκέψη και την λογική που σε οδήγησε και σε εγκαθιστά σε μία οικονομική άβυσσο. Θλιβερέ νεοέλληνα χαχόλε του πλήρως ελεγχόμενου κομματικού συστήματος και πληροφόρησης,τόσα χρόνια έστρωνες το δρόμο που σε οδηγούσε στην κόλαση και αυτή την ίστατη στιγμή ... συνεχίζεις να επικροτείς ηλίθιε με τον οβολό σου τους εθνικούς εργολάβους που έριξαν την άσφαλτο στον δρόμο που χάραξες εσύ και οι γαμημένες κομματικές επιλογές σου.

Ανώνυμος είπε...

Αυτός με την σβάστικα στον ώμο είναι Έλληνας βουλευτής;
Δηλαδή οι σφαγείς των Ελλήνων έκαναν κόμμα και εκπροσωπούνται στο ελληνικό κοινοβούλιο;

Ομαδική εκτέλεση ενός κρητικού χωριού (1941) Φωτογραφίες του Γερμανικού Ομοσπονδιακού Αρχείου από το Κοντομαρί Χανίων
http://www.lifo.gr/team/lola/34139

Ανώνυμος είπε...

Αυτός με την σβάστικα στον ώμο επιτηδες επελέγη για Έλληνας βουλευτής.

Τωρα εσυ ασχολήσου με την σβαστικα και οχι με αυτους που τον επέλεξαν.

Ανώνυμος είπε...

Αυτός με την σβάστικα είναι το θλιβερό αποτέλεσμα ηλιθίων που στηρίζουν το άσπρο μαύρο της διπολικής ανεγκέφαλης ηλιθιότητας του πουλημένου σε ξένες δυνάμεις και ντόπιους νταβατζήδες πρωταθλήματος της δεξιάς με την αριστερά ... όσο υπάρχουν ηλίθιοι που επικροτούν τα στημένα ματς δεξιάς και αριστεράς .. θα υπάρχουν και οι πληρωμένοι χούλιγκαν με τις σβάστικες και τα σήματα της αντιεξουσιαστικής ξενοκίνητης προβοκάτσιας ..... νάναι καλά οι ηλίθιοι.