Τρίτη 6 Αυγούστου 2013

Η τρόϊκα επανέρχεται. Μισθοί, συντάξεις, απολύσεις, και σπίτια στον αέρα.

Οι ιστορικοί του μέλλοντος θα μας εξετάζουν ως ιδιάζουσα περίπτωση φυλετικού αυτοχειριασμού και ραγιαδισμού, και η περίπτωσή μας θα διδάσκεται σε όλα τα πανεπιστήμια στο μέλλον.

Η τρόικα έρχεται με νέα μέτρα και νέο Μνημόνιο τον Σεπτέμβρη το οποίο θα επιβάλει την κατάργηση, 13ου και 14ου μισθού στον ιδιωτικό τομέα, κατώτατο μισθό...
495 ευρώ (μεικτά, στο χερι να υπολογίζετε 400 και πολλά θα είναι), απελευθέρωση των απολύσεων (δηλαδή όλοι οι ακριβοί θα απολυθούν, και θα προσληφθούν εξαθλιωμένοι των 400 ευρώ), και το καλύτερο για το τέλος. Έρχεται η άρση των πλειστηριασμών ακινήτων.
  
Μιλάμε για ένα πακέτο έκρηξη, που αν ο ελληνικός λαός το δεχτεί, οι ιστορικοί του μέλλοντος θα τον εξετάζουν ως ιδιάζουσα περίπτωση φυλετικού αυτοχειριασμού και ραγιαδισμού,και θα διδάσκεται στα πανεπιστήμια του 2800 μ.Χ με κάποιο βαρύγδουπο όνομα όπως "σύνδρομο του Homo Mnimonicous Graeca" (εάν υπάρχει λάθος στην λατινική μετάφραση σας παρακαλούμε να μας συγχωρέσετε, το νόημα το καταλαβαίνετε)
Στην άρση της αναστολής των πλειστηριασμών πρώτης κατοικίας προχωρά από το 2014 η κυβέρνηση και σύντομα το υπουργείο Ανάπτυξης θα καταθέσει στη Βουλή νομοσχέδιο βάσει του οποίου θα βγουν σε πλειστηριασμό οι πρώτες κατοικίες περίπου 15.000 ιδιοκτητών, οι οποίοι αν και δηλώνουν υψηλά εισοδήματα, δεν πληρώνουν τις δόσεις των δανείων τους.
Πηγή: defencenet.gr

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

H AΔEKAΣTH KAI AΔPAΣTEIA ZΩH !!!
KAI TO ΛOIΠON: AYTOI ΠOY EΛEΓAN KAI AKOMH ΛEΓOYN (AΠO THN EΠOXH TON EMΦYΛION, ΔEKAETIEΣ 50, 60, 70, MEXPI KAI TO 80), AYTO TO AIΣXPO KAI AYTOAΠOKAΛOYMENO "EΛΛINIKO" ΠOΛITIKO ΣYΣTHMA, TΩN ΞENOΦEPTΩN "HΓETIΣKΩN", PAΓIAΔΩN KAI KOΛOMΠAPAΔΩN, AYTOI OΛOI MOYΣMOYΛOYΣAN TO "ΘA EPΘOYN OI ... KOYMOYNIΣTEΣ (KAI ENNOYΣAN OΛOYΣ TOYΣ EΛΛHNEΣ ΠATPIOTEΣ) KAI ΘA ΣAΣ ΠAPOYN TA ΣΠITIA, TA XOPAΦIA, TA ΓIΔIA KAI TA ΠPOBATA, TA MAΓAZIA KAI THΣ EΠIXEIPHΣEIΣ ΣAΣ, OΛO TON BIO ΣAΣ, ΘA ΣAΣ BIAΣOYN THN ΓYNAIKA KAI TA ΠAIΔIA ΣAΣ, ΘA ΠOYΛHΣOYN THN ΠATPIΔA EΛΛAΔA, "AYTOI", NAI AYTOI OΛOI, AYTO TO BOΘPOΔEΣ ANΘEΛΛHNIKO ΠOΛITIKO ΣYΣTHMA, EPXETAI KAI KANEI AYTA ΠOY EΣEPNE ΣTOYΣ EΛΛHNEΣ ΠATPIOTEΣ !!! H ZΩH EINAI AΔEKAΣTH KAI AΔPAΣTEIA !!! H .... E~K~Δ~I~K~H~Σ~H !!!!

Ανώνυμος είπε...

Μην ανησυχείτε, Συν-Έλληνες! Από αυτόν τον Αρμαγεδώνα θα μας σώσει το Τσιπρόπουλο, το παιδί που τα "είπε" με το Σόϊμπλε, και το τσιράκι του, ο Χάρρυ Κλύνν.... Αυτοί θα διώξουν τους κακούς τροϊκανούς και θα μας ξαναχαρίσουν την ελεύθερη και ανεξάρτητη Πατρίδα!!! Ψηφίστε με!!! (κατά το παλιό του Κλύνν "Δοξάστε με!!")