Τετάρτη 7 Αυγούστου 2013

ΑΣΕ ΜΑΣ ΣΤΟΝ ΠΟΝΟ ΜΑΣ ΚΥΡΑ ΜΟΥ, ΚΑΙ ΑΝΤΕ ΣΠΙΤΑΚΙ ΣΟΥ ΝΑ ΠΛΥΝΕΙΣ ΚΑΝΑ ΠΙΑΤΟ…




Αφού «εισέπραξε», με την ευρύτερη έννοια του όρου, αυτά που είχαν να «προσφέρουν» τα κόμματα της αρπαγής και της ρεμούλας, ΠΑΣΟΚ και ΝΔ, και αφού ενδύθηκε το φωτοστέφανο της μεγάλης Ελληνίδας (!) η διεθνούς φήμης ακαδημαϊκός και πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κέντρου Δελφών Κυρία Ελένη Γλύκατζη Αρβελέρ, μίλησε για τους καθημαγμένους Έλληνες των μνημονίων με τα «καλύτερα» λόγια: «Οι Έλληνες αυτή τη στιγμή πάνε με όποιον δίνει τα λεφτά. Είναι άσχημο αυτό, αλλά αυτή είναι η αλήθεια»
Την ανακάλυψε εντέλει την αλήθεια η κυρία Ελένη, τη βρήκε στις ουρές των συσσιτίων, στην απελπισία των δύο εκατομμυρίων ανέργων, στα χιλιάδες λουκέτα, στην κατάθλιψη των νέων, στον υποσιτισμό των μικρών παιδιών, στους χιλιάδες απελπισμένους που πέρασαν τη θηλιά του θανάτου στο λαιμό τους…
Μίλησε και για την Ελλάδα της «εμφύλιας κρίσης» ως πρόεδρος του διεθνούς ιδρύματος Σοστάκοβιτς, «ο οποίος είναι ίσως ο μεγαλύτερος μουσικός της εποχής μας και που έχει κάνει την ενορχήστρωση του ύμνου του ΕΛΑΣ, αλλά μου είπαν, δε μπορούμε να παίξουμε τον ύμνο του ΕΛΑΣ σε δημόσιο κτίριο…» για να καταλήξει: «Νομίζω ότι φταίει η εμφυλιακή κρίση. Δεν πάψαμε ποτέ να είμαστε σε εμφύλιο πόλεμο»
Έκανε προβλέψεις και αξιολογήσεις (τρομάρα της) η Μεγάλη Ελληνιδα: «Αν με ρωτούσες από πού να αρχίσουμε, θα σου έλεγα ότι αν ο Μητσοτάκης κάνει καλή δουλειά, νομίζω θα την κάνει, θα καταφέρουμε κάτι. Νομίζω ότι αν δεν τα καταφέρει αυτός, δεν θα τα καταφέρει κανένας. Είμαι αισιόδοξη. Νομίζω ότι οι δυο τους τώρα, Σαμαράς και Βενιζέλος, θα τα καταφέρουν…»
Έτσι νομίζει η κυρία ακαδημαϊκός, να της χαλάσουμε το χατίρι; Ακαδημαϊκού χαρακτήρα οι επισημάνσεις της Πρυτάνεως! Έχει και Γκραν Φινάλε, όπως σε όλες τις παραστάσεις των τσίρκων: «…δε θα είμαι αισιόδοξη αν η "Χρυσή Αυγή" πάρει μεγάλα ποσοστά. Εκεί, τα πράγματα θα δυσκολέψουνε, γιατί τότε οι Ευρωπαίοι θα πούνε "τώρα κάντε ό,τι θέλετε". Ακόμη και ο ΣΥΡΙΖΑ να βγει, γελάνε. Αλλά με τη "Χρυσή Αυγή" δεν γελάνε καθόλου».
Εμείς να δείτε πως γελάμε κυρία Ελένη Γλύκατζη Αρβελέρ με ασυναρτησίες σας και τον μνημονιακή σας οίστρο… Θα μου πείτε έτσι μιλάτε εσείς οι «μορφωμένοι» ακαδημαϊκοί…
Ε, λοιπόν θα σας απαντήσω κι εγώ με τη γλώσσα που μιλάμε εμείς οι «πεζοδρομιακοί»  Άσε μας στον πόνο μας κυρά μου, και άντε σπιτάκι σου να πλύνεις κάνα πιάτο…

Βασίλης Ν. Τριανταφυλλίδης
(Χάρρυ Κλυνν)

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητε Χαρρυ

Η Ελλαδα πάντα απο μεσα κτυπιότανε και η κυρια Ελενη ΠΙΚΡΑΤΖΗ ΚΟΥΡΕΛΕΡ το ιδιο κανει. Εχουν πολλα ντοπια τσανακια αυτοι που ξεσκιζουν την χωρα.

Ανώνυμος είπε...

Παρατηρούμε γύρω μας να συμβαίνουν συνεχώς κάτι ... περίεργα πράγματα, για τα οποία συνεχώς αναρωτιώμαστε: Μα είναι βλάκας αυτός και κάνει αυτό το πράγμα? Μα δεν έπιασαν ακόμα έναν από τη λίστα Λαγκάρντ και μιλάνε πάλι για μείωση συντάξεων? κλπ, κλπ, κλπ.

ΠΡΟΤΕΙΝΩ λοιπόν να κάνουμε το εξής απλό:
ΝΑ ΘΕΩΡΗΣΟΥΜΕ ΔΕΔΟΜΕΝΟ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΒΛΑΚΕΣ & ΟΤΙ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΛΑΘΗ!
ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΞΥΠΝΟΙ, ΜΟΡΦΩΜΕΝΟΙ & ΕΜΠΕΙΡΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΠΟΥ, ΑΠΛΑ, ΚΑΝΟΥΝ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥΣ & ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ (για αυτούς φυσικά και τ' αφεντικά τους, που τους πληρωνουν!).

π.χ.
Γιατί δεν πιάνουν κανένα της λίστας Λαγκάρντ?
Μα, όλοι της λίστας Λαγκάρντ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΤΟΥΣ! ΠΩΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΙΑΣΟΥΝ?

Γιατί δεν τελειώνει ποτέ το Κτηματολόγιο?
Μα γιατί τότε ΘΑ ΜΠΟΡΕΙ ΠΛΕΟΝ ΝΑ ΔΕΙ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΟΤΙ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΧΟΥΝ ΤΙΣ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΑΚΙΝΗΤΕΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ, ΓΙΑ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΜΑΛΙΣΤΑ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΦΟΡΟ!!!
Κι αφού δεν πληρώνουν αυτοί φόρο, πληρώστε οι ΗΛΗΘΙΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ένα σωρό χαράτσια και φόρους για να αντισταθμιστεί η διαφορά!!

ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΓΙΑ ΛΙΓΟ ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΛΟΓΙΚΗ & ΘΑ ΕΚΠΛΑΓΕΙΤΕ ΟΤΑΝ ΣΕ ΛΙΓΑ ΜΟΛΙΣ ΛΕΠΤΑ ΘΑ ΕΧΕΤΕ ΑΝΑΚΑΛΥΨΕΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ!!!
ΟΤΙ ΔΗΛΑΔΗ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ!!!

Ανώνυμος είπε...

Αφού με τόσα ....παράσημα και τόσα φωτοστέφανα, αυτές οι ......ατάκες βγήκαν από το στόμα της καλής αυτής μορφωμένης δεόντως κυρίας, ξέρουμε πια, για τα καλά, με ποιόν τρόπο δίνονται τα παράσημα και τα φωτοστέφανα και από ποιούς, σε ποιούς.................

Ανώνυμος είπε...

Για την συνέντευξη που έδωσε στο Πρώτο θέμα, τα έχω πει και εγώ. Θα συμφωνήσω με τον παραπάνω που λέει ότι συμβαίνουν περίεργα πράγματα. Ua ;eχει συνέχεια η Ιστορία των "περίεργων" πραγμάτων...