Παρασκευή 2 Αυγούστου 2013

ΕΑΝ...



 «ΕΑΝ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟ ΜΟΙΡΑΙΟ ΛΑΘΟΣ ΣΤΗ ΝΔ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΑΡΑΔΩΣΟΥΝ ΣΥΝΤΕΤΑΓΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΣΥΝΤΟΜΑ, ΣΕ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΔΗΛΑΔΗ, ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΣΤΟΝ ΕΠΟΜΕΝΟ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΟΥΝ ΟΡΘΙΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ, ΤΟΤΕ ΕΙΝΑΙ ΒΕΒΑΙΟ ΟΤΙ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΤΗ ΜΟΙΡΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ, ΘΑ ΠΑΝΕ ΣΤΟ 10%»

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Αυτοί μπορεί να είσαι βλάκες, εξουσιομανείς, πουλημένοι, προδότες ή και όλα αυτά μαζύ!
Οταν όμως αυτό που διακυβεύεται είναι 10 Τρις υδρογονάνθρακες, η ισορροπία €/$ και ο γεω-πολιτικο-στρατιωτικός έλεγχος της Ανατολικής Μεσογείου, ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΟΤΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟ ΠΑΡΑΜΙΚΡΟ ΛΑΘΟΣ?
ΑΥΤΟ μάλιστα ΑΒΡΙΒΩΣ είναι και το δικό μου πρόβλημα:
ΟΤΙ ΘΑ ΠΑΡΑΔΩΣΟΥΝ ΔΗΛΑΔΗ ΣΑΝ ΚΑΛΑ ΣΤΡΑΤΙΩΤΑΚΙΑ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΣΤΟΝ ΕΠΟΜΕΝΟ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ!!!
ΑΡΑ, ΓΙΑ ΕΜΑΣ, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΕΛΠΙΔΑ!

Ενώ, αν αντιθέτως ΚΑΝΟΥΝ ΤΟ ΛΑΘΟΣ, τότε αυτοί θα καταστραφούν (θα πάνε κάτω από 10%), ΑΡΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΕΛΠΙΔΑ ΓΙΑ ΕΜΑΣ!!!

Συμπέρασμα:
ΚΡΥΒΕ ΛΟΓΙΑ, ΧΑΡΡΥ ΜΟΥ. ΚΡΥΒΕ ΛΟΓΙΑ ΑΔΕΡΦΕ, ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΣΩΘΟΥΜΕ!
ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΑΝΟΙΓΕΙΣ ΤΑ ΜΑΤΙΑ!!!

Ανώνυμος είπε...

Συμφωνώ με το προηγούμενο σχόλιο. Είναι καλύτερα να καταστραφούν, εφόσον και αυτοί πηγαίνουν στον δρόμο της καταστροφής. Πιστεύω ότι το λαϊκό ένστικτο θα κινηθεί σωστά.

Εκείνο που απογοητεύει περισσότερο, είναι η απουσία εναλλακτικής επιλογής. Οι Τσίπρας και Καμμένος έδειξαν τα όριά τους και ειδικά ο πρώτος μνημονιοποιείται σταθερά (ο Καμμένος μάλλον είναι πιο πονηρός και δεν το δείχνει) κλείνοντας τα ντηλς του με το "σύστημα". Χρυσή Αυγή και ΚΚΕ δεν είναι λύση για διαφορετικούς λόγους το κάθε κόμμα. Άρα, τι μένει; Να κάνουμε τον σταυρό μας, να έρθουν έτσι τα πράγματα που να σωθεί η χώρα από την διαφοροποίηση των υπόγειων διεθνών νομισματικών συγκρούσεων, που την έβαλαν στο μάτι του κυκλώνα. Ο Θεός βοηθός...