Δευτέρα 5 Αυγούστου 2013

Το Mall της Μπανανίας είναι παράνομο.

του Πιτσιρίκου

Το Mall της Μπανανίας είναι παράνομο


Η Ολομέλεια του Συμβουλίου της Επικρατείας έκρινε άκυρη την οικοδομική άδεια ανέγερσης του εμπορικού κέντρου «The Mall Athens», αλλά προβλέπει «νομική θεραπεία» για το πρόβλημα, ώστε να σηκωθούν μερικοί όροφοι ακόμα και να είναι απόλυτα νόμιμο.

Στο σκεπτικό του Συμβουλίου της Επικρατείας αναφέρεται πως κανονικά το Mall πρέπει να κατεδαφιστεί αλλά ανήκει στον Λάτση και χτίστηκε με τα μαγικά κόλπα του Ευάγγελου Βενιζέλου, οπότε είναι ιερό πια και το προστατεύουν οι θεοί.

Όπως αναφέρεται στην απόφαση, το Mall είναι μνημείο παρανομίας και κακογουστιάς που συμβολίζει το πέρασμα του ΠΑΣΟΚ από την εξουσία, οπότε πρέπει να παραμείνει στην θέση του, για να θυμίζει σε όλους τον τρόπο που ο Ευάγγελος Βενιζέλος βόλευε τους εφοπλιστές και τους νταβατζήδες, με αποτέλεσμα ο ίδιος να είναι ακόμα και σήμερα στην κυβέρνηση και να προσπαθεί να σώσει την χώρα από τον εαυτό του.

Η απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας βγήκε κάπως βιαστικά, αφού η υπόθεση βρίσκεται στα δικαστήρια μόνο 10 χρόνια.

Όπως δήλωσε ανώτατος δικαστής, το Συμβούλιο της Επικρατείας έπρεπε να καθυστερήσει την απόφαση γιατί κάποια στιγμή το Mall θα πέσει μόνο του και τότε δεν θα υπάρχει θέμα παρανομίας.

Η υπόθεση του Mall αποσιωπήθηκε από όλα τα καθεστωτικά ΜΜΕ, ενώ το ίδιο αναμένεται να συμβεί και με την απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας γιατί το Mall είναι τόσο παράνομο όσο και τα ίδια που λειτουργούν χωρίς άδεια και δεν πληρώνουν φόρους.

Όταν θα καταδικαστεί ο Ευάγγελος Βενιζέλος για τα εγκλήματά του σε βάρος της χώρας και των πολιτών, να μην τον βάλουν φυλακή· να τον βάλουν γυμνό σε ένα κλουβί στο Mall, να περνάμε να τον ταΐζουμε μπανάνες.

ΠΙΤΣΙΡΙΚΟΣ

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Ναι, οπωσδήποτε, θα τον καταδικάσει ο Χάρρυ Κλύνν, το τσιράκι του Τσιπρόπουλου.... "Ψηφίστε με"!! Τόση ανατροπή ούτε ο φορτηγατζής της γειτονιάς μου δεν διαθέτει! Εύγε Χάρρυ ανατρεπτικέ!! Εμπρός μαζί με το Συριζα για παροχη ΙΘΑΓΕΝΕΙΑΣ στους εισβολείς της Πατρίδας μας!! Μπρρρρρρρρράβο Χάρρυ..... Είσαι... Αχτύπητος!!