Κυριακή 8 Σεπτεμβρίου 2013

Megas εισαι NITRO μου… Δίνεται βήμα στον άνθρωπο που κατέστρεψε δύο γενιές δημοσιογράφων… Κωστόπουλος-σύζυγος νεοφασίστα υπουργού, σε πρωινή εκπομπή...

Λίγα λεπτά πριν η γνωστή τηλεκριτικός σχολίασε την νέα μεταγραφική κίνηση του Μεγάλου καναλιού γράφοντας ένα κείμενο στην προσωπική της σελίδα στο facebook.
Το κείμενο σε πολύ λίγα λεπτά έκανε το γύρο του διαδικτύου με πολλά σχόλια και κοινοποιήσεις στήριξης στα όσα γράφει η Ντέπυ Γκολεμά δείχνοντας πως η κίνηση του Μέγκα μάλλον δεν θα είναι και από τις...
αγαπημένες του κοινού.
Διαβάστε το κείμενο της Ντέπυς Γκολεμά :
Megas εισαι NITRO μου….
Μπορεί να ειναι απίστευτο αλλά ειναι αληθινό! Aπο όλη την εγχώρια τηλεοπτική παραγωγή προσώπων το mega ‘ εξασφάλισε ‘ για το πρωινό του, τον Πέτρο Κωστόπουλο και την Ευγενία Μανωλίδου!
Θα μπορούσαμε να σκάσουμε στα γέλια, αν δεν θυμομαστε οτι δίνεται βήμα 3ωρο καθημερινό, στον άνθρωπο που ουσιαστικά κατέστρεψε μια η και 2 γενιές δημοσιογράφων, που έστησε μια αυτοκρατορία χάρτινη και χωρις καμια αξία, τη γκρέμισε και άφησε απλήρωτους και στο δρόμο εκατοντάδες συναδέλφους, που δημιούργησε ως πρότυπα ολα τα – συγνώμη- ‘ξέκωλα’ της επικράτειας, που χρωστάει σε όποιον μιλάει ελληνικα, κινέζικα και άλλες γλώσσες, που, που, που….και που εν τέλει χάρις στο σύστημα οχι μόνο γλύτωσε τα σπίτια του, αλλά κατάφερε να πάρει κι πρωινή εκπομπή, έχοντας στο πλάι του την Ευγενία Μανωλίδου! Ναι είναι απίστευτο, αλλά παράλληλα ειναι και δείγμα οτι αυτό το βαρέλι δεν έχει πάτο! Ντροπή σου mega mou, αλλά που να τη βρείς και πως να σε αγγίξει….”

Δεν υπάρχουν σχόλια: