Κυριακή 8 Φεβρουαρίου 2015

Αντώνης Σαμαράς στην θέση 417 της λίστας ΛΑΓΚΑΡΝΤ !!!! ΕΔΩ ΟΛΗ Η ΛΙΣΤΑ !!!

Θυμάστε τι σκηνές διαδραματίστηκαν πριν λίγα χρόνια για τη λεγόμενη "Λίστα Λαγκάρντ" και το περιεχόμενό της; Κανείς δε γνωρίζει με ακρίβεια αυτή τη στιγμή ποια από όλες είναι η αυθεντική και ποια είναι αντίγραφο. Στα αντίγραφα δεν αποκλείεται να έγιναν παρεμβάσεις και παραποιήσεις ονομάτων.
Ολόκληρος υπουργός (δυστυχώς μόνον ένας) παραπέμπεται για παραποίηση εγγράφου, αλλά η ιστορία σταμάτησε εκεί από τη στιγμή που έγινε πρωθυπουργός ο Σαμαράς. Λέτε να είναι ο λόγος που σε μια από τις λίστες που δημοσιεύει το ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ είναι στη θέση 417 το όνομα ΑΝΤΩΝΙΟΣ ΣΑΜΑΡΑΣ;  Μπορεί να είναι και συνωνυμία, αλλά εμείς απορούμε για τη σιγή ιχθύος των διωκτικών αρχών κατά τη διάρκεια της εξουσίας από το Σαμαροβενιζέλο. Θα περιμένουμε από το ΣΔΟΕ να μας πει περισσότερα, αν τελικά αγγίξουν τη λίστα που "καίει" αρκετούς Έλληνες. Δεν είναι δυνατόν η Ελλάδα να πτωχεύει και ΜΕΡΙΚΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ να τα σφυρίζουν τα λεφτά σαν σφαίρες!

Αντώνης Σαμαράς στην θέση 417 της λίστας ΛΑΓΚΑΡΝΤ !!!!
ΕΔΩ ΟΛΗ Η ΛΙΣΤΑ !!!

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Φίλοι μου καλοί ! Το Πρόγραμμα της "Θεσσαλονίκης" ΘΑ ΕΦΑΡΜΟΣΤΕΙ σε "ΒΑΘΟΣ ΧΡΟΝΟΥ" 9 (εννέα) ΜΗΝΩΝ (βλ. Υ.Γ.) ! Είπων και Ελάλησων !

Υ.Γ. ΔΙΟΤΙ 9 μήνες χρειάζεται για να "ΒΓΕΙ" η ΖΩΗ στην ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ της .. ΖΩΗΣ ! (Στα "Ζώα" είναι άλλος ... Χρόνος. Είμασταν και Είμασται ... Ζώα ;;)

Ανώνυμος είπε...

Ποίοι ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΥΝ την ΕΛΛΑΔΑ ;; (Και Συνάμα την ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ).

Καλά Ρε σείς ! Αργά πάτε να ξυπνήσετε ΑΛΛΑ ΚΟΙΜΟΣΑΣΤΑΙ ακόμη στο (Πνευματικό και όχι μόνο) ... Κοιμητήριο Σας ! Μια ΖΩΗ (Σας) φοβόμασταν να δείτε το ΕΙΝΑΙ και το ΓΙΓΝΕΣΘΑΙ (Ηράκλειτος=ο Κολλητός μου), και τώρα κάνετε ... Αναλύσεις (Αnal στα Λατινικά !!!) ;; Δεν έχετε βαρεθεί ;; Είστε Μαζόχες ;;-!!! Μιλάτε για π.χ. Επιστήμη !! Όταν βλέπεις π.χ. έναν Φυσικό Επιστήμονα τον κ. Γραμματικάκη να είναι στο "Πολιτικό" "Κόμμα" ... Ποτάμι, ... ΑΥΤΟ τα λέει ΟΛΑ για το ΚοινωνικοεπιστημονικοπολιτικοΕλληνικό επίπεδο της Πατρίδας ΜΑΣ !! = Υποτέλειας, Υπακοής, Υστέρηση, Υπό ΤΟ ΜΗΔΕΝ !!! Κρίμα ΣΕ ΟΛΟΥΣ τους Πανεπιστημιακούς/Ακαδημαϊκούς !! ΚΡΙΜΑ ΚΡΙΜΑ ΚΡΙΜΑ !!!!

Ανώνυμος είπε...

Ποίοι ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΥΝ την ΕΛΛΑΔΑ ;; (Και Συνάμα την ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ).

Το βαλες μια το βαλες δυο .. πλεον σε γράφουμε στα @@ μας παλιο βλακα
Αι στον Ηρακλειτό σου γελίε