Κυριακή 1 Φεβρουαρίου 2015

Αυτή η χώρα είναι η Γη των Ελλήνων!






Δε χωράει στο ψέμα η αλήθεια… Ούτε το φως στο σκοτάδι…
Δε φτάνει ο κίβδηλος λόγος να δαμάσει τα αφηνιασμένα άλογα, να γητέψει τα τρομοκρατημένα όνειρα.

Με το πηχτό σκοτάδι να απλώνεται στη νεκρική κοιλάδα των μοιραίων και των δοσίλογων, οδοιπορούμε την οδό του μαρτυρίου.

Σε κάθε σταυροδρόμι το εκτελεστικό απόσπασμα των.....

τοκογλύφων, σε κάθε ανηφοριά οι φονιάδες της ιστορίας υψώνονται φαντάσματα δυσθεώρητα με μάτια κόκκινα, με στόματα γλοιώδη και λαίμαργα.

Μας εκφοβίζουν, μας τρομοκρατούν…


Μας πυροβολούν με λόγους δόλιους από τις τηλεοπτικές οθόνες τα αδειανά κουστούμια και τα παραγεμισμένα στόματα.


Μας φτύνουν οι αρουραίοι των εφημερίδων, οι αρθρογράφοι του μεγάλου κενού, οι εθνοφθόροι και οι Ελληνόφοβοι.


«Θέμα χρόνου» αποφαίνονται οι ειδήμονες με τους υπερσύγχρονους ηλεκτρονικούς υπολογιστές, τα ατσαλάκωτα κουστούμια και τα αρπακτικά χέρια που στάζουν αίμα.


Καλά κρατεί ο χορός των κερδοσκόπων και των εφιαλτών...το πανηγύρι της εκφοράς των ελπίδων και των οραμάτων.


Η μεγάλη ομήγυρη των αδημονούντων την απώλεια του έθνους των ανυπότακτων έχει κιόλας παραταχθεί με κάθε επισημότητα για να παρακολουθήσει το μεγάλο θέαμα.


Ο δήμιος με την κουκούλα, τις πλαδαρές σάρκες και τα διάστικτα μπράτσα με τα φασιστικά σύμβολα, αναμένει το νεύμα του «Μεγάλου Στοχαστή». Κι ο «Μεγάλος Οπισθοδρομιστής» ετοιμάζεται να γυρίσει το ρολόι της ιστορίας τριάντα χρόνια πίσω.


Δεν επιθυμούν να πιστέψουν οι εξαγορασμένοι, οι υπόδουλοι και οι ματαιόδοξοι στη μεγάλη στρατιά των αρίστων της ιστορίας, των λαμπρών δημιουργών, των ποιητών, των αγωνιστών της ζωής, των εργατών, των καλλιτεχνών, των ανθρώπων της τίμιας δουλειάς και του πνεύματος. Ότι είχαν να κλέψουν το έκλεψαν, ότι είχαν να προσβάλουν το πρόσβαλαν, ότι είχαν να ατιμάσουν το ατίμασαν. Ήρθε η ώρα να πετάξουν το αποστεωμένου κουφάρι του λαού στη χωματερή της εξαθλίωσης και της απέραντης θλίψης. Ήρθε ή ώρα να ανοίξουν τις πόρτες σε κυνηγούς κεφαλών, σε ζόμπι που τρέφονται με σάρκες ανθρώπινες και αίμα ζεστό…


Έτσι πιστεύει ότι μπορεί να ανταποκριθεί στα κελεύσματα των καιρών ο «Μεγάλος Στοχαστής», ο δειλός πολεμιστής με τη λερωμένη σκελέα, ο αποτυχημένος ταχυδακτυλουργός με τα τρεμάμενα δάχτυλα και το θολωμένο μυαλό, ο θλιβερός ψεύτης, ο αμήχανος Οδυσσέας που ούτε ταξίδι, ούτε Ιθάκη του απέμεινε, παρά μόνο η χλεύη των ανθρώπων και της ιστορίας.


Ημέρα σκότους η μέρα που ξημερώνει…

Έκπληκτα τα μάτια της ιστορίας βλέπουν τη λαίλαπα να πλησιάζει.
Έντρομοι οι ένοχοι χειρουργοί βιάζονται να επικαλύψουν με το σεντόνι της υποταγής και της ανικανότητας το κέρινο πρόσωπο της ναρκωμένης πατρίδας.

Βιάζεται το τσούρμο των θρασύδειλων και των μισαλλόδοξων να τελειώνει μια και καλή με το γένος των αδάμαστων. Το βιβλίο που λέγεται Ελλάδα πρέπει να κλείσει, η σπορά να νοθευτεί , ο αγρός με τα γεννήματα να καταλειφθεί από αγριόχορτα και ζιζάνια και ακόμα μια «χαμένη πατρίδα» να προστεθεί στις τόσες χαμένες.


Δεν πρέπει ούτε νερό για τα διψασμένα χείλη να περισσέψει, ούτε φαί για τους πεινασμένους την περηφάνια και την αξιοπρέπεια.


Ακούστε ράκη ανθρώπινα, ξεχειλωμένα μυαλά, και κοιμισμένες συνειδήσεις…

Ακούστε υπερφίαλοι αγορητές του θράσους και της ανοησίας…
Ακούστε κύμβαλα αλαλάζοντα, σπιθαμιαίοι διανοητές και προσκυνημένοι υπηρέτες των ξένων συμφερόντων…

Ακούστε πουλημένα τομάρια…


ΑΥΤΗ Η ΧΩΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΕΙ ΕΠΙΤΗΡΗΤΕΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΣΙΤΑ.

ΑΥΤΗ Η ΧΩΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΓΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΘΑ ΤΗΝ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΟΥΜΕ… ΜΕ ΤΟ ΑΙΜΑ ΜΑΣ.-


Το κείμενο αυτό αναρτήθηκε στο διαδίκτυο τον Απρίλιο του 2011

10 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Έρχεται ο Ντουσεμπούκλας να μας κουνήσει το δάχτυλο!

Ανώνυμος είπε...

Το φερέφωνο των Γερμανών!Είναι Ευρώπη αυτό το καρακατσουλιό,ή οίκος ανοχής γερμανικής έμπνευσης?

Ανώνυμος είπε...

Για τη Γερμανία να πεθάνουν οι άνθρωποι να τηρούνται οι νόμοι.
Για την Ελλάδα να τηρούνται οι νόμοι επειδή φτιάχτηκαν για τους ανθρώπους.

Ανώνυμος είπε...

Μάλλον να τηρούνται οι νόμοι όσο υπηρετούν τους ανθρώπους,όταν αυτοί δεν τους υπηρετούν καλό είναι να διορθώνονται για να μη μετράμε θύματα.

Ανώνυμος είπε...

ειναι λιγοι και μικροι κι ας δειχνουν φοβεροι και τρομεροι επειδη εχουν στα χερια τους τα "μέσα". αν γινει αυτο κατανοητο από τους πολλους, οι οποιοι υποφερουν εξαιτιας, τοτε θα τους δειτε να καταρρεουν απο μόνοι. και το μεγαλο τους μεινοκτημα ειναι πως δεν μπορουν να διαβασουν τα σημεια των καιρων, γιατι ειναι στεγνοι πνευματικα και ανιστορητοι εχοντας ως μονη πιστη την δυναμη του χρηματος, που παει να πει πως ο υποτιθεμενος γιγαντας εχει κυριολεκτικα πήλινα και ευθραυστα ποδια. ΑΣ ΤΟΥ ΤΑ ΣΠΑΣΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΥΠΟΣΤΕΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΣΟΚ!

Ανώνυμος είπε...

Έχουν την εντύπωση οι Γερμανοί ότι οι έλληνες είναι ανυπόταχτοι και τρελλαμένοι.Όμως δε καταλαβαίνουν ότι η Ευρώπη δε τους ανήκει,είναι όλοι συμμέτοχοι,και όλοι δικαιούνται ισότιμες ευκαιρίες σε μια τέτοια ένωση των λαών.Τι νόημα έχει να συμμετέχεις σε ένα κλαμπ όταν μόβο δυό τρις επωφελούνται και οι άλλοι πεινάνε.Βάζουν το μαχαίρι στο λαιμό,πνίγουν τον ελληνικό λαό στο όνομα μιας Εκγερμανισμένης Ευρώπης.Αυτοί εννοούν την Ευρώπη Γερμανική,με νοοτροπία γερμανική,άχτουνγκ και βαρούμ!Δεν είναι αυτή η Ευρώπη..κάνουν μέγα λάθος.

Ανώνυμος είπε...

Πόσο μεγάλη η ευθύνη κάθε φορά της Ελλάδας!Να είναι αναγκασμένη αυτή,να διαδάσκει κάθε φορά που η ανθρωπότητα παρεκκλείνει από τη σωστή χροιά!Λες και αυτή η θέση είναι δοσμένη από το Θεό,να κρούει κάθε φορά το κώδωνα του κινδύνου...

Ανώνυμος είπε...

Απ τα αρχαία χρόνια μόνη η Ελλάδα.Συνέχεια δίνει το έναυσμα,διδάσκει,πότε κατά της ασιατικής βαρβαρότητας,πότε κατά της απολυταρχίας,πότε κατά της βίας του δυνατού Ρωμαίου,πότε κατά της ασιατικής αγριότητας,πότε κατά της απουσίας ανθρωπισμού,πότε κατά της φαινομενικής ευγένειας-υποκρισίας της Τευτόνιας λογικής,η οποία δεν είναι τίποτε άλλο από μια πάμφτωχη αδράνεια του νου.

Ανώνυμος είπε...

Harry αν βλέπεις αυτό το σχόλιο ή κάποιος άλλος που μπορεί να επικοινωνήσει μαζί σου θέλω να πω 2 πράγματα.
1)Το παλαικο συλλαλητήριο είναι πολύ σημαντικό οπότε για να μην ξεχναστει κανεις καλο ειναι με το που μπαινεις στην σελιδα αυτη να φαινεται κάπου πρωτο πρωτο.

2)Επειδη εγω δεν μπορω να εχω επαφη ας ενημερωθουν οι περιφεριάρχες,δημαρχοι του Συριζα για το συλλαλητήριο και να το διαδώσουν παντού

3)Αν δεν έχει γίνει να προσκαλέστουν όσοι περισσότεροι γίνεται από μερους των μελων της σελίδας αυτης.

4)Ας πει καποιος που μπορει να εχει την ελαχιστη επικοινωνια με Συριζα να μην ανοιγουν 40 μέτωπα μαζι γιατι δεν ειναι σωστη τακτική.(πχ ίμια,παπάδες,τοκογλύφους,εφοπλιστες,κανάλια,ιδιωτηκοποιησεις)

5)Ας πει καποιος στον Συριζα ο καθε υπουργος να μην κανει οτι μεταρυθμιση του γουσταρει αλλα συμφωνα με αυτα που ειχε πει προεκλογικα + την γνωμη του κοσμου.

6)Τελος να μην κανουν τις top μεταρυθμισεις(δεν μιλαω για αυτες που είναι πολυ αναγκαιες οπως οι ιδιωτηκοποιησεις) μεσα στις πρωτες 2 μερες αλλα να τα ζυγισουν καλητερα τα πραγματα,δε χρειαζεται βιασύνει.

Ελπίζω να συμφωνούν οι περισσότεροι και κάποιος να μεταφέροι αυτά που λέω.

εΥΧΑΡΙΣΤΏ

Ανώνυμος είπε...

Ναι όντως ανοίγουν βεντάλια με πολλά ταυτόχρονα μέτωπα.Αυτό θα αποβεί καταστροφικό.Απειρία δείχνει.Χρειάζεται μεθοδικότητα,συντονισμός.