Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου 2015

Αλέξης Τσίπρας: Ήλθε η ώρα να πληρώσουν Παπανδρέου, Παπακωνσταντίνου, Σαμαράς, Βενιζέλος και ΕΛΣΤΑΤ

29_1757_TSIPRAS_MAXIMOU_thumb
 
 
Βόμβες έκρυβαν οι σημερινές δηλώσεις Αλέξη Τσίπρα στην Κύπρο από όπου και προανήγγειλε εξεταστικές με ονοματεπώνυμο για το έγκλημα του μνημονίου.
Ξεκινώντας την ομιλία του με την παραδοχή οτι «η χωρα λεηλατήθηκε απο την τροικα και τις μνημονιακες κυβερνήσεις», εξήγγειλε οτι «μιας και ο Σαμαράς μιλα για αλήθεια, ήλθε η ώρα να μάθουμε την αλήθεια για τα ακόλουθα»:
– Πως ο Παπανδρεου διαβεβαίωνε οτι δεν θα υπαχθουμε στο ΔΝΤ, την ίδια στιγμή που είχε ήδη συμφωνήσει προεκλογικά την...
υπαγωγή μας στο ΔΝΤ.
– Πως ο Παπακωνσταντινου ενώ έβγαινε να δανειστεί απο τις αγορές, μιλούσε για τιτανικούς.
– Πως ο Βενιζελος πήγε στις Κάννες ως αντιπρόεδρος του Παπανδρέου και γύρισε ως αντιπρόεδρος του Σαμαρά.
– Πως ο Σαμαράς μέσα σε μια νύχτα έκανε στροφή 180 μοιρών και μετατράπηκε σε υπερασπιστή του Παπανδρέου.
– Γιατί διόγκωσης το έλλειμμα της χώρας, με την μεθόδευση της ΕΛΣΤΑΤ.

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΑνώνυμοςΣάββατο, Ιανουαρίου 31, 2015
Μία φράση του Βλαντιμίρ Λένιν, ήταν το μήνυμα της Ντόρας Μπακογιάννη στην κυβέρνηση μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Twitter. Συγκεκριμένα, η κ. Μπακογιάννη έγραψε: «Προς κυβέρνηση: "Η πραγματικότητα όμως είναι πολύ πεισματάρα για να την αγνοεί κανείς". Β. Λένιν ΝΜ». ΣΩΣΤΑ ! Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΗΝ ΑΓΝΟΕΙΣ ... Κυρία μου ! Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ! Γιαυτό ΣΚΑΣΜΟΣ Κυρία μου ! Αλέξη ΠΡΟΧΩΡΑ, ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ !

Ανώνυμος είπε...

Μέχρι τώρα είδαμε τις εξεταστικές των κομμάτων της
μεταπολίτευσης.
Ας προσέξει η ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΗ καινούρια τέτοια να μην
ταυτισθεί μ' εκείνες, γιατί μοιραία η ταύτιση αυτή θα
πάρει γενικότερο χαρακτήρα.
Ναι εξεταστικές επιτροπές τώρα. Για να μην ξαναπάθουμε
τα ίδια. Όποιος έχει καθαρό πρόσωπο δεν φοβάται να τις
κάνει.

basilis είπε...

Τόσα χρόνια η βρώμα και η δυσωδία ήταν αναπόφευκτα αισθητή αυτή την χωρά . Αν αναρωτιέται ο οποιοσδήποτε γιατί ,η απάντηση είναι , γιατί οι άνθρωποι που μας εκπροσωπούσαν σαν λαό , σαν χωρά , σαν Ελλάδα ήταν σε στάδιο σήψης !!!!
Σήψη από την << ακινησία >> , από την αδιαφορία . Είναι γεγονός ότι οι προκάτοχοι του Αλέξη Τσίπρα είχαν πουλήσει τη χωρά και την ψυχή τους !!!
Σε 15 ήμερες είδα τόσο ενδιαφέρων για την Ελλάδα από πολιτικούς όσο δεν είδα 33 χρόνια από τότε που γεννήθηκα !!!! Για εμένα αυτό λέει παρά πολλά !!! Ελπίζω μονό να μην είναι μονό αυτές οι 15 μέρες !!!

Ανώνυμος είπε...

Όλοι οι Έλληνες περιμένουν τις εξεταστικές.Αν μπουνε και κανα 2 μέσα. Όχι σε ειδικές φυλακές.Αλλά εκεί που είναι και οι υπόλοιποι θνητοί κρατούμενοι. Αυτό θα δώσει περισσότερο θάρρος στους Έλληνες να δείξουν τα μπρατσα τους στα αρπακτικά.