Κυριακή 1 Φεβρουαρίου 2015

Το στραπάτσο των ευρω-αποικιοκρατών… Τα ΟΧΙ των λαών είναι αυτά που γεμίζουν τρόμο τους δυνάστες και τους νέους αποικιοκράτες!



Και μόνο το γεγονός ότι αυτή η κυβέρνηση στραπατσάρισε την στραταρχική αυθάδεια των αξιωματούχων της ευρω-χούντας είναι ιστορικός σταθμός και μέγιστη εθνική κατάκτηση…

Ο Σουλτς και ο Ντάισελμπλουμ ήρθαν στην Ελλάδα με την αλαζονεία του αποικιοκράτη και με την πεποίθηση ότι και η νέα κυβέρνηση, παρά τη συντριβή των δωσίλογων ανδρεικέλων, θα συνεχίσει στα ίδια βήματα του ραγιαδισμού…
Τα έχασαν οι αλαζόνες από την υποδοχή. Πίστευαν ότι θα... εποπτεύσουν στο προτεκτοράτο τους και ότι θα δηλώσουν υποταγή και οι νέοι κυβερνητικοί διαχειριστές, αλλά αυτοί …στασίασαν: Τους πέταξαν στα μούτρα ότι δεν αναγνωρίζουν τρόικες και Μνημόνια…

Και ακόμα ότι τα «προγράμματά τους τα απέρριψε ο ελληνικός λαός»!!!
Διαβάστε το ρεπορτάζ, εδώ: http://greki-gr.blogspot.gr/2015/01/blog-post_6197.html



Ο δε Ντάισελμπλουμ δεν άντεξε το θράσος μας: Από τα πολλά, ηχηρά και υστερικά «ΝΑΙ» των Σαμαρά-Βανιζέλου, ξαφνικά του πέταξε κατάμουτρα ο Βαρουφάκης ένα βροντερό «ΟΧΙ»… Ήταν καιρός να πούμε και κανένα ΟΧΙ στους ληστές και δημίους μας… Το πρόβλημα και τον ΤΡΟΜΟ τον έχουν αυτοί και όχι εμείς. Τα ΟΧΙ των λαών είναι αυτά που γεμίζουν τρόμο τους δυνάστες και τους νέους αποικιοκράτες, ιδιαίτερα σε εποχές μεγάλων καπιταλιστικών κρίσεων: Κρίσεων αποσύνθεσης και κατάρρευσης του συστήματός τους…

10 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Τοποθέτησαν έναν Ολλανδό,το αυτί και το μάτι των Γερμανών.Αν είναι αυτό το έκτρωμα Ευρώπη τότε είμαστε χαμερπείς σκωληκόβρωτοι.

Ανώνυμος είπε...

Για δες ποίοι μιλούν ! Και μιλούν για ... λιτότητα ! Αυτοί που δεν είναι στην ... Ευρωζώνη ! Κόψτε Την ΑγγλοΑμερικάνικη Παραμύθα ! Το πόσο "Ελεύθερη και Ανεξάρτητη" είναι η Μέρκελ και η Γερμανική Πολιτική φαίνεται από δύο πολύ απλά πράγματα γεγονότα α) Υπόθεση Wieki Leaks β) Υπόθεση ... Ν.S.A. ! Γιαυτό το ερώτημα: Γνωρίζει ουδείς (!) την Γερμανική Πολιτική από το 1600 μ.χ. μέχρι σήμερα ;; Μάλλον KAI ΣΙΓΟΥΡΑ ΟΧΙ ! Γιαυτό οι Αγγλοβρετανικοαμερικάνικες αναλύσεις σας !

Ανώνυμος είπε...

Για δες ποίοι μιλούν ! Και μιλούν για ... λιτότητα (ο Guardian) ! Αυτοί που δεν είναι στην ... Ευρωζώνη ! Κόψτε Την ΑγγλοΑμερικάνικη Παραμύθα ! Το πόσο "Ελεύθερη και Ανεξάρτητη" είναι η Μέρκελ και η Γερμανική Πολιτική φαίνεται από δύο πολύ απλά πράγματα γεγονότα α) Υπόθεση Wieki Leaks β) Υπόθεση ... Ν.S.A. ! Γιαυτό το ερώτημα: Γνωρίζει ουδείς (!) την Γερμανική Πολιτική από το 1600 μ.χ. μέχρι σήμερα ;; Μάλλον KAI ΣΙΓΟΥΡΑ ΟΧΙ ! Γιαυτό οι Αγγλοβρετανικοαμερικάνικες αναλύσεις σας !

Ανώνυμος είπε...

Από την αυγή της ιστορίας αυτοί ήταν οι Γερμανοί.Μια πορεία καταστροφική,διέλυαν πάντα την Ευρώπη.Ποτε΄δεν συμμετείχαν στα δρώμενα,ήταν πάντα οι μεγάλοι ολετήρες της.Κοιτάξτε την ιστορία,βρίθει από τα ανομήματά τους.Πτώματα παντού,σε κάθε εποχή,από την Αρχαία Αθήνα,με τους Έρουλους,και στην συνέχεια στη Ρώμη με τους Βάνδαλους,αργότερα με τους Βισιγότθους και Οστρογότθους,και στην εποχή μας,πρώτος παγκόσμιος πόλεμος,μετά δεύτερος πόλεμος με την άνοδο του Χίτλερ,και σήμερα με διαφορετικά όπλα,την οικονομική δύναμη,να καθυποτάξουν κάθε ελεύθερη και δημοκρατική φωνή.Ελεεινοί και τρισάθλιοι,όπως πάντα.

Ανώνυμος είπε...

Ρε φίλε είσαι πολύ Τραλαλά και Ανιστόριτος ! Κλασικός Αγγλοαμερικανος Ρουφιάνος ! Δεν εκπλήσσομαι ! Μάθε πρώτα που πέφτει η Γερμανία και μετά μίλα και γράφε ! Μήπως είσαι ΑγγλοαμερικανοΣκατοΚυΠατζής ;;

Ανώνυμος είπε...

Δεν ήταν ανέκαθεν αυτός ο χώρος η εθνική εστία των Γερμανών,αυτό δε το ήξερες?Τα Γερμανικά φύλα περιφέρονταν από τη μια άκρη στην άλλη της Ευρώπης.Κατέκλυαν το χώρο της και εδραιώθηκαν στο σημερινό χώρο.Διασκορπίστηκε τμήμα τους στην Αγγλία,οι λεγόμενοι Σάξονες,μα άλλα φύλα τους ήταν οι ανατολικοί και δυτικοί Γότθοι που ξεκίνησαν από τα σημερινά εδάφη της Ουκρανίας.Άλλα φύλα ήταν στο βορρά,συγγενείς τους οι Σκαδιναβοί,εκτός των Φινλανδών,γηγενείς Γερμανικοί λαοί ήταν οι Αλαμανοί εξού και Αλμάνια όπως συνηθίζουν να τους λένε κάποιοι ευρωπαικοί λαοί.Πού βρίσκεις το πρόβλημα?

Ανώνυμος είπε...

Μα που είναι το πρόβλημα ; Καλά δεν το βλέπεις ; Κάτω από τον γενικό και αόριστο όρο (και Ιστορικά μη σωστό) "Γερμανικά φύλα" τα ισοπεδώνεις όλα, και για "βοήθεια" σου πας μέχρι και τα Ρωμαϊκά χρόνια ! Κάπως έτσι και σαυτό το σαθρό πλαίσιο λειτουργούσε και η Ναζιστική Ιδεολογία (Ινδογερμανικές φυλές, Ινδογερμανική γλώσσα κ.α.), υπόψη η Ναζιστική Ιδεολογία είναι ΑΠΟΛΥΤΟΣ ΞΕΝΗ με την Γερμανική Αντίληψη και Γερμανικό Πολιτισμό !!! Το Πρόβλημα είναι ότι "Δημιουργείται" Φόβους από το τίποτα γιατί φοβόσαστε να δείτε τον Δικό σας φόβο και της Ελλείψεις Σας ! Αυτό ΕΙΝΑΙ το Πραγματικό Πρόβλημα ! -- Φιλικά !

Ανώνυμος είπε...

Δεν έχει να κάνει με ιδεολογίες,πάει πολύ μακριά ο νους σου!Έχει να κάνει με την ιστορική πραγματικότητα.

Ανώνυμος είπε...

Οι λαοί δίνουν το στίγμα τους στο χώρο και στο χρόνο.Αποδεικνύουν τα πεπραγμένα τους μέσα από τη συμπεριφορά τους με τους γείτονες τους συμμάχους,τη προσφορά τους στο παγκόσμιο γίγνεσθαι.Αλήθεια πιστεύει κανείς ότι αυτός ο λαός που δεν έχει να κάνει με συμπάθειες-αλίμονο τον συμπαθώ-πρόσφέρει υπηρεσία στην ανθρωπότητα και κυρίως στο Ευρωπαικό σπίτι με όλα αυτά που διαπράττει?Και αλήθεια,ό,τι παρήγαγε ως τώρα με τις δικές του δυνάμεις,θεωρεί κανείς ότι είναι δικό του επίτευγμα?Δεν είναι κεκκαλυμένη ελληνικότητα με γερμανική φωνή?Μιλάω περί διαφωτισμού,μεγάλα φωτισμένα μυαλά που ανέδειξε ο χώρος της Γερμανίας.Λεηλάτησε τα ελληνικά προιόντα και τα ενσωμάτωσε διαστροφικά με τη γερμανική λογική!

Ανώνυμος είπε...

Και για να τελειώνουμε, διότι έχω και άλλες ... Ασχολείες, λύνουμε Πολιτικές Εξισώσεις, η μοναδική γλώσσα που μπορεί να "επικοινωνήση" με την Ελληνική γλώσσα είναι η ... Γερμανική ! Το ότι τα βασικά Πολιτικά, Ιδεολογικά, Φιλοσαφικά, Θρησκευτικά, Επιστημονικά Ρεύματα στην Ευρώπη "περπάτησαν" στην Γερμανία, δεν είναι τυχαίο ούτε σύμπτωση ! Έχει σχέση με την Γερμανική γλώσσα, σχέση με τα Humanistischen Schulen (Φυσική, Μαθηματικά, Χημεία, Βιολογία-Ιατρική, Φιλοσοφία, γινόντουσαν στην .. Ελληνική γλώσσα), διότι Άλλο Εργαλείο δεν υπήρχε ! .... Κάπως έτσι σαυτά τα ΠΑΤΗΜΑΤΑ "φτείαχθηκε" και η Γερμανική γλώσσα, αυτό το βλέπουμε ιδιαίτερα στην γραμματική της σύνταξη και στους χρόνους τους γραμματικούς ! Αυτά τα λίγα λοιπόν !