Τρίτη 10 Φεβρουαρίου 2015

Ομπάμα: Θέλω η Ελλάδα να μείνει στην ευρωζώνη - Αναμένουμε τις προτάσεις του Βερολίνου



 
Οι ΗΠΑ αναμένουν από το Βερολίνο να καταθέσει τις προτάσεις του για το πώς η Ελλάδα θα επιστρέψει στην ανάπτυξη εντός της Ευρωζώνης δήλωσε ο Μπαράκ Ομπάμα, στη διάρκεια της κοινής συνέντευξης Τύπου με την γερμανίδα καγκελάριο Ανγκελα Μέρκελ το απόγευμα της Δευτέρας.
Την ανάκαμψη χωρών όπως η Ιρλανδία και η Πορτογαλία, μετά από δομικές μεταρρυθμίσεις στις οποίες προχώρησαν, έφερε ως παράδειγμα η Ανγκελα Μέρκελ. Υπενθυμίζεται ότι αυτές οι δύο χώρες έχουν ολοκληρώσει τα προγράμματα στήριξης των οικονομιών τους.

Οι δηλώσεις του Μπαράκ Ομπάμα και της Ανγκελα Μέρκελ πραγματοποιήθηκαν μετά τη συνάντησή τους, η οποία επικεντρώθηκε στα ζητήματα της Ουκρανίας και της παγκόσμιας ανάπτυξης.

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Οι ΗΠΑ αναμένουν από το Βερολίνο να καταθέσει τις προτάσεις του για το πώς η Ελλάδα θα επιστρέψει στην ανάπτυξη εντός της Ευρωζώνης δήλωσε ο Μπαράκ Ομπάμα, στη διάρκεια της κοινής συνέντευξης Τύπου με την γερμανίδα καγκελάριο Ανγκελα Μέρκελ το απόγευμα της Δευτέρας.---- ΚΑΙ ΕΤΣΙ επιβεβαιώνεται για πολλοστή φορά Η ΣΥΝΑΡΤΗΣΗ ΤΩΝ ΣΥΓΚΟΙΓΚΟΙΝΩΝΟΥΝΤΩΝ ΔΟΧΕΙΩΝ μεταξύ Lehman Broders-Hypo Real Estate στην Γερμανία και την Χώρα μας ! Δεν βλέπουμε μόνο την διαδοχική ακολουθεία των αυτών γεγονώτων σε σχεδόν 6/8 χρονικό διάστημα μεταξύ τους, αλλά ΒΛΕΠΟΥΜΕ και κάτι ΑΛΛΟ ! α) Η Αμερικάνικη Οικονομία βασίζεται ΜΟΝΟ σε Πολέμους, άρα Είναι Υπό δίαλυση και β) Το "Χρέος" της Χώρας μας ΕΙΝΑΙ Πλαστό Εικονικό Ψεύτικο και ΟΧΙ ΥΠΑΡΚΤΟ ! Δηλαδή, θέλουν να κάνουν στην Ευρώπη μια ... Οικονομική "Αραβική Άνοιξη" ;;-!! (... Ουκρανία ;;-!!)

Ανώνυμος είπε...

Χωρίς την Ελλάδα ε]η Ευρώπη θα είναι μια κουτσή γριά,ένα ξένο δημιούργημα προς τις αξίες της και τις καταβολές της.Χωρίς την Ελλάδα θα αποτελεί αφ εαυτού ύβρις προς τη γενέτειρά της.Όνειδος άνευ προηγουμένου για κάθε άνθρωπο νοήμονα.Η Ελλάδα βάδιζε πάντα σε τεντωμένο σχοινί,έχει πολυκύμαντη ιστορική περιπέτεια,αλλά πάντα στεκόταν ψηλά στις ιδέες της,τώρα θα διστάσει μπροστά στη βαρβαρότητα και τη νόθευση του ευρωπαικού ονείρου.Η νοθεία βρίσκεται στην υπόλοιπη Ευρώπη,εκείνη κάνει πάντα τη νόθευση της ευρωπαικής ενοποιητικής πορείας,όχι η Ελλάδα.

Ανώνυμος είπε...

I irlandia kai i portogalia den pirane tosa varvara metra exontosis opos i ellada.Oute jkan konta sta aishi pou eidame edo.

Ανώνυμος είπε...

ΖΗΤΩ Ο ΟΜΠΑΜΙΑΣ.
ΑΡΕ ΚΑΚΟΜΟΙΡΗΔΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΣΩΤΗΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΤΥΠΟΥ ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ ΕΤΑΙΡΟΙ !!!!!!!!!!, ΟΜΠΑΜΙΑΣ, ΒΛΑΔΙΜΙΡ ΠΟΥΤΑΝ, Κ.Λ.Π.

Ανώνυμος είπε...

Η "Ύπαρξη" της Χώρας μας ΚΡΙΝΕΤΑΙ ΜΟΝΟ από την ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ! Η ΜΗ ΑΥΤΟΔΙΑΘΕΤΗ και ΜΗ ΑΥΤΟΠΡΟΣΔΙΟΡΙΖΟΜΕΝΗ Εξωτερική Πολιτική ΘΑ ΣΗΜΑΝΕΙ και την ... "ΔΙΑΛΥΣΗ" της Χώρας ! Εδώ ΠΑΣΧΟΥΜΕ αφάνταστα, Είμαστε μέσα στην ΑγγλοΑμερικάνικη Αποκιοκρατική ΓουρουνοΓούρνα (το ΥΠΕΞ !) ! Οι Αντιφάσεις ΜΑΣ ... Προδίδουν ! Τα λεγόμενα ΜΑΣ, ΜΑΣ ΠΡΟΔΙΔΟΥΝ ! Απόδειξη ;; Δεν μπορείς από την μια μεριά να μιλάς για Εθνική Υπερηφάνεια, Ελληνική Ιστορία και και και, ΚΑΙ από την ΑΛΛΗ να μιλάμε ΓΙΑ ... ΣΥΝΘΕΤΟΥΣ ΔΙΠΛΟΥΣ και "ΤΡΙΠΛΟΥΣ" Γεωγραφικούς Προσδιορισμούς Τόπων Συνονθυλευμάτων ! Πέρα της Αντιεπιστημονικής και Ιστορικής Πραγματικότητας, ΔΕΙΧΝΟΥΜΕ ΠΟΣΟ ΜΕΣΑ ΣΑΥΤΗΝ την Γουρουνογούρνα ΕΙΜΑΣΤΕ ! ----- Φίλοι μου ! Το Ασυγχόρητο Το Σφάλμα Φέρνει Πόνο Φέρνει Κλάμα !!!