Σάββατο 7 Φεβρουαρίου 2015

ΕΚΤΑΚΤΟ: Ξαφνική ΕΝΤΟΛΗ - ΒΟΜΒΑ από τον Αλέξη Τσίπρα που αναστάτωσε τους πάντες!

Αμέσως μετά την ανάγνωση των προγραμματικών δηλώσεων, ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας,... έχοντας...εξασφαλίσει προηγουμένως τη σιωπηρή υποστήριξη των Ευρωπαίων ομολόγων του, πρόκειται να εξαπολύσει επίθεση εναντίον συγκεκριμένων οικονομικών παραγόντων, με κεντρικό σύνθημα να «φέρουν πίσω τα κλεμμένα», σύμφωνα με την εφημερίδα Παραπολιτικά.

Στο στόχαστρο του Μαξίμου έχουν τεθεί επιχειρηματίες με άμεση ή έμμεση πρόσβαση στον χώρο των ΜΜΕ, που ευνοήθηκαν από τις κυβερνήσεις Σημίτη, Παπανδρέου και Σαμαρά.
Ο Αλ. Τσίπρας έχει δώσει εντολή σε δύο υπουργούς να «τεκμηριώσουν» με στοιχεία την επιστροφή χρημάτων στα ταμεία του κράτους, ώστε να υπάρξει αξιοποίηση υπέρ του ελληνικού Δημοσίου.
Οι δύο υπουργοί που καλούνται να φέρουν σε πέρας αυτή τη δουλειά είναι ο Π. Νικολούδης και ο Δ. Μάρδας.


Αμφότεροι εξετάζουν την αναθεώρηση των συμβάσεων για τους αυτοκινητοδρόμους της χώρας και της Αττικής και την προκήρυξη νέου διαγωνισμού για το καθεστώς λειτουργίας των ιδιωτικών ΜΜΕ, όπου μπορεί οι σημερινοί μέτοχοι να έχουν κυρίαρχο προβάδισμα, αλλά για να εξασφαλίσουν την «κυριότητα» στα Media που ελέγχουν θα πρέπει να πληρώσουν αναδρομικά από το 1995 μέχρι σήμερα οποιαδήποτε εκκρεμότητα υπάρχει στα ασφαλιστικά ταμεία ή σε ληξιπρόθεσμες οφειλές.
Ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών, Δ. Μάρδας, έχει εκπονήσει μελέτες για την πάταξη του λαθρεμπορίου, ενώ η μεγάλη παρέμβαση αναμένεται στον τζόγο, όπου ο σχεδιασμός που υπάρχει προβλέπει φορολόγηση έως 70% στα κέρδη των μετόχων του ΟΠΑΠ, ώστε με τον τρόπο αυτό να επιστρέφει σημαντικό οικονομικό μέρισμα στην εξυπηρέτηση κοινωνικών δομών.

16 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΜΑΖΙ ΣΟΥ !!!

Ανώνυμος είπε...

η εντολη που εδωσε ο οβρεος αμερικλανοκομουνιστης μισελληνας CIPRAH ειναι να βαλετε ολοι οι αριστεροι καροτα στις κωλαρες σας και στους κωλους των νηπιων σας,σαν την κοπρολαγνα ξεκωλοπουστρα γαβριηλ σακελαριδη που την κανατε και υπουργο την ανωμαλιαρα...
αντε μεθαυριο και πρωθυπουργο ξεφτιλες....
ερχεται η ωρα σας να πληρωσετε για τα οργια που εχετε κανει εναντιον του ελληνικου λαου σταλινικα αποβρασματα....

Ανώνυμος είπε...

Μόνο για κλωτσομπουνίδια η μάπα σου

Ανώνυμος είπε...

Μην ανησυχείς φασιστόμουτρο...αυτή τη φορά δεν θα κάνουμε το ίδιο λάθος με το '44. Θα την τελειώσουμε τη δουλειά. Η σκατότρυπα του Μελιγαλά, σας χωράει όλους. Άλλωστε δεν μείνατε και πολλοί.
Υ.Γ
Αυτή τη φορά δεν θα χρησιμοποιήσουμε κονσερβοκούτια. Θα σας ρίξουμε μέσα και θα σας πνίξουμε με...ροχάλες.
ΕΑΜ-ΕΛΑΣ-ΜΕΛΙΓΑΛΑΣ.

Ανώνυμος είπε...

Ευχομαι να πεθανεις σύντομα!

Ανώνυμος είπε...

Με αυτά τα μυαλά πού κουβαλάτε εσείς και οι όμοιοί σας έχει φτάσει η χώρα εδώ που είναι τώρα. Η ντροπή των εμφυλίων και η προσπάθεια μέσω αυτών για επικράτηση ξένων συμφερόντων, σε αυτή τη χώρα μας έχει καταντήσει έτσι που είμαστε! Είστε ότι ποιο ανθελληνικό βρωμερό και αηδιαστικό υπάρχει!!!

Ανώνυμος είπε...

Πάλι εδώ είσαι ρε βρομόσκυλο, φασιστόμορφη κουράδα
Εμπολα αγκυλωτέ;;
Τι κάνεις;; είσαι καλά τρικάριολε ;;;
Πόσα σε πλήρωσε το αφεντικό για το τρολάρισμα εμετέ;;
Σου έβαλε τα λεφτά στην τσέπη η τάκανε μασούρι
και στάχωσε στο κώλο;;;
Τι δουλειά έχεις εδώ ρε φλέμμα;; Για παπάρια ψάχνεις;;
Κοπάνα τη γιατί σε ψάχνει Σταλινικός γορίλας να σε πηδήξει
αλήθεια σου λέω!
Πήγαινε εκεί στο κλουβί με τις καραφλές και πες στο Λαγό
να σου δώσει κεφαλιά στον πάτο.
Άντε ούστ στα τσακίδια ακόμα εδώ είσαι!!;;

Ανώνυμος είπε...

Μόνο ένα μίασμα θα μπορούσε να γράψει με αυτόν τον τρόπο.Θα μπείτε πάλι στις τρύπες σας φασιστες......είναι ιστορικά αποδεδειγμένο.....ο ιδιος ο λαος θα σας στείλει στα τσακιδια.

Ανώνυμος είπε...

Μόνο ένα μίασμα θα μπορούσε να γράψει με αυτόν τον τρόπο.Θα μπείτε πάλι στις τρύπες σας φασιστες......είναι ιστορικά αποδεδειγμένο.....ο ιδιος ο λαος θα σας στείλει στα τσακιδια.

Ανώνυμος είπε...

Επιστρέψτε βρε μπαγάσηδες τα κλεμμένα στο δημόσιο ταμείο.Τί σόι έλληνες πατριώτες μπρε άθλιοι ήσαστε?Τι ψυχή βρε αχρείοι θα παραδώσετε?

Ανώνυμος είπε...

Χάρη αν αυτό το Block το φτιαξες για να συμμετέχεις στη διάσπαση και τη διχοτόμηση της χώρας σε επιστροφή σε παλιές άθλιες εποχές για τη Ελλάδα μπράβο σου.Βλέποντας τι άνθρωποι συμμετέχουν στα σχόλια και εσύ σαν διαχειριστής αυτού το αφήνεις ελεύθερο καλό είναι να καταλάβεις τι καθρέπτης είσαι.Το σε ποια θέση βρίσκεσαι δε έχει σημασία όσο το αποτέλεσμα.Καλό θα ταν να υιοθετήσεις για λίγο τη φράση -ξέρω ότι δε ξέρω τίποτα-όχι γιατί δε ξέρεις αλλά για να συνεχίζεις να μαθαίνεις Χαρούλη.
Τώρα αν θες να συνεχίσεις έτσι η ταπεινή μου άποψη και για να χαλάσω την εικόνα σου....μάλλον κάθεσαι στη καρεκλίτσα σου και γελάς με τις παραπάνω αναφορές η ακόμα χειρότερα είσαι κομμάτι του σχεδίου και όργανο του- διέρει και βασίλευε- και είσαι και εσύ ένα οργανάκι μιας άλλης μηχανής.

Να σαι καλά πολύ σάλιο χάλασα.!

Unknown είπε...

Κρίμα σε όλους μας. Θυμηθείτε την βασική αρχή συμπατριώτες μου. Όλοι οι Έλληνες πρέπει να βροντοφωνάζουμε: "Λαός ενωμένος ποτέ Νικημένος".
Ευχαριστώ για την φιλοξενία.

Ανώνυμος είπε...

Σκατα στα κοκκαλα καθε πασοκονεοδημοκρατη που να καρκινιασουνε ολοι οι φλωροι που τους γαμιεται η γυναικα και δεν ξερουν τι ψηφιζουν τα παπαρια!!!αλεξη ξεβρακωσε τους ολα τα κλεφτρονια που μας τα κλεβανε τοσα χρονια!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Πραγματικά ντρέπομαι για αυτα τα σχόλια που βάζετε, έλληνες ή μή. Τόσο οι εναντίον του άρθρου όσο και αυτοι που τον βρίζουν. δείχνουν πολύ χαμηλό επίπεδο πολιτισμού και νοημοσύνης. Κρίμα...

Ανώνυμος είπε...

Μην ανησυχείτε σταλινόμουτρα...αυτή τη φορά δεν θα κάνουμε το ίδιο λάθος με το '49. Θα την τελειώσουμε τη δουλειά.Οι βοθροι της Μακρονησου σας χωράνε όλους. Άλλωστε δεν μείνατε και πολλοί.


ολος ο ηρωικος φασιστικος ελληνικος λαος και στρατος θα ξεκολιασει μεχρι θανατου τα μωρακια σας τα σταλινακια σας, θα τα κοψει φετες φετες και θα τα καψει ζωντανα οπως και σεις οι σ χιζοφρενεις σοβιετ φονιαδες καιτε ζωντανες εγκυες γυναικες στη μαρφιν!!!!!!!!!!!!!!!!



δεν θα περασει ο μπολσεβικσιμος!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

σφαξτε τις οικογενειες του σοβιετ κατακτητη!!!!!!!!!!!!!!!!

ολος ο ελληνικος λαος ενωμενος οπως το 49 να βασανισουμε και να ξεκολιασουμε μεχρι θανατου τους εαμοβουλγαρους αυτονομιστες προδοτες και εχθρους της πατριδας μας και του λαου μας!!!!!!!!!!!!

οι μπολσεβικοι δεν ειναι ανθρωποι ειναι σχιζοφρενη δολοφονικα κτηνη και εχουμε δικαιωμα και υποχρεωση εμεις οι ανθρωποι να κατακρεουργησουμε τις οικογενειες τους!

χαρυ καρκινο στα ματακια των σοβιετ παιδιων σου στη γυναικα σου στη μανα σου και στη κωλοτρυπιδα σου
καροτα βαζεις μεσα ρε μπολσεβικικο κτηνος?

Ανώνυμος είπε...

Σορρυ φίλε αλλά εσύ φαίνεσαι σχιζοφρενής!!! Μάζεψε το βρωμερο σου στόμα και κοίτα να συστρατευτεις στον αγώνα που δίνεται...εκτός αν ο καλος σου είναι πιο μεγάλος από το μυαλό σου... Αν τελικά πετύχει η προσπάθεια τι θα λες??? Γι αυτό...ΣΚΑΣΕ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΏ!