Σάββατο 4 Ιουνίου 2016

ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ – ΦΩΤΙΑ ΓΙΑ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ – ΑΣΗΜΑΚΟΠΟΥΛΟ!

image 




ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΕΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΓΙΑ ΟΦΣΟΡ ΚΑΙ ΣΥΝΟΜΙΛΙΕΣ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΦΩΣ

ΠΡΩΤΟΣ Ο ΠΑΝΟΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΒΗΜΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΕΙΧΕ ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΕΙ ΜΕ ΟΝΟΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΒΗΜΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΤΑ ΠΕΡΙΕΡΓΑ «ΣΥΜΠΛΕΓΜΑΤΑ» ΚΡΑΤΟΥΣ, ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ, ΟΦΣΟΡ ΚΑΙ ΔΙΑΚΙΝΗΣΗΣ ΜΑΥΡΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ.

Σύμφωνα με τις αποκαλύψεις του έγκριτου Σπύρου Τρίψα στο Παρασκήνιο, ο δικηγόρος Ασημάκης Ασημακόπουλος – που παραδόξως κυκλοφορεί ελεύθερος – σχετίζεται με υπεράκτια εταιρεία στον Παναμά αλλά και αλλού, έχοντας μάλιστα ως συνέταιρο διαχειριστή οφσορ απο όπου πέρασαν εκατομμύρια υπεξαιρεμένου χρήματος από τραπεζικό σκάνδαλο! Εδώ απαιτείται πλέον άμεσα η παρέμβαση της κυβέρνησης διότι δεν μπορεί δικηγόρος συνδεόμενος με στενό συνεργάτη του κ. Αθανασίου να χαίρει αυτής της πρωτοφανούς μεταχείρισης και ενώ έχουν εντοπιστεί λογαριασμοί του στο εξωτερικό να παραμένει στο απυρόβλητο.

Μιλάμε για υποθέσεις υπεξαίρεσης εγγυοδοσίας αλλά και φάμπρικα εξαγωγής καταθέσεων «κάτω από την μύτη» των διωκτικών αρχών. Και τα ερωτήματα που προκύπτουν είναι συντριπτικά: Αλήθεια, οι ίδιοι ανακριτές που εξαντλούν την αυστηρότητα τους στους κουλουράδες, πως ειναι δυνατόν να «χαϊδεύουν» κατηγορούμενους για υποθέσεις εκατομμυρίων;

Η παρέμβαση του Αρείου Πάγου θεωρείται επιβεβλημένη για να ελέγχουν τα κίνητρα όσων επιμένουν να μην τιμούν το λειτούργημα τους και να προκαλούν την κοινωνία.

Οι αποκαλύψεις καθώς και μια συνομιλία – φωτιά στο Παρασκήνιο που κυκλοφορεί.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια: