Σάββατο 10 Μαρτίου 2012

Η ΕΙΔΗΣΗ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ!!!



 «Ποιο PSI και κουραφέξαλα. Το έλλειμμα του 2011 έκλεισε υψηλότερα από το 2010!!!
Αυτή είναι η είδηση της ημέρας. Στο 11,5% του ΑΕΠ διαμορφώθηκε το 2011 το ταμειακό έλλειμμα του κράτους ή διαφορετικά στα 24,884 δισ. ευρώ, σύμφωνα με τα στοιχεία που εξέδωσε χθες το υπουργείο Οικονομικών. Αυτό σημαίνει ΝΕΑ ΜΕΤΡΑ ύψους 2 δις, ξεχωριστά από αυτά που θα έρθουν τον Ιούνη και θα μας φέρουν στο επίπεδο Βουλγαρίας. Τόσες περικοπές μισθών, περικοπές  κοινωνικών και ασφαλιστικών δαπανών, τόσα φοροχαρατσικά μέτρα  και όμως δεν έκαναν ΤΙΠΟΤΑ. Και όσο παίρνουν νέα μέτρα τόσο θα καθιστά τον όποιο  δημοσιονομικό στόχο ακόμη πιο δύσκολο να επιτευχθεί»

Πανηγυρίζουν οι εκδορείς του Ελληνικού λαού για την επιτυχία του
PSI!!! Πανηγυρίζουν οι ανθρωποφάγοι τη συγκυβέρνησης  και ακονίζουν τα μαχαίρια για τη μεγάλη σφαγή του Ιουνίου. Νέα μέτρα στα νέα μέτρα που θα μετατρέψουν την Πατρίδα μας σε ένα απέραντο νεκροταφείο χαμένων ελπίδων… Όλα όπως το σχέδιο τα προβλέπει. Συγκυβέρνηση τώρα, συγκυβέρνηση και μετά τις εκλογές… Κι αν δε φτάνουν τα κουκιά του ΠΑΣΟΚ, υπάρχει και η χρυσή εφεδρεία του Κουβέλη του Πασοκοπατερίτσα… Μόνο ο λαός μπορεί να σταματήσει αυτόν τον όλεθρο εξαφανίζοντας από τον πολιτικό χάρτη τα κόμματα που κατέστρεψαν το παρόν και το μέλλον του και υποθήκευσαν την Πατρίδα του!

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Η Δημοκρατία του "ΜΕΒΓΑΛ". Η πολυπόθητη ανάπτυξη έρχεται μέσα από την αυξημένη "κατανάλωση"... γιαουρτιών!!!

http://logioshermes.blogspot.com/2012/03/blog-post_1365.html

Ανώνυμος είπε...

Προτιμάτε τα αγελαδινά γιαουρτάκια,
απλώνουν εύκολα,
και έχουν καλύτερη επικάλυψη.

Ανώνυμος είπε...

Αν τα πράγματα δεν ήταν τόσο τραγικά με την ελληνική οικονομία, θα ήταν για γέλια. Ανέλαβε ο γνωστός Βαγγέλης Βενιζέλος να σώσει την ελληνική οικονομία . Οι Αμερικανοί λένε κάτι πολύ σοφό: Αν με ξεγελάσεις μία φορά, είναι ντροπή σου . Αν με ξεγελάσεις δύο φορές, είναι ντροπή μου. Ο Βενιζέλος είναι μια ιδιαίτερη περίπτωση, η οποία απαιτεί ειδικές γνώσεις στην ανάλυσή της. Δεν είναι αυτό το οποίο φαίνεται και σίγουρα δεν είναι αυτό το οποίο θα ήθελε και ο ίδιος να είναι. Κατ’ αρχήν δεν είναι ο ηγέτης, που έχει φυσικά χαρακτηριστικά ηγέτη. Ο Βενιζέλος είναι γεννημένος δικηγόρος. Προσοχή "Δικηγόρος", όχι "νομικός". Η έννοια του δικηγόρου συνδέεται με συμπεριφορές, ενώ η έννοια του νομικού συνδέεται με γνώσεις και ικανότητες. Ο Βενιζέλος είναι γεννημένος δικηγόρος. Ο Βαγγέλας δείχνει φοβερός και τρομερός. Δείχνει άμεμπτος και αυστηρός. Δείχνει επιθετικός. Όλα αυτά είναι θέατρο. Τίποτε απ' όλα αυτά δεν είναι πραγματικό. Ο κόσμος τον φοβάται και τον υπολογίζει, γιατί απλά δεν τον γνωρίζει. Νομίζεις ότι είναι σπουδαίος πολιτικός, ενώ αυτός είναι σημαντικός ηθοποιός. Νομίζεις ότι εκφέρει μεγαλόπνοες σκέψεις, ενώ αυτός απλά διαβάζει με θεατρικό στόμφο ό,τι σκονάκι τού δίνουν οι εκάστοτε ισχυροί.Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι ήταν ένα πρωτοπαλίκαρο του εγκληματία Σημίτη ,Πρωτοπαλίκαρο του Σημίτη, ο οποίος κατέστρεψε τη χώρα και την οδήγησε στη σημερινή αθλιότητα .Μαζί του συνοδοιπόρος" ο Σαμαράς . Ο συμμαθητής, συμφοιτητής και συγκάτοικός του εφιάλτη δοσίλογου Γιωργάκη . Ο επίσης άεργος και ανεπάγγελτος άνθρωπος με ένα βαρύ βιογραφικό οικονομολόγου .Άλλος επιστήμων .Ο προαλειφόμενος για τη θέση του Πρωθυπουργού . Αυτός είναι ο έτερος πρωταγωνιστής τού σημερινού "βρόμικου 2012 ". Ο έμπειρος πρωταγωνιστής, εφόσον ήταν ο Υπουργός Οικονομικών του "βρόμικου" ‘89 . Αυτός, ο οποίος παριστάνει τον αθώο, αλλά στην πραγματικότητα είναι εκείνος, ο οποίος στην Κυβέρνηση Μητσοτάκη έθεσε τα θεμέλια της σημερινής αθλιότητας .Ο Σαμαράς σήμερα είναι ο μέγας εγκληματίας. Πιο μεγάλος και πιο φασίστας ακόμα και από τον Γιωργάκη. Ο Σαμαράς είναι αυτός, ο οποίος σώζει τόσο τον Γιωργάκη όσο και τη μαριονέτα των τοκογλύφων, που παριστάνει τον Πρωθυπουργό. Ο Σαμαράς είναι αυτός, ο οποίος πρόδωσε τον συνταγματικό του ρόλο . Τον ρόλο του αρχηγού της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης. Ο Σαμαράς μπλόκαρε τη Βουλή και παρέλυσε τη συνταγματική λειτουργία. Τα παράσιτα θα έχουν το τέλος που τους αρμόζει και ο Βενιζέλος είναι ένα τέτοιο παράσιτο . Άχρηστο, πολυδάπανο, παράνομο . Αέρας κοπανιστός που απλά βρομάει. Όσο αντιαμερικανός ήταν ο Ανδρέας, άλλο τόσο αντιμνημονιακός είναι ο Αντωνάκης. Μια θεατρική παράσταση δίνουν, για να τον προστατεύσουν ως πολιτικό παράγοντα. Για να μην τους "καεί" πριν αναλάβει την εξουσία . Αέρας κοπανιστός .