Πέμπτη, 21 Νοεμβρίου 2013

Έτοιμη η πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ για την υπόθεση των υποβρυχίων

Φωτογραφία: Μενέλαος Μυρίλλας/FosPhotos
H Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ ολοκλήρωσε την προεργασία που απαιτείται για την κατάθεση πρότασης για σύσταση εξεταστικής επιτροπής για την υπόθεση των υποβρυχίων. Μάλιστα, αναμένεται η αξιωματική αντιπολίτευση να καταθέσει την πρόταση τα επόμενα 24ωρα.

Την ίδια στιγμή, το Προεδρείο της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ κατά τη σημερινή συνεδρίασή του κατέληξε στη θέση ότι «το θέμα Τατσόπουλου έχει κλείσει» και δεν προτίθεται να δώσει συνέχεια.

Σύμφωνα με πληροφορίες, τόσο το Προεδρείο της ΚΟ, όσο και γενικότερα τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, τόσο στη συνεδρίαση της ΚΟ όσο και κατά τη συνεδρίαση άφησαν να εννοηθεί ότι από εδώ και στο εξής, ο ίδιος ο βουλευτής πρέπει να εξετάσει την περαιτέρω στάση του.

Ο Πέτρος Τατσόπουλος βέβαια, σε συνέντευξή του την Πέμπτη στο ΒήμαFm είπε ότι δεν πρόκειται να παραιτηθεί καθώς «δεν έχει αποστεί από τον ΣΥΡΙΖΑ που προσέγγισα τον Ιανουάριο του 2012».

«Και επειδή με κατηγορούν πολλές φορές για οπορτουνισμό και καιροσκοπισμό, πρέπει να σας πω ότι είχα τότε ο ΣΥΡΙΖΑ είχε τα χαμηλότερα δημοσκοπικά ποσοστά και ότι δεν θα μπει στη Βουλή έλεγε τότε ο Πάγκαλος. Όλο αυτό το κύμα που μετέπειτα ήρθε στον ΣΥΡΙΖΑ, είχε πάει τότε στη ΔΗΜΑΡ και κατέγραφε 17%. Δεν πήγα τότε στη ΔΗΜΑΡ. Δεν είχα ανάγκη μιας κολυμβήθρας του Σιλωάμ και αδικεί την ιστορία του ο ΣΥΡΙΖΑ εάν το επιχειρήσει», πρόσθεσε ενώ είπε πως αισθάνεται πως «κάποιοι τον οδηγούν στην έξοδο». Αυτοί κατά τον Π. Τατσόπουλο θεωρούν ότι εκείνος κάνει «κακό στον ΣΥΡΙΖΑ», ενώ ο ίδιος υποστηρίζει πως κάνει «καλό στον ΣΥΡΙΖΑ. Πιστεύω ότι εκφράζω τη μεγάλη πλειοψηφία των ανθρώπων που στηρίζουν τον ΣΥΡΙΖΑ χωρίς να είναι μέλη του ΣΥΡΙΖΑ» tvxs.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: