Σάββατο 16 Νοεμβρίου 2013

Ράντσα και στο Αττικόν

Ράντσα και στο Αττικόν



ΡΕ ΔΕΝ ΠΑΤΕ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΚΙ ΑΚΟΜΑ ΠΑΡΑΠΕΡΑ ΞΕΠΟΥΛΗΜΕΝΑ ΜΕΡΚΕΛΟΚΑΘΑΡΜΑΤΑ

Σε …θαλάμους έχουν μετατραπεί κάποιοι διάδρομοι στο πολύπαθο πανεπιστημιακό νοσοκομείο Αττικόν, αφού 100 και πλέον ράντσα παραμένουν σε μόνιμη βάση στους διαδρόμους και σε κάθε εφημερία γεμίζουν ασφυκτικά με ασθενείς, οι οποίοι περιμένουν υπομονετικά έως την επόμενη μέρα για να κάνουν εισαγωγή και να έχουν αξιοπρεπή νοσηλεία. Το ρεπορτάζ της εφημερίδας«δημοκρατία» που βρέθηκε στο Αττικόν χθες το πρωί –μετά την εφημερία της Πέμπτης- διαπίστωσε ότι οι παθολογικές κλινικές, οι οποίες βρίσκονται στο ισόγειο, σηκώνουν το βαρύ φορτίο των ασθενών που στοιβάζονται στους διαδρόμους.



Θυμίζουμε ότι πριν από μια εβδομάδα η διοίκηση του νοσοκομείου «μπλόκαρε» τις εισαγωγές ασθενών κι ακύρωσε τα τακτικά χειρουργεία για τρεις ολόκληρες ημέρες, καθώς ο απερχόμενος διοικητής Ηλίας Λαμπίρης ανακοίνωσε ότι το θεραπευτήριο «στέγνωσε» από ρευστό και με δυσκολία μπορούσε να εξυπηρετήσει μόνο τα επείγοντα περιστατικά.
Το θεραπευτήριο έχει 350 κενές οργανικές θέσεις, κυρίως σε νοσηλευτές και τραυματιοφορείς ενώ την ίδια ώρα, σε κάθε κλινική υπάρχουν μόνο δύο εξαντλημένες νοσηλεύτριες για 50-60 άτομα και μόνο 11 τραυματιοφορείς για 750 ασθενείς.
«Έχουμε τρεις αξονικούς και λειτουργεί μόνο ένας γιατί δεν έχουμε άτομα για να τους δουλέψουν» λέει η ειδικευόμενη γιατρός Ισαβέλλα Μαργάρα.
Πηγή: Δημοκρατία

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ελλάδα...Η πιο ανάλγητη Χώρα του Κόσμου!!!

Οχιτόσο για το ότι αυτούς που θα έπρεπε να τους φροντίζει, μέσα στα ιδρύματα,τους Κάνει Υπουργούς!...

Όσο για το ότι τους φορτώνει με ένα κάρο δουλειά!!!

Με τοιμει...Ο ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΣ!!!

Ανώνυμος είπε...

Η κατάντια στο χώρο της Ιατρικής και της περίθαλψης πρέπει να τελειώσει.

Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΥΓΕΙΑΣ ΘΑ ΗΤΑΝ ΚΩΜΩΔΙΑ ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΧΑΡΥ ΚΛΥΝ ΑΝ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΤΟΣΟ ΤΡΑΓΙΚΗ

Παρακαλούμε αναδημοσιέψτε(αν φυσικά συμφωνείτε με τη διάγνωσή μας):

ΤΕΛΙΚΑ, EΙΝΑΙ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΥΓΕΙΑΣ ΑΔΩΝΗΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ ΨΥΧΟΠΑΘΗΣ;

Απόσπασμα:

"... Εμείς, πάντως, στη συνέχεια του κειμένου θα αποδείξουμε, ότι ο Άδωνης πραγματικά είναι διαταραγμένος και ότι αυτό από το οποίο πάσχει, δεν είναι άλλο από την Ναρκισσιστική Διαταραχή Προσωπικότητας, έτσι όπως ορίζεται από την τελευταία αναθεώρηση του DSM-5 (Diagnostic and statistical manual of mental disorders και επίσης, ότι η συμπεριφορά του χαρακτηρίζεται από τα συμπτώματα μιας ειδικής παραλλαγής της, που ονομάζεται Κακοήθης Ναρκισσισμός. ..."

Τα υπόλοιπα εδώ:

http://aomepol.wordpress.com/

Ευχαριστούμε