Σάββατο 23 Νοεμβρίου 2013

ΜΕ ΣΤΙΛΙΑΡΙΑ, ΜΕ ΚΟΤΡΩΝΕΣ, ΜΕ ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΕΣ, ΜΕ ΡΟΧΑΛΕΣ ΟΠΟΥ ΤΟΥΣ ΔΕΙΤΕ ΠΛΑΚΩΣΤΕ ΤΟΥΣ... ΤΑ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ!

ΚΑΙ ΤΑ ΦΑΝΤΑΡΑΚΙΑ ΠΑΤΕ ΝΑ ΓΔΥΣΕΤΕ ΡΕ ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ;
Οι τύποι έχουν σαλτάρει (;) εντελώς! Σε ιδιώτες τα ΚΨΜ των στρατιωτικών μονάδων! Λάθος, δεν είναι τρελοί ή άσχετοι... γερμανοτσογλάνια, δωσίλογοι μαυραγορίτες ψυχών & πατρίδας, πουλημένα τομάρια που ξεπέρασαν εκείνους του Τσολάκογλου!






Οι τύποι έχουν σαλτάρει (;) εντελώς. Αυτή η φρενίτιδα που τους έχει καταλάβει να ιδιωτικοποιήσουν τα πάντα ποτέ δεν θα μπορέσαμε να φανταστούμε ότι θα τους οδηγούσε στο να φτάσουν να δώσουν σε ιδιώτες τα ΚΨΜ των στρατιωτικών μονάδων.
Το μάθαμε σήμερα παρακολουθώντας την τηλεοπτική εκπομπή του Γ. Αυτιά, απ’ όπου είναι και το βίντεο που... παραθέτουμε, το οποίο αναφέρεται στο σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας «Ελεύθερος Τύπος» το οποίο τιτλοφορείται «Τιμές .. Κολωνακίου στο "καψιμί" της Θήβας».
Δεν είναι ο παραλογισμός στην αποκορύφωση του. Είναι η προσπάθεια της μνημονικής κυβέρνησης να ιδιωτικοποιήσει τα πάντα και δεν διστάζει μπροστά σε τίποτα!
Οι τιμές χωρίς κέρδος στα κυλικεία είναι ίδιες με αυτές του τιμοκαταλόγου του κυλικείου της Βουλής για το Σεπτέμβριο 2013 που δημοσίευσε το τρομακτικό. 
Άντε και σε καλή μεριά τα κέρδη, ξεφτίλες!!!


3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Εάν σε αυτούς που θέλουν να περάσουν τα ΚΨΜ σε ιδιώτες πρέπει να κάνουμε αυτά που λες, τότε...

Του ΣΥΡΙΖΑΙΟΥΣ που θέλουν να το κλείσουν το μαγαζί τελείως (τον ΣΤΡΑΤΟ όχι το ΚΨΜ), ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ;;;

ΕΝΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙσ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΟΤΕ ΕΧΕΙΣ ΞΕΜΩΡΑΘΕΙ ΒΑΣΙΛΗ...

Ανώνυμος είπε...

ΑΥΤΟΙ ΧΑΡΡΥ ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ.ΜΗΠΩΣ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΥΤΑ ΤΑ ΣΥΡΙΖΟΚΟΜΜΟΥΝΙΑ ΠΟΥ ΑΚΟΥΝ ΤΗ ΛΕΞΗ ΕΘΝΟΣ ΚΑΙ ΞΕΡΝΟΒΟΛΑΝΕ ΓΙΑ ΚΑΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ?????? ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ.

Ανώνυμος είπε...

ΣΥΡΙΖΑ: Με άρθρο η "Αυγή" ζητά τον αποκλεισμό της Εθνικής από το Μουντιάλ γιατί ήταν ντυμένοι Σπαρτιάτες!
Ζήτω οι ¨Ελληνες του ΣΥΡΙΖΑ.τι να σου πώ ρε Χάρρυ