Παρασκευή, 29 Νοεμβρίου 2013

ΨΥΧΑΡΑ Η ΨΥΧΑΡΩ, ΘΥΜΗΘΗΚΕ ΤΟ ΝΕΡΟ ΤΟΥ ΚΑΜΑΤΕΡΟΥ... ΚΙ ΑΠΟ ΠΙΣΩ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΠΙΑ Η ΚΑΤΙΑ ΜΑΚΡΗ, Η ΓΕΩΡΓΙΑ ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΟΥ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑΣ!

Aλήτες Ρουφιάνοι δημοσιογράφοι που εκτελείτε εντολές "εκδοτών" νταβατζήδων δημοσίων έργων! Θα ζητήσουν συγνώμη από το συγκρότημα της αποστασίας του '65 και του μνημονίου σήμερα... και θα λήξει η απατεωνιά τους; Αν εμείς γράψουμε ότι τον παίρνει ο τάδε "εκδότης" θα έχουμε συνέπειες κι αυτοί όχι; Απίστευτο φιάσκο! "Τα Νέα" χάλκευσαν συνέντευξη της Τσίμερ, αλλά η ίδια τους μαγνητοφωνούσε γιατί δεν τους είχε εμπιστοσύνη και τους έκανε ρόμπα!!

* Εκείνη η μνημομονιακή "δημοσιογράφος" Κάτια Μακρή που έχυσε χολή, δηλητήριο χθες, σήμερα δεν είπε μια συγνώμη... τέτοιο γερμανοτσογλάνι Υπηρεσίας είναι!


20131128-005142.jpg


Αντί συγνώμης επιμένουν στην αθλιότητα.
Σήμερα ΤΑ ΝΕΑ είχαν πρωτοσέλιδο την υποτιθέμενη αριστερή παραφωνία της κας Τσίμερ, διότι σε μια κλειστή σύσκεψη με στελέχη της κυβέρνησης, υπερασπίστηκε δήθεν την άποψη ότι πρέπει οι έλληνες να εκπληρώσουμε τα προαπαιτούμενα του μνημονίου και να μη ζητάμε κούρεμα του χρέους.
Στη διάψευση της κας Τσίμερ, η εφημερίδα απαντά με ηχητικό ντοκουμέντο από τη κλειστή σύσκεψη, όπου επιλεκτικά παρατίθενται αποσπάσματα της τοποθέτησης της κας Τσίμερ.
Ακόμα κι έτσι όμως διαπιστώνει κανείς την αναντιστοιχία όσων έγραψαν ΤΑ ΝΕΑ το πρωί και όσων στο επιλεκτικό ηχητικό φαίνεται
να λέει.
Με δυο λόγια πάνε για μαλλί και βγαίνουν κουρεμένοι.
Σας παραθέτουμε την αντίστιξη και τη λαθροχειρία.
Επειδή όμως ο θεός αγαπά το κλέφτη αλλά αγαπά και το νοικοκύρη, η συνεργάτης της κας Τσίμερ μαγνητοφώνησε όλη την ομιλία της, την οποία και θα παραθέσουμε αυτούσια, προσεχώς.
ΤΙ ΕΓΡΑΨΑΝ ΤΑ ΝΕΑ ΟΤΙ ΕΙΠΕ ΓΙΑ ΤΟ ΧΡΕΟΣ η κα ΤΣΙΜΕΡ:
«Αλλά το κούρεμα ξεχάστε το, ούτως ή άλλως διότι η Ευρώπη δε μπορεί να συναινέσει»
ΤΙ ΑΚΟΥΜΕ ΣΤΟ ΗΧΗΤΙΚΟ των ΝΕΩΝ ΓΙΑ ΤΟ 
ΧΡΕΟΣ :
«Ο πρωθυπουργός σας ήρθε στη Γερμανία και είπε ότι έχετε πιάσει πρωτογενές πλεόνασμα.
Έχετε λοιπόν τις προϋποθέσεις για ένα κούρεμα του χρέους.
Όμως το κούρεμα για το οποίο μιλάτε πρόκειται για ένα γενικό κούρεμα;
Από αυτά που λέτε δεν μας ενδιαφέρει να δούμε τι αφορά τους πολίτες άλλων χωρών της Ε.Ε.
Δηλαδή το θέμα είναι: Αξιολογήστε το χρέος. Μιλήστε για χρέος που είναι νόμιμο. Για χρέος που είναι παράνομο. Και για χρέος που είναι ανήθικο.
Και αφού αξιολογήσετε όλα αυτά, τότε θα μιλήσουμε για κούρεμα του χρέους.»
ΤΙ ΕΓΡΑΨΑΝ ΤΑ ΝΕΑ ΟΤΙ ΕΙΠΕ Η κα ΤΣΙΜΕΡ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΠΛΗΡΩΣΗ ΤΩΝ ΠΡΟΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΩΝ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ :
«Αν δε κάνετε το μάθημά σας και δεν εκπληρώσετε τα προαπαιτούμενα ο φτωχός Γερμανός δε μπορεί να πληρώσει τα χρέη σας.
ΤΙ ΑΚΟΥΜΕ ΣΤΟ ΗΧΗΤΙΚΟ ΤΩΝ ΝΕΩΝ:
«Η παράκληση μου είναι η εξής: Κάντε το πιο συγκεκριμένο, πιο ξεκάθαρο. Ασκήστε κριτική στα πράγματα για τα οποία δεν είστε υπεύθυνοι. Κάντε όμως και εσείς αυτά που πρέπει (homework). Κάντε αυτό που πρέπει (homework) και μετά θα έχουμε καλύτερα επιχειρήματα για να δείξουμε και 
σε άλλες χώρες περισσmότερη αλληλεγγύη.»σε άλλες χώρες περισσότερη αλληλεγγύη.»
"olympia" μέσω

Δεν υπάρχουν σχόλια: