Τρίτη 31 Δεκεμβρίου 2013

ΕΛΕΟΣ ΡΕ ΚΩΛΟΠΑΙΔΑ... ΕΛΕΟΣ...





«Διαδικασία κατάσχεσης του σπιτιού ενός ανέργου πολίτη ξεκίνησε η Εφορία, για ένα χρέος μόλις 391 ευρώ! Το κατασχετήριο εστάλη στον άνεργο από την αρμόδια Δ.Ο.Υ. την περασμένη Παρασκευή. Ο 60χρονος άνεργος ζεΙ μαζί με την 90χρονη ανάπηρη μητέρα του και έπεσε κυριολεκτικά από τα σύννεφα όταν αντίκρισε το κατασχετήριο!»

Πάλι καλά που δεν αυτοκτόνησε ο άνθρωπος... Υπάρχουν όμως και άλλοι, εκατοντάδες, που πέρασαν τη θηλιά στο λαιμό τους, που τίναξαν τα μυαλά τους στον αέρα, που φούνταραν στο κενό...
Τελικά, ρε Θεοχάρη, πρέπει να σου δώσουμε το Όσκαρ του κωλοπαιδισμού!
Δε ντρέπεσαι ρε πουλημένο τομάρι; Δεν είσαι άνθρωπος εσύ ρε, φονιάς είσαι, ένα γερμανοτσογλάνι του κερατά,  ένας αδάκρυτος αληταράς, ένα βδελυρό απόβρασμα της κοινωνίας είσαι και τίποτα παραπάνω...  

8 σχόλια:

nikos kollios είπε...

KAΛΗΣΠΕΡΑ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ.ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΚΑΝΕΤΕ ΜΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΟ ΠΟΛΥΔΙΑΦΗΜΙΣΜΕΝΟ ΕΠΙΔΟΜΑ ΤΩΝ ΜΑΚΡΟΧΡΟΝΙΩΝ ΑΝΕΡΓΩΝ ΠΟΥ ΥΠΟΣΧΕΘΗΚΕ Ο ΘΕΙΟΣ ΣΑΜΑΡΑΣ ΣΤΑ ΠΟΝΕΜΕΝΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ,ΤΟΥΣ ΑΝΕΡΓΟΥΣ?ΟΠΟΙΟΣ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΤΗΝ ΕΓΚΥΚΛΙΟ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΘΑ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΑΤΗ ΚΑΙ ΘΕΙΟ ΔΩΡΟ ΠΡΟΣ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΑ...ΜΑΚΡΟΧΡΟΝΙΟΣ ΑΝΕΡΓΟΣ ΚΑΤΑ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΣΤΟΥΡΝΑΡΑ ,ΒΡΟΥΤΣΗ ,ΠΟΥΤΣΗ,ΚΛΠ... ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΗΤΑΝ ΕΝΤΟΣ ΤΟΥ 2013 ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ 4-5 ΧΡΟΝΙΑ...ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΕΡΙΜΕΝΑΝ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΥΦΙΣΗ ΤΩΝ 200ΕΥΡΩ ΑΛΛΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΛΑΧΙΣΤΟΙ ΘΑ ΤΗΝ ΝΙΩΣΟΥΝ

Ανώνυμος είπε...

ΜΗΝ ΑΓΧΩΝΕΣΑΙ ΧΑΡΡΥ,
ΗΔΗ Ο ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΤΟΥ ΣΥ.ΡΙΖ.Α. κ.ΤΣΑΚΑΛΩΤΟΣ ΔΗΛΩΣΕ ΌΤΙ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΑΥΤΌΣ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ, ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΣΤΗΝ JP MORGAN.
ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΤΟΝ ΠΡΟΛΑΒΕΙ Ο ΑΛΛΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΠΟΥ ΠΗΡΕ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ 1.000.000 ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΣΥΝΤΑΞΙΟΔΟΤΗΣΗ.

Ανώνυμος είπε...

Θα τα καλύψει τα έξοδα ο Σύριζα όταν βγει στην εξουσία και θα τα διαγράψει όλα..... Από τη μνήμη μας! Είμαι πολύ περίεργος να ακούσω τι θα γράφουν τότε που δεν θα χρειάζεται κατάσχεση γιατί το σπίτι θα το πουλάμε για ένα εισιτήριο σε καρότσα φορτηγού για μια καλύτερη ζωή στο Πακιστάν !

Ανώνυμος είπε...

Καλή Λευτεριά αδέρφια! Μ'αυτούς που μπλέξαμε και με τους νέους υποψήφιους πηδαλιούχους μόνο ένας Χριστός και μια Παναγιά μπορεί να μας σώσει!
Αλλά...πρωτίστως και κυρίως ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΙΔΙΟΙ πρέπει να δράσουμε, πρώτον να αλλάξουμε μυαλά και δεύτερον να ξεκολλήσουμε από την αδράνεια!!!!!
Αμήν!

Ανώνυμος είπε...

...Ρε Νούμερα του Αίσχους..! και γι αυτό πάλι ο ΣΥΡΙΖΑ σας φταίει....ρουφάτε τώρα την Π%@τ*α αυτών που ψηφίσατε και αφήστε αυτούς που δεν σας ρώτησαν αν θα έπρεπε να είχαν λεφτά......!

Ανώνυμος είπε...

ΑΥΤΟΣ που ομιλει για χριστο και παναγια, ΝΑ ΠΑΕΙ ΝΑ Γ@ΜΗΘΕΙ ΜΕ ΟΛΗ ΤΟΥ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ! ΑΕΙ ΣΤΟΝ ΚΟΡΑΚΑ ΣΚΑΤΟΧΙΜΠΑΤΖΗ ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΠΟΥΛΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΒΡΑΙΚΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ.

ΣΚΑΤΑ ΣΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ
ΜΟΝΟΝ ΕΛΛΗΝΕΣ

Στέλιος Μι είπε...

Χάρρυ,ξέρεις ότι δεν είναι έτσι τα πράγματα... Ο Θεοχάρης δεν ευθύνεται για το "διαδικαστικό" της υπόθεσης και μάλιστα αναγνώρισε ότι η αποστολή κατασχετήριου δεν είναι ο καλύτερος τρόπος για να αποτραπεί η παραγραφή χρέους που πέρασε την πενταετία... κάποιοι άλλοι ευθύνονται για την αποστολή των κατασχετήριων και δεν θέλω να πιστέψω ότι φοβάσαι να κατονομάσεις!.. και ξέρεις, οι ανακρίβειες μας καθιστούν αναξιόπιστους...

Ανώνυμος είπε...

ΑΠΟΚΕΦΑΛΙΣΜΟ ΚΑΙ ΜΠΑΛΑ ΜΕ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΣΤΑΔΙΟΥ, ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΞΑΝΑΔΕΧΤΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΚΥΝΗΓΟΣΚΥΛΟ ΤΩΝ ΔΟΣΙΛΟΓΩΝ. ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΣΑΝ ΕΝΝΟΙΑ,ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΙΤΡΕΨΟΥΝ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΗ ΣΑΝ ΤΡΟΧΟΠΕΔΗ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΠΕΙΡΑΜΑΤΑ ΤΑ ΦΥΡΑΜΑΤΑ,ΑΝ ΓΥΡΙΣΕΙ ΤΟ ΜΑΤΙ ΤΟΥ,ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΙΛΑΜΙΣΤΕΣ ΣΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΠΕΦΤΟΥΝ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ,ΘΑ ΦΑΝΤΑΖΟΥΝ ΣΑΝ ΠΑΙΔΙΚΕΣ ΧΕΙΡΟΤΕΧΝΙΕΣ.