Παρασκευή 28 Μαρτίου 2014

Η τρόικα τινάζει στον αέρα το πολυνομοσχέδιο - Εάν δεν ισχύει η συμφωνία στο γάλα δεν ισχύει τίποτα

Η τρόικα τινάζει στον αέρα το πολυνομοσχέδιο - Εάν δεν ισχύει η συμφωνία στο γάλα δεν ισχύει τίποτα

Στο παρά πέντε κυριολεκτικά η τρόικα βάζει βόμβα στην κυβέρνηση μιας και όπως φαίνεται η τρόικα αντιδρά στην τελική διατύπωση του πολυνομοσχεδίου για το γάλα, με αποτέλεσμα πλέον και η ψηφοφορία την Κυριακή να είναι όχι μόνο κρίσιμη αλλά πλέον και αμφίβολη.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο εκπρόσωπος της Κομισιόν Ματίας Μορς με επιστολή του προς το υπουργείο Ανάπτυξης ξεκαθαρίζει τα πράγματα με τον πλέον σαφή τρόπο. Διαμηνύει πως σε περίπτωση που δεν ισχύσουν τα συμφωνηθέντα για το γάλα, τότε δεν θα ισχύει όλη η συμφωνία της κυβέρνησης με την τρόικα.

Αυτό ουσιαστικά σημαίνει πως τινάζεται στον αέρα η συμφωνία με την τρόικα και κατά συνέπεια η Ελλάδα δεν πρόκειται σε καμία περίπτωση να λάβει οποιαδήποτε δόση.

Ωστόσο, αυτό που δεν έχει αποσαφηνιστεί εάν η επιστολή του κ. Μορς αναφέρεται στην τελική συμφωνία.

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΠOIOΣ EINAI AYTOΣ ΠOY TPIΓYPNA TO BPAΔI ΣTA ΣTENA, KAI ΣTO XEPI TOY KPATEI BAΓΓEΛIO KAI ΣΠAΘI ;;; ....... (ΠOIOΣ ;;;) TA ΠAPAΘEIPIA OPΘANOIXTA ....

Βασίλειος Λιάκος είπε...

Χρειάζεται ριζική αλλαγή το πολιτικό μας σκηνικό. Ανθρώπους που δεν έχουν καμία σχέση με τους προδότες και τους λωποδύτες (αλλά και Χριστοκάπηλους) που τόσα χρόνια εξυπηρετούσαν και στήριξαν τα συμφέροντα που μας έφτασαν σε αυτή την εξαθλίωση. Έλληνες τίμιους,ηθικούς και να αγαπούν την Πατρίδα τους και τον Χριστό. Η πρόταση είναι: πολιτική παράταξη ΚΟΙΝΩΝΙΑ.
http://www.koinwnia.com/2010-01-19-10-29-58/tautotita/politikes-theseis

Ανώνυμος είπε...

(MMΠΠPPP !!! ΔIOPΘΩΣH !!!). --- ΠOIOΣ EINAI AYTOΣ ΠOY TPIΓYPNA TH NYXTA ΣTA ΣTENA, KAI ΠOY ΣTO XEPI TOY KPATEI BAΓΓEΛIO KAI ΣΠAΘI ;;; ....... (ΠOIOΣ ;;;) TA ΠAPAΘYPIA OPΘANOIXTA ΠPOΣMENOYN TA MEΣANYXTA ....