Κυριακή 16 Μαρτίου 2014

Η ΕΛΙΑ ΚΑΠΡΟΦΟΡΕΙ ΠΕΡΣΙΝΑ, ΞΥΝΑ ΣΤΑΦΥΛΙΑ... ΑΝΤΕ ΚΑΛΑ ΣΑΡΑΝΤΑ!

Φθαρμένο πολιτικό προσωπικό στο ευρωψηφοδέλτιο της “Ελιάς” (Ονόματα)

venizelos_533_355


Το τοπίο των υποψηφιοτήτων για την Ελιά δεν έχει αποκτήσει ακόμα σαφή χαρακτηριστικά με τα στελέχη του ΠαΣοΚ αλλά και των άλλων εταίρων να θεωρούν πως οι δημοσκοπικές επιδόσεις της Δημοκρατικής Παράταξης θα επηρεάσουν σε μεγάλο βαθμό τις διαθεσιμότητες για κάθοδο στη μάχη των ευρωεκλογών.
Όπως αναφέρουν ΤΑ ΝΕΑ, ακούγεται το όνομα της πρώην υπουργού Κατερίνας Μπατζελή, αλλά και αυτό της Εύας Καϊλή η οποία, σύμφωνα με την εφημερίδα, έχει υπονοήσει ότι εάν της ζητηθεί επίμονα, ενδεχομένως να το σκεφτόταν.
Το όνομα του Γιώργου Πεταλωτή εξακολουθεί να “αιωρείται” με τον ίδιο να δείχνει διστακτικός, ενώ ο Παύλος Γερουλάνος, διαβεβαιώνει πως δεν έχει δεχθεί τηλεφώνημα από την κ. Βενιζέλο.
Σύμφωνα με ΤΑ ΝΕΑ ο υφυπουργός Παντελής Καψής σκέφτεται το ενδεχόμενο να κατέβει, όπως και ο νυν ευρωβουλευτής Σταύρος Δανέλλης, ενώ η Άννυ Ποδηματά δεν έχει ξεκαθαρίσει αν ενδιαφέρεται, σε αντίθεση με την Συλβάνα Ράπτη που ήδη έχει αρχίσει περιοδίες.
Δεδομένη είναι η υποψηφιότητα του μέλους του Πολιτικού Συμβουλίου του ΠαΣοΚ, Κυριάκου Πιερρακάκη,  και του Νίκου Μπίστη από τους 58.
Από το ΠαΣοΚ θα είναι υποψήφιος ο Θόδωρος Τσίκας, μέλος της ΚΕ, και ενδεχομένως οι Αφροδίτη Αλ Σάλεχ, Βασιλική Σουλαδάκη και Κατερίνα Διαμαντοπούλου.  Υποψήφιοι, όπως αναφέρει η εφημερίδα θα είναι οι προερχόμενοι από την Συμφωνία για τη Νέα Ελλάδα, Ευ. Καρδαράς, Α. Ψωμάς, Κ. Λαμπροπούλου, Μ. Παπαϊωάννου, Ν. Τσολακίδης και Δ. Καρέλας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: