Πέμπτη 20 Μαρτίου 2014

O Eυαγγελάτος, παρέα με τον Χατζή (πες Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο) και το κρατικό κανάλι ΣΚΑΪ... αβανταδάρουν τώρα τον νεοφασίστα υπουργό Υγείας! Ρε μνημονιακά γερμανοτσογλάνια, μια...




...ερώτηση για το ότι δεν κάνουν ούτε απλές αιματολογικές εξετάσεις τα κρατικά νοσοκομεία, γιατί δεν κάνετε;
Στο ΑΤΤΙΚΟ Νοσοκομείο, είδα χθες γιατρούς (δεν ήταν συριζαίοι, κκε ή του Πάνου Καμμένου) να δακρύζουν... όταν μας ζητούσαν να πάμε εκτός νοσοκομείου για απλές εξετάσεις αίματος το λίγων μηνών παιδί μας!
Κι επειδή οι εισαγγελείς "λειτουργούν" κατ' εντολών της κυβέρνησης, έχουν γράψει στ' αρχίδια τους το Σύνταγμα και κατουριούνται μπροστά στον...
νεοφασίστα τηλέμπορα...
Αν συμβεί κάτι... ας βάλει σωματοφύλακες στα παιδιά του κι εκείνα της γυναίκα του, 24 ώρες το 24ώρο, γιατί δεν καταλαβαίνω ΤΙΠΟΤΑ!
Ελήφθη τσογλάνια, πουλημένα τομάρια;
Πηγή

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ρε παιδιά τον ανεκδιήγητο κάντε τον ότι θέλετε.
Θα έχετε το δίκιο όλου του κόσμου.
Μην μπλέκετε την οικογένειά του.
Τα παιδιά του τι σας έκαναν?
Ας μήν γίνουμε ζώα του επιπέδου Γεωργιάδη.

Ανώνυμος είπε...

Αυτός μπλέκει την οικογένειά του
20, 2014
και μας την μοστραρει σε καθε ευκαιρία
Είναι τόσο περήφανος δι αυτην, ως να ειναι το μοναδικο του κατορθωμα!
Χωρισε την ευγενια απο τον 1ον και την παντρευτηκε!
Ο γόης!

Ανώνυμος είπε...

ΩΠΑ! ΕΙΝΑΙ Ο ΓΙΑΤΣ! ΩΠΑ ... OΠΩΣ EINAI O ... GAP !!!!

Η Νούλαντ καταγράφηκε καθώς έλεγε: «Ο Γιατς (GAP) είναι ο άνθρωπος μας. Έχει οικονομική εμπειρία, κυβερνητική εμπειρία. Είναι ο άνθρωπος μας, ξέρεις... Ο Γιατς (GAP) θα χρειαστεί όλη τη βοήθεια που μπορεί να πάρει για να αποφευχθεί η κατάρρευση του πρώην σοβιετικού κράτους. Τον έχουμε προειδοποιήσει ότι υπάρχει επείγουσα ανάγκη για αντιλαϊκό κόψιμο των επιδοτήσεων και των κοινωνικών πληρωμών πριν να μπορέσει η Ουκρανία να βελτιωθεί».
Και μαντέψτε. Η προσωρινή κυβέρνηση που σχηματίστηκε μετά το πραξικόπημα που σχεδίασε ο άνθρωπος της Νούλαντ ο Γιατς (GAP), ο Αρσένι Γιατσενιούκ είναι ο πρωθυπουργός! Τι τύχη! Ο Γιατς (GAP) είναι 39 και έχει υπηρετήσει ως επικεφαλής της κεντρικής τράπεζας, υπουργός Εξωτερικών και υπουργός οικονομικών. Και, όπως σχεδιάστηκε, ο αναπληρωματικός πρωθυπουργός έχει ήδη μιλήσει για την επιτακτική ανάγκη για «υπεύθυνη κυβέρνηση» κάποιου πρόθυμου να πράξει «πολιτική αυτοκτονία», όπως ο ίδιος το έθεσε, με τη λήψη αντιλαϊκών μέτρων κοινωνικού χαρακτήρα.

Η παρέμβαση των ΗΠΑ ήταν τόσο προφανής ΣTHN E.E. ..ΔIAAMEΣOY THΣ ...EΛΛAΔOΣ !!!!!