Σάββατο 15 Μαρτίου 2014

ΚΥΡΙΕ ΚΑΘΗΓΗΤΑ, ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΜΗ ΦΥΣΗΞΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΞΑΦΝΙΚΟΣ ΒΑΡΔΑΡΗΣ ΚΑΙ ΦΑΝΕΙ Η ΚΙΛΟΤΑ ΣΑΣ


ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ:ΠΟΙΟΣ ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ-ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΠΟΥ ΔΙΝΕΙ 13% ΣΤΟ “ΠΟΤΑΜΙ”: Ο “ΣΤΑΥΡΟΦΟΡΟΣ” ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗ ΣΤΗΝ ΕΡΕΥΝΗΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ!




Ο Νίκος Μαραντζίδης, Αναπληρωτής Καθηγητής Πολιτικής Επιστήμης στο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας, είναι το πρόσωπο που εμφανίζεται συχνά-πυκνά στα τηλεοπτικά πάνελ ως ένα από τα βασικά στελέχη του πολιτικού φορέα “Ποτάμι” του Σταύρου Θεοδωράκη.
Αυτό που διαπιστώσαμε-μετά από ρεπορτάζ και διασταύρωση πληροφοριών- είναι ότι ο προαναφερόμενος “σύντροφος” του Σταύρου Θεοδωράκη είναι από τους καθηγητές που συντονίζουν και οργανώνουν τις έρευνες-δημοσκοπήσεις του Πανεπιστημίου Μακεδονίας!
Συγκυρία ή σύμπτωση η Δημοσκόπηση του Πανεπιστημίου Μακεδονίας-που κάνει από χθες τον γύρο του διαδικτύου- που δίνει 13% στο “Ποτάμι”; Την συγκεκριμένη δημοσκόπηση συντόνισε ο Επίκουρος καθηγητής κ. Ιωάννης Κωνσταντινίδης, ο οποίος φέρεται να είναι βοηθός του κ. Μαραντζίδη.
Για του λόγου το αληθές διαβάστε ΕΔΩ παλαιότερη έρευνα του Πανεπιστημίου Μακεδονίας για την Χρυσή Αυγή την οποία υπογράφει-μεταξύ άλλων-ο καθηγητής Νίκος Μαραντζίδης
Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια: