Σάββατο 12 Ιουλίου 2014

ΤΟ ΚΚΕ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΤΣΙΦΛΙΚΙ, ΟΥΤΕ ΤΟ ΜΑΓΑΖΑΚΙ ΣΑΣ.. ΤΟ ΚΚΕ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΛΑΟΣ... ΠΑΡΤΕ ΤΟ 5% ΤΩΝ ΑΠΟΛΙΘΩΜΕΝΩΝ ΟΠΑΔΩΝ ΣΑΣ ΚΑΙ ΑΔΕΙΑΣΤΕ ΜΑΣ ΤΗ ΓΩΝΙΑ... ΟΙ ΒΟΛΕΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΑΚΤΟΡΑΚΙΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΘΕΣΗ ΣΤΟ ΚΚΕ...


KKE: ΥΠΟΣΤΥΛΩΜΑ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΗΣ «ΣΥΜΜΟΡΙΑΣ»

ΠΑΠΑΡΗΓΑ-ΚΟΥΤΣΟΥΜΠΑΣ ΟΙ ΙΣΧΥΡΟΤΕΡΟΙ ΣΥΜΜΑΧΟΙ ΤΗΣ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΗΣ ΜΑΦΙΑΣ


Αν και έχουμε γράψει και αναλύσει, σε σωρεία άρθρων, το ρόλο της ηγεσίας του ΚΚΕ, ρόλο υποστυλώματος του καθεστώτος και πιο συγκεκριμένα των κυβερνητικών ανδρεικέλων του 4ου Ράιχ, θα επανέλθουμε…
Καταρχήν η ηγεσία του ΚΚΕ έχει νομιμοποιήσει αυτό το κατοχικό καθεστώς, με τη συμμετοχή της στη Βουλή, το ίδιο όπως ΟΛΑ τα κόμματα
της αντιπολίτευσης.

Παρακάμπτουμε αυτό το βασικό (αναλυμένο κατά κόρον), μια και αποτελεί ΓΕΝΙΚΟ αμάρτημα όλων των «αριστερών» και μη κομμάτων της κοινοβουλευτικής ΑΠΑΤΗΣ…
Προχωράμε παρακάτω.
Το ΚΚΕ συμμετέχει στο κοινοβουλευτικό παιχνίδι, απλώς ως κόμμα διαμαρτυρίας, ΔΙΧΩΣ πρόταση ΕΞΟΥΣΙΑΣ: Δηλαδή κυβερνητική πρόταση.
Αυτό είναι αδιανόητο και αγγίζει τα όρια του παραλογισμού. Δεν μπορεί να συμμετέχεις σε ένα πολιτικό παιχνίδι, το οποίο θέτει ΕΥΘΕΩΣ το ζήτημα της κυβερνητικής εξουσίας, και να μην έχεις πρόταση κυβερνητικής εξουσίας.
Εδώ το ΚΚΕ είναι πολύ πιο πίσω από το ΣΥΡΙΖΑ και τα άλλα αντιπολιτευτικά κόμματα: Αυτά τουλάχιστον ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΝ την κυβερνητική εξουσία, προτείνουν ένα κάποιο κυβερνητικό πρόγραμμα…
Το ΚΚΕ κατεβαίνει στην ΑΠΑΤΗ των κατοχικών εκλογών ΔΙΧΩΣ να προτείνει ΤΙΠΟΤΑ, με μόνο ΓΕΝΙΚΟ και δημαγωγικό πρόσταγμα: «ισχυρό ΚΚΕ…» και λοιπές μπούρδες…
Αυτό και μόνο δείχνει ότι το ΚΚΕ κατεβαίνει στις εκλογές για να διατηρήσει το εκλογικό του μαγαζί, σε βάρος, ΕΞΩ και ΕΝΑΝΤΙΑ, μιας εκλογικής ΕΝΟΤΗΤΑΣ, έστω αυτών των «αριστερών» δυνάμεων: Μιας ΕΝΟΤΗΤΑΣ που θα βοηθούσε στο γκρέμισμα της κυβερνητικής «συμμορίας» και θα άλλαζε τους πολιτικούς συσχετισμούς ΥΠΕΡ των λαϊκών συμφερόντων και κινημάτων…
Αυτή και μόνο η στάση της ηγεσίας του ΚΚΕ (θα την αναλύσουμε πιο συγκεκριμένα παρακάτω) δείχνει περίτρανα ότι αυτή η ηγεσία ΣΤΗΡΙΖΕΙ τα ανδρείκελα, δεν θέλει να τα ΓΚΡΕΜΙΣΕΙ…
Συνοψίζουμε:
α). Το ΚΚΕ συμμετέχει στη Βουλή του προτεκτοράτου-ΕΛΛΑΣ νομιμοποιώντας έτσι το κατοχικό καθεστώς…
β). Συμμετέχει, έστω σ’ αυτές τις κοινοβουλευτικές διαδικασίες, δίχως να θέτει και να διεκδικεί το διαλεκτικό στόχο αυτών των διαδικασιών: Το ζήτημα της κυβερνητικής πρότασης και εξουσίας.
ΚΑΝΕΝΑ επαναστατικό και κομμουνιστικό κόμμα στην ιστορία δεν συμμετείχε στο εκλογικό παιχνίδι, σαν παιχνίδι καταμέτρησης ψηφοδελτίων, αλλά έθετε ένα μεταβατικό πρόγραμμα εξουσίας και διεκδικούσε την κυβέρνηση.
Φυσικά τα επαναστατικά κόμματα καθόριζαν την εκλογική τους συμμετοχή από τη ΔΙΑΛΕΚΤΙΚΗ του εργατικού και λαϊκού κινήματος και όχι από τη διαλεκτική των …ψήφων.
Τα επαναστατικά κόμματα στηρίζονταν στο μαζικό και οργανωμένο λαϊκό κίνημα και οι εκλογές αποτελούσαν επικουρικό στοιχείο ΑΝΑΠΤΗΞΗΣ και ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ του ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ.
Ωστόσο η εκλογική τους πρακτική, άρρηκτα συνδεδεμένη και ταυτισμένη με το λαϊκό κίνημα, έθετε το ζήτημα της πολιτικής ΕΞΟΥΣΙΑΣ, πρότεινε κυβερνητικό πρόγραμμα…
Η ηγεσία του ΚΚΕ συμμετέχει στις εκλογές, έχοντας ως μόνο «κίνημα» τον οργανωμένο κομματικό της στρατό, χωρίς πρόγραμμα κυβερνητικό, χωρίς να θέτει το ζήτημα της πολιτικής εξουσίας.
Η ηγεσία του ΚΚΕ συμμετέχει στις εκλογές για να υπονομεύσει και να τορπιλίσει κάθε κινηματική διαδικασία, για να γίνει εκλογικά «πιο ΙΣΧΥΡΟ», δηλαδή πιο ΙΣΧΥΡΟ στη χειραγώγηση του λαού και στην υπονόμευση του εργατικού και λαϊκού κινήματος (τα έχουμε αναλύσει).
γ). Το ΚΚΕ συμμετέχει στις εκλογές για να διαιρέσει και υπονομεύσει και το εκλογικό ΑΝΤΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ, αυτής, έστω, της «αριστεράς».
Το ΚΚΕ Ό,τι κάνει σε κοινωνικό επίπεδο (στους κοινωνικούς αγώνες) το κάνει και στο εκλογικό: Διάσπαση και διαίρεση…
Η προσφιλή του τακτική είναι η γνωστή, η παλιά και πάγια σταλινική συνταγή, αυτή των «ίσων αποστάσεων»: Αυτή που στη συγκεκριμένη πραγματικότητα που ζούμε ΤΑΥΤΙΖΕΙ την κυβέρνηση των ανδρεικέλων με το ΣΥΡΙΖΑ.
Η σταλινική τυπική και χυδαία φιλοσοφία συμπυκνώνεται σε τούτο το απλό: Από την ΑΡΝΗΣΗ (σωστή) της ΑΠΟΛΥΤΗΣ αντίθεσης, καταλήγει στην ΑΡΝΗΣΗ κάθε αντίθεσης, ακόμα και σχετικής: Δηλαδή στην πολιτική ισοπέδωση.
Με βάση αυτή τη χυδαία, τυπική ΛΟΓΙΚΗ, ο σταλινισμός ΤΑΥΤΙΣΕ, παλιά τη σοσιαλδημοκρατία με το φασισμό («σοσιαλφασισμός»), διότι μεταξύ «δημοκρατίας» και «φασισμού» δεν υπάρχει καμία ΑΠΟΛΥΤΗ αντίθεση: Έτσι εξαφάνισε και τις σχετικές αντιθέσεις…
Η ίδια λογική υπάρχει και στο σύνθημα του ΚΚΕ, παλιότερα: «Τι Πλαστήρας, τι Παπάγος»…
Σήμερα αυτή η σταλινική φόρμουλα βρικολακιάζει σε νέα μορφή: Κυβέρνηση και ΣΥΡΙΖΑ είναι το ίδιο πράγμα!!!
Φυσικά ανάμεσα στην κατοχική κυβέρνηση και στο ΣΥΡΙΖΑ δεν υπάρχει ΑΠΟΛΥΤΗ αντίθεση (το έχουμε δείξει κουραστικά). Δηλαδή δεν υπάρχει ΑΣΥΜΦΙΛΙΩΤΗ καθεστωτική αντίθεση: Στο ίδιο καθεστωτικό τερέν παίζουν…
Ωστόσο υπάρχουν ανάμεσα στην κυβερνητική «συμμορία» και το ΣΥΡΙΖΑ έντονες σχετικές ΑΝΤΙΘΕΣΕΙΣ, που σημαίνει: Διαφορετικά συστήματα και μορφές κυριαρχίας και το σπουδαιότερο, μορφές κυριαρχίας που στηρίζονται σε ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΥΣ συσχετισμούς των λαϊκών δυνάμεων, συσχετισμοί που συγκρούονται αναπόφευκτα και με τρόπο οξύ με το σημερινό κατεστημένο.
Μπορεί, συνεπώς, η δωσίλογη κυβέρνηση των ανδρεικέλων και ο ΣΥΡΙΖΑ να μην αυτό-αναιρούνται ΑΠΟΛΥΤΑ, αλλά αυτό-αναιρούνται ΣΧΕΤΙΚΑ: Ανταποκρίνονται σε αλληλοσυγκρουόμενους κοινωνικούς και πολιτικούς συσχετισμούς…
Γι αυτό το κατεστημένο τρέμει την άνοδο του ΣΥΡΙΖΑ…
Απαστράπτει, λοιπόν, ΠΡΑΚΤΙΚΑ: Η ηγεσία του ΚΚΕ ΟΧΙ μόνο δεν κάνει ΤΙΠΟΤΕ για να ρήξη αυτήν την κυβέρνηση, αλλά αγωνίζεται και να την στηρίξει με τη διάσπαση και την υπονόμευση του «αριστερού» εκλογικού Μετώπου.
Αυτό σημαίνει «κυβέρνηση και ΣΥΡΙΖΑ» είναι το ίδιο…
Όποιος δεν το καταλαβαίνει δεν έχει καμία σχέση με τη Θεωρία και την Πράξη του Αριστερού και Επαναστατικού κινήματος…
ΠΗΓΗ:
http://www.resaltomag.gr/forum/viewtopic.php?p=33356#33356

31 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

δες τα χαλια του φιλου σου του αλεξη πρωτα και μετα μιλα για ολους τους υπολοιπους.

Ανώνυμος είπε...

Πες τα ρε Χάρη, άντε με τους καραγκιόζηδες!

True Infinity είπε...

Μιλαμε για αρθρο κοριφαιου Συριζαικου ΠΑΣΟΚΙΣΜΟΥ.ΚΚΕ και δεξια και αλλες παπαριες που βρησκει το αναλογο του στο παλιο φασιστικο σχημα που ελεγε οτι καπιταλισμος και κομμουνισμος ειναι το κολπο των εβραιων για να κυβερνανε παντα.

Ανώνυμος είπε...

απο το 89 θα παρεις παραδειγμα..
μητσοτακης-φλωρακης μια ζωη τσατσοι...της δεξιας για να παρασυρουν τους αριστερους!!!!

Ανώνυμος είπε...

Τι δουλεία έχει ρε Χάρυ ο κουμουνιστής με τους σοσιαλδημοκράτες; Τα είδαμε τα χαΐρια της σοσιαλδημοκρατίας παντού στην Ευρώπη. Μαζί με τους δεξιούς συγκυβερνάν.
Ο εργαζόμενος οφείλει να συνειδητοποιήσει, ότι λύση για αυτόν ευνοϊκή μέσα στον καπιταλισμό δεν υπάρχει.
Όσο αυτό δεν συμβαίνει ελπίδα για την εργατική τάξη δεν υπάρχει.
Αυτή τη στιγμή στην Ευρώπη το μόνο πράγμα που ανεβαίνει είναι ο λαϊκίστικος φασισμός. Ετοιμάζεται ένας καινούργιος μεσοπόλεμος.
Και ξέρεις γιατί; γιατί δεν υπάρχουν το όραμα για μιαν άλλη κοινωνία. Θα ξανακλειστούμε στα εθνικά σύνορα ο καθένας και θα τροχίζουμε ξιφολόγχες που λέει και αρχιφασίστας Μιχαλολιάκος.
Για αυτό λοιπόν κάνετε ότι γουστάρετε. Διορθώστε τον αδιόρθωτο καπιταλισμό όπως σας αρέσει.
Αλλά όπως λέει και ο Τσακνής "συνένοχο στον φόνο δεν θα μ' έχετε".

Καραμούζα είπε...

Όλοι ωραίοι οι ...προπληκτρολογήσαντες "ΑΝΩΝΥΜΟΙ"...
Ο τελευταίος όμως, ο ...από πάνω μου, εξασφαλίζει σίγουρα μιά θέση στον παράδεισο.

Ειδικά αν μάς εξηγήσει το πώς θα επιτευχθεί να φύγουν τα εισαγωγικά από το πρώτο Κ του «Κ»ΚΕ.

Διότι το γε νυν κόμμα μόνον κομμουνιστικό που δεν είναι...
Μπρρρρρρ.......

Ανώνυμος είπε...

Το πανε στο 1%.

Ανώνυμος είπε...

Όποιος δεν σκίζει την κιλότα του μπροστά στην προοπτική της κυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ είναι "δεκανίκι της δεξιάς και των δοσίλογων". Κατά τα άλλα είστε ανένταχτοι αριστεροί και όχι πασοκοι με ροζ απόχρωση. Δεν ξέρω αν το ΚΚΕ είναι κομμουνιστικό και δεν με νοιάζει. Το γεγονός ότι είναι η μόνη πολιτική δύναμη που κατεβάζει αξιόλογο κόσμο στις πορείες και τις απεργίες την στιγμή που ολόκληρος ΣΥΡΙΖΑ δεν κατεβάζει ούτε τα ίδια του τα μέλη αρκεί για να καταλάβω ποιος θέλει να πέσει η κυβέρνηση και ποιος όχι.

True Infinity είπε...

Λοιπον ροζ πασοκακια.Ο Συριζα αναγνωριζει το χρεος των τραπεζιτων(Σταθακης),πραγμα που σημαινει οτι αναγνωριζει και την αποπληρωμη του.Θελει πρωτογενες πλεονασμα(Μηλιος)πραγμα που σημαινει οτι θα προσαρμοστει και στα νεα μετρα(φορος ιδιοκατοικισης)Θελει σχεδιο μαρσαλ λες και κυνδυνευουμε απο τον κομμουνισμον και ταχα μου θα τρεξουν οι ευρωπαιοι αστοι να χαρισουν λεφτα στους ελληνες αστους ενω οι ιδιοι εχουν 600 δις στις τραπεζες της ελβετιας και δεν ξερουν τι να τα κανουν(κοινως λυμναζουν).
Ο κατωτατος μισθος δεν θα επανελθει αν δεν επανελθει το ΑΕΠ στα προ κρισης επιπεδα(Τσιπρας ΣΤαθακης)και αυτος αν επανελθει θα ειναι μονο για οσους προσληφθικαν κατα τη διαρκεια της.
Ο Συριζα μιλα για Παραγωγικη Ανασυγκρωτιση της χωρας που ειναι με ακριβως τις ιδιες λεξεις παγιο αιτημα του ΣΕΒ τουλαχιστο απο το 2006.
Αληθεια ολοι εσεις που πασοκοσυριζιζετε καταλαβαινεται καμια διαφορα πολιτικης ΣΥΡΙΖΑ ΝΔ?
Για ποια σωτηρια απο την κοινωνικη καταστροφη μιλατε?
Τι ειναι για σας η Αριστερα?
Ο Κομμουνισμος τι αλλο ειναι για σας απο την επανοδο σας στις καλα αμοιβομενες συνθηκες εργασιας του δημοσιου υπαλληλου του κρατικοποιημενου Πασοκ του 2009 και δε πα να πνιγεται ο εργαζομενος στον ιδιοτικο τομεα και να σας ταιζει?
Α στο διαολο παρασιτα! Η αυτοκτονιστε ή να πατε στη ΧΑ να ξερουμε με ποιους εχουμε να κανουμε.Που θα μας μαθετε και τι ειναι ο κομμουνισμος!

Κομμουνισμος σημαινει κοινονικοποιηση επιχειρησεων-κεντρικος σχεδιασμος-μονομερης διαγραφη του χρεους και απο τον καθενα συμφονα με τις ικανοτητες του στον καθενα συμφωνα με τις αναγκες του...και επειδη ειστε παρασιτα ανικανοι προς εργασια θα δουμε αν σας καλυψουμε τις βασικες.

"The Hand That Feeds"

You're keeping in step
In the line
Got your chin held high and you feel just fine
Cause you do
What you're told
But inside your heart it is black and it's hollow and it's cold

Just how deep do you believe?
Will you bite the hand that feeds?
Will you chew until it bleeds?
Can you get up off your knees?
Are you brave enough to see?
Do you want to change it?

What if this whole crusade's
A charade
And behind it all there's a price to be paid
For the blood
On which we dine
Justified in the name of the holy and the divine

Just how deep do you believe?
Will you bite the hand that feeds?
Will you chew until it bleeds?
Can you get up off your knees?
Are you brave enough to see?
Do you want to change it?

So naive
I keep holding on to what I want to believe
I can see
But I keep holding on and on and on and on

-ALKHS- είπε...

Εννοείτε πως έχετε γράψει και αναλύσει, σε σωρεία άρθρων αντικομμουνιστική προπαγάνδα! Σαν οπαδοί του "λέγε λέγε το κοπέλι κανει το κορίτσι λίγο & να θέλει" αναλογιστείτε & την χυλόπιτα!!! http://alkhssavopoulos.blogspot.gr/2014/05/blog-post_4361.html

Καραμούζα είπε...

Αυτά ακριβώς τα παραπάνω εφαρμόζει το «Κ»ΚΕ... προς όσους εργάζονται στις επιχειρήσεις του {π.χ. ΝΕΟΣΕΤ, ΤΥΠΟΕΚΔΟΤΙΚΗ κ.ά...}, διότι σέβεται το υπό Μαχάτμα Γκάντι λεχθέν:

«Πρέπει να ΕΙΣΑΙ η αλλαγή που θέλεις να έρθει»...

Το ...σέβεται πιό πολύ κι από τον μαρξισμό-λενινισμό μπορώ να σού πώ...

Γυρίστε από τ' άλλο το πλευρό και ξανακοιμηθείτε.
Θα την φέρει την ανατροπή.
Σε κάποιον αιώνα.

Ανώνυμος είπε...

Το 89-91 ο Μητσοτάκης ανοιξε στους οπαδους του ΚΚΕ τον κυβερνητικό μηχανισμό και τας υπερεσίας!
Εκτοτε οι ΚΚΕδες, αχαριστοι δεν ειναι, βοηθάνε τη ΝΔ, απο οπου μπορουν και η ΝΔ τους διορίζει.
Δεν ξεχνάμε και το σκάνδαλο ΓΕΡΜΑΝΟΣ, φόρτωσαν στον ΟΤΕ τα μαγαζιά, για να ξεπουλήσουν τον ΟΤΕ μετά.
Σήμερα ο ΟΤΕ αν και υπο ξενη ιδιοκτησία, διοικειται απο στελεχη της ΝΔ, αυτη ηταν η συμφωνία με τους Γερμανους.

True Infinity είπε...

Αν δεν κανω λαθος τα στελεχη του 89-91 ειναι στο συριζα και τη δημαρ και το σχεδιο β.Οσο για το γερμανο ακομα περιμενουμε τον παγκαλο να παραιτηθει απο την πολιτικη οπως υποσχεθηκε αν κατερεαν οι λασπες του!
ΦΙλε ανωνυμε λασπολογε θελω επονυμες καταγγελιες για διορισμους στελεχων του ΚΚΕ απο τη ΝΔ.

Καλο ειναι να δει και ο Κλυν τι οπαδους εχει μαζεψει εδω μεσα.

-ALKHS- είπε...

@Καραμούζα
Ξέρεις κοντοχωριανέ, απαιτείται & ένα επίπεδο για να γίνει συζήτηση έστω & σε forum. Αν ρίχνεις το επίπεδό σου εμφανίζοντας μειωμένη αντίληψη από κουτοπονηριά(;), σου γίνετε συνήθεια καταλήγοντας βερμπαλιστής.
Καλοπροαίρετα στο γράφω, αναλογίσου το καπιταλιστικό καθεστώς που είμαστε ενταγμένοι & θα αντιληφθείς ότι διαφορετικά ως προς την ιδεολογία του ΚΚΕ έντυπα που τυπώθηκαν στην Τυποεκδοτική, ήταν αυτά που έκλεισαν παρασύροντας το απαραίτητο προσωπικό για την έκδοσή τους στην ανεργία.
Το ζήτημα που γεννάτε περιστασιακά είναι ότι παρόλη τη λαίλαπα που δημιουργείτε, ουδέποτε αναφαίρετε την υποδειγματικότατα που επέδειξαν στις εξαναγκασμένες από την ιδεολογία σας αυτές απολύσεις οι Κομμουνιστές. Και αναφέρομε ως επί το πλείστον στην ηθική πλευρά του θέματος μια & με τα σημερινά νομικά τερτίπια, εύκολα κατ’ ουσία αδικούνται οι εργαζόμενοι σήμερα.
Στο δια ταύτα, το άθλιο οικονομικοπολιτικό σύστημα που στηρίζετε, μην αφήνετε να σας κάνει & τσογλάνια*… από σεβασμό στους προγόνους όλων μας εκ πρώτης!

***Τσογλάνι (http://alkhssavopoulos.blogspot.gr/2014/03/blog-post_27.html)

Ανώνυμος είπε...

ΧΑΡΥ,
ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΘΑ ΛΕΣ ΤΑ ΙΔΙΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΜΙΑ ΤΡΙΕΤΙΑ ΣΥΡΙΖΙΚΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ.

Ανώνυμος είπε...

ΧΑΡΥ,
ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΘΑ ΛΕΣ ΤΑ ΙΔΙΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΜΙΑ ΤΡΙΕΤΙΑ ΣΥΡΙΖΙΚΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ.

Ανώνυμος είπε...

ΧΑΡΥ,
ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΘΑ ΛΕΣ ΤΑ ΙΔΙΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΜΙΑ ΤΡΙΕΤΙΑ ΣΥΡΙΖΙΚΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ.

Ανώνυμος είπε...

ΧΑΡΥ,
ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΘΑ ΛΕΣ ΤΑ ΙΔΙΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΜΙΑ ΤΡΙΕΤΙΑ ΣΥΡΙΖΙΚΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ.

Ανώνυμος είπε...

Χάρρυ καλά σου λέει ο True Infinity!
τι οπαδους εχει μαζεψει εδω μεσα;
Βάλε χωροφύλακα στο μπλόγκ να ελέγχει τα πιστοποιητικά φρονημάτων,
οποιος δεν ειναι με το καθεστωτικό πολιτευμα,
στη Τασκένδη.

Λαϊκό Στρώμα είπε...

Μωραίνει Κλύνν, ον βούλεται απολέσαι.

petronikolios είπε...

''Καταρχήν η ηγεσία του ΚΚΕ έχει νομιμοποιήσει αυτό το κατοχικό καθεστώς, με τη συμμετοχή της στη Βουλή, το ίδιο όπως ΟΛΑ τα κόμματα
της αντιπολίτευσης''.
Τα υπόλοιπα δεν έχουν καμιά αξία,μετά από αυτό...
Η Απάντηση βρίσκεται στο Βιβλίο του Χαριτόπουλου με τίτλο Εγχειρίδιο βλακείας''Οι εκλογές γίνονται για να επιλέξουμε κρύα η ζεστά σκατά''
Επιλέξτε..

Ανώνυμος είπε...

"Το Κίεβο να εγκαταλείψει τα τελεσίγραφα...." η ανακοίνωση του υπουργείου Εξωτερικών της Ρωσικής Ομοσπονδίας. Από την αρχή της Ουκρανικής κρίσης ο υπουργός Εξωτερικών (;;;;) Ευ. Βενιζέλος είχε πάρει θέση κατά της Ρωσίας, κατά της Μόσχας υποστηρίζοντας ανοιχτά τις NAZI-Ευρωπαϊκές κυρώσεις κατά της Μόσχας, θέτοντας σε κίνδυνο τα συμφέροντα της Ελλάδας !! «Η Δύση έχει εφαρμόσει πραγματικό αποκλεισμό των πληροφοριών, σχετικά με το τι συμβαίνει στην Ουκρανία», δήλωσε ο υπουργός Εξωτερικών της Ρωσίας, Σεργκέι Λαβρόφ. ! TA AKOYΣ PE .... ΒENI-ZEΛE ;;;

Ανώνυμος είπε...

Ένας αριστερός.
Ρε εκει στο ΚΚΕ βάλτε επιτέλους μυαλο. Σε λίγο ουτε την δική σας ψιφο δεν θα βρίσκεται.

Ανώνυμος είπε...

Γεμίσαμε - χορτάσαμε από κόμματα και κομματάδες ! Αριστερή ιδεολογία - τέλος με την ισχύουσα νοοτροπία !

Ανώνυμος είπε...

Το ΚΚΕ πάντα προτιμούσε την τίμια ήττα από την προσπάθεια σταδιακή αλλαγής της κοινωνίας .Για να μην χάσει την καθαρότητα του ας χαθεί η πατρίδα. Τι θα πείραζε να ελεγχε το ΣΥΡΙΖΑ σαν εταίρος σε μια έστω αριστεροστροφη κυβέρνηση σωτηρίας από τους νεοφιλελευθερους ανθρωποφαγους;Το πολύ πολύ να μην τα βρισκανε και να έφευγε μετά από λίγο. Θα ήταν χειρότερα από μια νεα τετραετία ΝΔ - ΠΑΣΟΚ;

bestgeorge είπε...

ΧΑΡΗ ΜΗ ΧΑΛΙΕΣΕ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΜΙΑ ΖΩΗ ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΗΤΑΝ, ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΑΠΟΨΗ Κ ΑΝΟΙΚΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΟΥΣ ΕΤΡΩΓΑΝ ΣΕ ΜΙΑ ΝΥΧΤΑ "ΑΡΗΣ ΖΑΧΑΡΙΑΔΗΣ ΤΣΙΓΑΝΤΕΣ" Κ ΤΟΣΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ Κ ΜΕ ΟΣΟΥΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΜΥΑΛΟ ΛΟΓΙΚΗ Κ ΓΡΑΜΜΗ ΤΟΥΣ ΕΣΤΕΛΝΑΝ ΣΤΟ "ΠΑΤΕΡΟΥΛΗ" ΣΤΑΛΙΝ Κ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΓΚΟΥΛΑΓΚ

Ανώνυμος είπε...

ΔΙΑΦΩΝΟΥΜΕ Η ΣΥΜΦΩΝΟΥΜΕ Ο ΣΤΟΧΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ ΟΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ..ΤΗ ΔΕΞΙΑ ΖΩΗ ΜΑΣ

Ανώνυμος είπε...

ρε χαρρυ.....τραβα γαμησου που σου φταιει το κκε μαλακα....αντε στον τσιπραντρεου σου

ΗarryTsopanos είπε...

στραβωμαρα εχετε και δεν βλεπετε τον ρολο του κκε?δειτε και τον ρολο του ΠΑΜΕ που φυλαγε την βουλη στην μεγαλη συγκεντρωση στο πρωτο μνημονιο,τι μας περιμενετε εξω απο τα σουπερμαρκετ να ενταχθουμε στο κκε?δεν παω να πνιγω καλυτερα>?κουμουνιστες του κωλου,συνεργατες παντα της χουντας Γαπ-Βενιζελου-Σαμαρα.

Ανώνυμος είπε...

Άσε τις μαλακίες Χάρη και πες τίποτε σοβαρό...

-ALKHS- είπε...

Ποια η σχέση του ΚΚΕ του μοναδικού ουσιαστικά Κομμουνιστικού κόμματος στην Ελλάδα με αυτά που πρεσβεύουν όλα τα μνημονιακά ή ψευτοαντιμνημονιακά κόμματα της Ευρωπαϊκής λυκοφιλιακής ένωσης;
Γιατί να συνεργαστεί με όσους απλά & μόνο δηλώνουν κατ' όνομα Σοσιαλιστικά, Αριστερά ή Κομμουνιστικά, ακολουθώντας τακτικές ενταγμένες στο καπιταλιστικό σύστημα που κατ ουσία ξεζουμίζει τον οποιονδήποτε για το "ο Θάνατός σου ή Ζωή μου";
Γιατί να επιλέξει τέτοιας μορφής στήριξη σε αυτούς που υπηρετούν συμφέροντα & λυκοφιλίες & όχι έναν αγώνα υπέρ του λαού, της ισορροπίας απέναντι στις κοινωνικές τάξεις που θα επιφέρει μία καλλίτερη ποιότητα ζωής, δημόσια & δωρεάν παροχή υγείας, αποβολή του άγχους, διασφάλιση της περιουσίας του λαού, όσα τέλος πάντων αποσκοπούν σε μια ανέμελη κοινωνική συνοχή & προκοπή;
Όχι μόνο στατιστικά & εμπράγματα, παρά επιβλητέα από τις καταστάσεις που επέρχονται είναι η ψήφος προς το ΚΚΕ, το μοναδικό κόμμα που επανειλημμένα έχει αποδείξει τα προηγούμενα χρόνια πως όχι μόνο παρέμεινε πιστό στις θέσεις του, παρά το απέδειξε & με τους αγώνες, &με τις εξορίες εντός & εκτός Ελλάδας, αλλά & με τις μόνιμες θυσίες για ιδεώδη που στόχο είχανε & έχουν την κοινωνική συνοχή & εξέλιξη & όχι την προσωπική ανάδειξη, φιλοδοξία & το κέρδος...
Για τις συνεργασίες του Συριζα εδώ: http://alkhssavopoulos.blogspot.gr/2012/04/blog-post_15.html
http://alkhssavopoulos.blogspot.gr/2014/05/blog-post_19.html