Κυριακή 28 Σεπτεμβρίου 2014

ΣΥΡΙΖΑ στην αυτοδυναμία

Ο Αλέξης Τσίπρας  
Ο Αλέξης Τσίπρας
 
 
“ Ο λαός αναζητά στον ΣΥΡΙΖΑ την ελπίδα για το αύριο ”
Κυριακή, 28 Σεπτεμβρίου 2014 11:46

Δυναμική αυτοδυναμίας του ΣΥΡΙΖΑ δείχνουν οι τελευταίες δημοσκοπήσεις μετά τις ομιλίες Σαμαρά και Τσίπρα στη Θεσσαλονίκη και την άδικη φορολογία του ΕΝΦΙΑ. 

Οι κοστολογημένες και ρεαλιστικές προγραμματικές δεσμεύσεις του ΣΥΡΙΖΑ, τις οποίες ανέπτυξε  ο Αλέξης Τσίπρας στη ΔΕΘ και η διεθνής αναγνώριση, ιδιαίτερα μετά τη συνάντηση με τον Πάπα, ενίσχυσαν την αξιοπιστία και την κυβερνητική εικόνα της ριζοσπαστικής Αριστεράς και της έδωσαν νέα ώθηση.

Στον αντίποδα, στην πλευρά της συγκυβέρνησης επικρατεί ηττοπάθεια μετά το "τσάι και συμπάθεια" της Μέρκελ στον Σαμαρά και τις πιέσεις της τρόικας για χωρίς ανάσα εφαρμογή των μνημονιακών δεσμεύσεων με αιχμή τις απολύσεις, το ασφαλιστικό και τους πλειστηριασμούς ακινήτων. Βουλευτές του ΠΑΣΟΚ κηρύσσουν το τέλος της συγκυβέρνησης, υπουργοί διαγκωνίζονται με άλλους υπουργούς,ενώ το σύστημα Σαμαρά τείνει να μετατρέψει σε μνημόσυνο τις εκδηλώσεις για τα 40 χρόνια της άλλοτε κραταιάς Ν.Δ.

Το νέο ποιοτικό άλμα στις δημοσκοπήσεις και η διαφορά των έντεκα μονάδων, σύμφωνα με την εκτίμηση εκλογικής επιρροής της Public Issue που δημοσίευσε η "Εφημερίδα των Συντακτών", δείχνει ότι ο λαός αναζητά στον ΣΥΡΙΖΑ την ελπίδα για το αύριο.

ΠΗΓΗ: avgi.gr

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Etsi aera aera na fygei i xolera!!!steiltes sta eidika dikastiria k aytoys k giorgakides,papadimious,kinezous k sia...

Ανώνυμος είπε...

"ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ" ;;;;; OXI EINAI ΞENΩN !!!!!!!!!!!!!
"Ο Α.Σαμαράς υποστηρίζει ότι..."Δεν θα γίνει ποτέ κυβέρνηση ο ΣΥΡΙΖΑ"" NAI ΔIKAIO EXEI !!!! ΘA KANOYN ΠPAΞHKOΠHMA OΠΩΣ TO 1967 ME AΠOTEΛEΣMA 1974 KYΠPOY !!!!!! TA ΣKYΛIA !!!! NO PASARAN !!!!!