Παρασκευή 3 Ιουνίου 2016

Σε κρίση η ΝΔ μετά τον διασυρμό Μητσοτάκη - Ποιοι αμφισβητούν τον πρόεδρο της ΝΔ

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης

Σε μεγάλη κρίση η ΝΔ μετά το ΒΑΤΕΡΛΩ Μητσοτάκη στη Βουλή

Αντιμέτωπη με την εσωστρέφεια είναι πλέον η Νέα Δημοκρατία και ο Κυριάκος Μητσοτάκης μετά την χθεσινή ημέρα. Από τη μία η απόφαση για αποχώρηση του κόμματος από τη συζήτηση για την τροπολογία στη Βουλή, εκτός από τον διχασμό που προκάλεσε στο εσωτερικό του κόμματος και την αντίδραση του Βαγγέλη Μεϊμαράκη, πλέον αμφισβητείται ευθέως εκ του αποτελέσματος, όπως φάνηκε από τις δηλώσεις του Γιάννη Τραγάκη στα Παραπολιτικα. 

Σε δεύτερο πλάνο βρίσκονται οι επιθέσεις στο πρόσωπο του Άδωνι Γεωργιάδη αφού εκτός από την ιδιότητά του ως αντιπροέδρου, αμφισβητούν και την απόφαση του Κυριάκου Μητσοτάκη. Η αμφισβήτηση μάλιστα προέρχεται από δύο πρόσωπα, Τζιτζικώστα και Κακλαμάνη, τα οποία δεν βρίσκονται στο εσωκομματικό μετερίζι.

Κι αν ο Άδωνις Γεωργιάδης απάντησε με μία χαμογελαστή φωτογραφία του με την Ευγενία Μανωλίδου από τις ΗΠΑ, τον Νικήτα Κακλαμάνη τον παρεπεμψε στον Κυριάκο Μητσοτάκη, κάτι που εκτός από την έντονη ενόχλησή του, υποδεικνύει και την πρόθεση του να απαντάει με μεγαλύτερη αιχμητότητα κάθε φορά που αμφισβητείται ο ίδιος.parapolitika

Δεν υπάρχουν σχόλια: