Κυριακή 19 Ιουνίου 2016

Κραυγές από τη διαπλοκή για το προβάδισμα του ΣΥΡΙΖΑ

Κραυγή
Κραυγή
Κραυγές από τη διαπλοκή για τις έρευνες που της χαλάνε τη... μανέστρα


Με κραυγές απαντά η διαπλοκή στη δημοσκόπηση του Bridging Europe (Δείτε ΕΔΩ), η οποία δίνει σαρωτικό προβάδισμα στον ΣΥΡΙΖΑ. Λες και δεν έχουν μάθει ή δεν έχουν πάθει από τις προηγούμενες εκλογικές αναμετρήσεις, τότε που αλάλαζαν ομαδικά τα διαπλεκόμενα συμφέροντα με τις δημοσκοπήσεις των εταιρειών ΤΟΥΣ που έπεσαν έξω σε όλες τις προβλέψεις.
Να θυμίσουμε λοιπόν ξανά ότι το Bridging Europe αποτελεί το μοναδικό ινστιτούτο, το οποίο στις προηγούμενες εκλογικές αναμετρήσεις είχε πέσει μέσα στις προβλέψεις του για το αποτέλεσμα. Και μάλιστα με ακρίβεια, τη στιγμή που οι εταιρείες των διαπλεκόμενων συμφερόντων έδειχναν ντέρμπι ή ακόμη χειρότερα τη ΝΔ να προηγείται(!!!). Ναι είχαν υπάρξει και τέτοιες έρευνες. Τελικά όχι μόνο η ΝΔ δεν προηγείτο, αλλά ούτε καν ντέρμπι δεν διεξήχθη, αφού ο ΣΥΡΙΖΑ πέτυχε εκλογικό θρίαμβο με 7 ποσοστιαίες μονάδες διαφορά από τη Νέα Δημοκρατία.
Τώρα τα διαπλεκόμενα συμφέροντα είναι ενοχλημένα από τα στοιχεία μίας έρευνας που τους χαλάει τη μανέστρα, το προφίλ του πιο αποτυχημένου αρχηγού που είχε ποτέ η Νέα Δημοκρατία, του Κυριάκου Μητσοτάκη, που μετράει ήδη δεκάδες γκάφες και στραπάτσα στους λίγους μήνες που έχει αναλάβει τα ηνία της ηγεσίας της ΝΔ.
Ένα από τα σάιτ της διαπλοκής μάλιστα είχε τον εξής τίτλο: "Ο ΣΥΡΙΖΑ έχει δική του δημοσκόπηση (Bridging Europe): Προβάδισμα 5,8 μονάδων έναντι της ΝΔ". Άλλοι απλά απέκρυψαν την έρευνα.
Καταλάβατε; "Η δημοσκόπηση είναι του ΣΥΡΙΖΑ" λένε τα διαπλεκόμενα συμφέροντα.
Δεν πειράζει, θα τους περάσει.

Δεν υπάρχουν σχόλια: