Πέμπτη 31 Οκτωβρίου 2013

Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΞΕΦΤΙΛΑ ΤΟΥ ΣΤΟΥΡΝΑΡΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΗΣ ΝΔ!!


20131031-003813.jpg

Ρεζίλι –όπως του αρμόζει φυσικά- έγινε ο Στουρνάρας όταν κλήθηκε σήμερα να «ενημερώσει» τους Βουλευτές της ΝΔ για το «φορολογικό κουρελόχαρτο» περί ακινήτων. Ο ανεκδιήγητος άρχισε τραυλίζοντας και παραπέμποντας –καθότι παντελώς άσχετος- στον υφυπουργό Γ. Μαυραγάνη. Ευσχήμως αυτός –αφού δεν το χειρίσθηκε διόλου- παρέπεμψε στο σύμβουλο του Στουρνάρα Καραβίτη. Ναι, τον σημιτάνθρωπο του
Χρηματιστηρίου και όχι μόνο, που τον στόλισε κανονικά ο Νικήτας Κακλαμάνης, με το γνωστό του στυλ. Δηλαδή στυλ επιθεώρησης.
Μόλις αυτός άρχισε να ψελλίζει ασυναρτησίες, του την έπεσαν οι Βουλευτές της ΝΔ. Εκτός φυσικά από την Πιπιλή –την «ηρωική» υπερασπίστρια του Παλαιού Ψυχικού, όχι παίζουμε- και τον υιό Ψυχάρη –προσοχή, με «υι» και όχι με «ι»- που άρχισαν «διάλογο» μαζί του. Γιατί αυτό το επίπεδο ταιριάζει και σ’ αυτόν και στον Στουρνάρα. Δηλαδή, σε τελική ανάλυση, «γούτσου-γούτσου» Πιπιλή, Στουρνάρα, Καραβίτη. Α, και Ψυχάρη, μην το ξεχάσουμε!
Φυσικά αρκετοί Βουλευτές αποχώρησαν (Βορίδης, Κακλαμάνης, Παυλόπουλος, Τζαβάρας, ως και οι Μηταράκης και Κικίλιας). Τέτοια ξεφτίλα.
Έμειναν οι Βουλευτές των αγροτικών περιοχών, με επικεφαλής τον «ηρωικό» Δάνη Τζαμτζή που έκαναν τον Στουρνάρα αλοιφή.
Σας το λέμε και θυμηθείτε μας. Το φορολογικό εξάμβλωμα του Στουρνάρα για τα ακίνητα, με την τωρινή του μορφή, δεν θα περάσει. Και ίσως να είναι η αιτία του τέλους του Στουρνάρα. Αμήν και πότε!
olympiada

Δεν υπάρχουν σχόλια: