Κυριακή 27 Οκτωβρίου 2013

Ο ΚΑΜΠΙΝΕΣ ΜΑΣ ΕΠΛΗΜΜΥΡΙΣΕ ΕΛΑ ΚΑΙ ΜΥΡΙΣΕ ΑΠΟΨΕ...



Η ΚΙΤΡΙΝΟΦΥΛΛΑΔΑ "ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ" ΞΑΝΑΧΤΥΠΗΣΕ…



ΧΑΪΛ ΑΛΑΦΟΥΖΟΣ



“….ο «Ελληνας» μοιάζει να ταιριάζει περισσότερο στον «μνημονιακό», ενώ, αντίθετα, ο «Ρωμιός» στον «αντιμνημονιακό”….
Μετα τους ύμνους σε όλον, μα όλον τον σχεδιασμό της συμμορίας Παπανδρεου…
Απο τον Γιώργο Δ.
Η “ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΉ” της οικογένειας Αλαφούζου, δια χειρός Ηλία Μαγκλίνη, σε άρθρο της με τίτλο “Ο Έλληνας και ο Ρωμιός” ….πάει και “ζευγαρώνει” -αυθαίρετα- λέξεις και πετάει πομφόλυγες τύπου ….ο “Έλληνας” μοιάζει να ταιριάζει περισσότερο στον «μνημονιακό» ….ο «Ρωμιός» στον «αντιμνημονιακό”. Με την διευκρίνηση -ασχέτως καταγωγής- ότι γουστάρω να με λένε Έλληνα και όχι Ρωμιό ….και ότι δηλώνω και αντιμνημονιακός ….σε ότι με αφορά, η “φούσκα” της “ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΉΣ” δεν αντέχει ….πλαφ έσκασε ….πετάχτηκε πάραυτα στο καλάθι της ανοησίας. ΕΡΩΤΗMATA: -Αν ισχύει το αντίστροφο -λέμε αν- το συγκρότημα που δηλώνει -αδιευκρίνιστα- αντιμνημονιακό ….έχει Έλληνες δημοσιογράφους ή Ρωμιούς; -Ποιοι αλήθεια είμαστε οι Έλληνες και ποιοι οι Ρωμιοί ….θα μας πει -στα σοβαρά- ο ευφυής συντάκτης; -Οι “Ανεξαρτητοι Έλληνες” του Πάνου Κ. που δηλώνουν ευθαρσώς αντιμνημονιακοί ….άρα -αστειεύομαι- θα έπρεπε να λέγονται “Ανεξαρτητοι Ρωμιοί”; -Ο Τσίπρας και όσοι άλλοι δηλώνουν αντιμνημονιακοί είναι Ρωμιοί; ΤΈΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ ….ας μας δώσει μια λογική εξήγηση το Αλαφουζέϊκο συγκρότημα ….τι θέλει να πει με τον όρο Ρωμιοί ….για να καταλάβουμε κι’ εμείς οι αδαείς ….τι εννοεί και που το πάει ….γιατί κάτι δεν μου αρέσει ….κάτι μου μυρίζει ….εδώ και πολύ καιρό !!!!
Πηγή


3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΠΕΣ ΜΑΣ ΤΩΡΑ ΟΤΙ Ο ΣΚΑΙ ΣΤΗΡΙΖΕΙ Χ.Α. ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΓΕΛΙΟ ΤΗΣ ΑΡΚΟΥΔΑΣ.ΜΗΠΩΣ ΕΧΕΙΣ ΜΕΤΡΗΣΕΙ ΠΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΠΡΟΒΑΛΕ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΗΣ Χ.Α. ΕΝΩ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΕΧΕΙ ΣΤΑ ΠΑΡΑΘΥΡΑ ΤΑ ΣΥΡΙΖΟΠΟΥΛΑ ΣΟΥ?

Ανώνυμος είπε...

ΚΡΙΜΑ Ο ΧΑΡΡΥ ΚΛΥΝΝ ΝΑ ΕΧΕΙ ΠΕΣΕΙ ΤΟΣΟ ΧΑΜΗΛΑ ... ΣΕ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΔΙΑΓΡΑΨΕΙΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΠΥ ΣΟΥ ΑΡΕΣΑΝ ΚΑΙ ΣΟΥ ΕΙΧΑΝ ΜΕΙΝΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ!

Ανώνυμος είπε...

O XARRY IDIOD TROLL και ο Επικουρος ειναι οι δυο φιλοσοφοι που δεν εχουν πεσει σχεδον ποτε εξω
Αντε η λ ι θ ι ο τρολλακι να γλυψεις τους ζουφιους κοχωνας του Αδωνι