Πέμπτη 17 Οκτωβρίου 2013

Εξεταστική για το Μνημόνιο υποσχέθηκε ο Τσίπρας.

Εξεταστική επιτροπή για την οικονομία και για το Μνημόνιο στην περίπτωση που ο ΣΥΡΙΖΑ αναλάβει τη διακυβέρνηση της χώρας προανήγγειλε ο Αλέξης Τσίπρας, στην εφ' όλης της ύλης συνέντευξη που παραχώρησε στο STAR, καθιστώντας επίσης σαφές ότι δεν θα εφαρμόσει το Μνημόνιο.

Ο κ. Τσίπρας αναφέρθηκε στην πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ για σύσταση εξεταστικής επιτροπής σχετικά με...
το πώς οδηγήθηκε η Ελλάδα σε αυτή την οικονομική τραγωδία και ποιοι έχουν την ευθύνη για την πρόσδεση της χώρας στο Μνημόνιο, λέγοντας ότι πρέπει να διερευνηθούν οι ενδείξεις ποινικών ευθυνών. «Η συγκυβέρνηση απέρριψε την πρότασή μας να υπάρξει μια απλή προανακριτική επιτροπή», είπε ο Αλέξης Τσίπρας και συνέχισε:

«Είναι δέσμευσή μας ότι θα το επαναφέρουμε εάν γίνουμε κυβέρνηση. Για εμάς είναι η εξεταστική των εξεταστικών. Δεν είναι ζήτημα ρεβανσισμού, εκδικητικότητας. Πρέπει σε βάθος να διεξαγάγουμε την έρευνα και να έρθουν στο φως όλες οι πτυχές μιας τραγωδίας που βιώνει ο ελληνικός λαός».

Πηγή:  enet.gr

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗ ΟΜΩΣ ΓΙΑ ΕΛΕΓΧΟ ΤΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΑΠΟ ΤΟ 74 ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΤΗΝ ΕΚΑΝΕ ΓΑΡΓΑΡΑ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ Ο ΣΥΡΙΖΟΚΟΠΡΙΤΗΣ ΣΟΥ ΧΑΡΡΥ.

Ανώνυμος είπε...

ξυστα αρκιδια σου με γκαζμα χαρρυ....ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΣ και απο το πασοκ-νδ Α.Ε. ειναι ο τσιπριζας.....και εσυ εισαι ενα ακομη ΣΟΥΡΓΕΛΟ που στηριζεις με νυχια και με δοντια αυτον που θα μας φορεσει την ταφοπλακα,,,,,,, ΡΕ ΟΥΣΤ ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΡΕ "ΠΑΝΤΟΓΝΩΣΤΕΣ" ΤΗΣ ΠΟΥΤΣΑΣ..καλλιτεχνες της σφαλιαρας.....