Παρασκευή 25 Οκτωβρίου 2013

ΣΘΕΝΑΡΗ ΚΑΙ ΑΝΥΠΟΧΩΡΗΤΗ Η ΣΤΑΣΗ ΣΑΜΑΡΑ-ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ ΕΝΑΝΤΙ ΤΩΝ ΕΥΡΩΠΑΙΩΝ ΕΤΑΙΡΩΝ...



ΤΟ ΦΙΛΗΜΑ ΤΗΣ ΚΑΤΟΥΡΗΜΕΝΗΣ ΠΟΔΙΑΣ ΕΠΕΤΑΙ...

2 σχόλια:

Admin είπε...

Τις τελευταίες ημέρες οι κυβερνητικές μαριονέτες των έξωθεν πραγματικών αφεντικών μας ξεκίνησαν την τελευταία τους ίσως παράσταση με σκοπό βραχυπρόθεσμα να μας οδηγήσουν σε εκλογές και να μας αρπάξουν για άλλη μια ...
φορά την ψήφο με ψέματα και κάλπικες υποσχέσεις.
Μετά από την στημένη τηλεοπτική "Χρυσαυγιάδα" ευελπιστούν ότι θα επανακτήσουν σημαντικό κομμάτι από την χαμένη τους εκλογική δύναμη και έτσι αρχίζουν σιγά σιγά να δηλώνουν αντίθετοι και πολέμιοι των υπαλλήλων της Τρόικας.
Ο πολλάκις μετακλογικός ψεύτης Πρωθυπουργός μας με την αβάντα του "διορισμενου" από αυτόν κ. Στουρνάρα αλλά και του Αντιπροέδρου του κ. Βενιζέλου μας πλασάρουν νέα παραμύθια με σκοπό σε μια ενδεχόμενη μελλοντική εκλογική τους νίκη ο μεν πρώτος να συνεχίσει το θεάρεστο έργο του δηλ. την περαιτέρω φτωχοποίηση και εξαθλίωση μας και ο δε κ. Βενιζέλος να γλυτώσει τον πολιτικό του αφανισμό αλλά και τον καταλογισμό των ποινικών ευθυνών του για την λίστα Λαγκάρτ αλλά και τις "περίεργες" συμβάσεις των υποβρυχίων.
Φίλες φίλοι τα "Εφιαλτικά" συνεταιράκια θα δώσουν τα ρέστα τους πριν μας οδηγήσουν ή αναγκαστούν να πάνε σε εκλογές και για αυτό θα πρέπει να είμαστε όλοι προετοιμασμένοι να δούμε και να ακούσουμε ..... απίθανα πράγματα!

Ανώνυμος είπε...

Ρουσφέτι Μπαλτάκου:
Πώς ο γενικός γραμματέας της κυβέρνησης Τάκης Μπαλτάκος διόρισε το γιό του.

http://www.iefimerida.gr/node/127744#ixzz2ilIXwGcF