Πέμπτη 17 Οκτωβρίου 2013

ΔΕΝΔΙΑ ΜΟΥ, ΠΑΡΕ ΤΟ ΟΠΛΟ ΣΟΥ



 

 ΔΕΝΔΙΑ ΜΟΥ ΚΑΛΑΜΟΚΑΒΑΛΑΡΙ ΜΟΥ ΤΟΝ ΑΛΛΟ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΤΟΝ ΜΠΑΓΛΑΡΩΣΑΤΕ ΓΙΑΤΙ ΕΙΧΕ ΛΕΕΙ ΠΕΙΡΑΤΙΚΟ ΣΤΑΘΜΟ, ΤΟΥΤΟΝ ΕΔΩ ΤΟΝ ΜΠΟΥΧΕΣΑ ΠΟΥ ΠΕΡΗΦΑΝΕΥΕΤΑΙ ΟΤΙ, «ΕΓΩ ΔΕΝ ΒΡΙΖΩ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ, ΔΕΝ ΒΡΙΖΩ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ, ΦΥΛΑΩ ΤΙΣ "ΣΦΑΙΡΕΣ" ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΛΗΘΙΝΟ ΑΝΤΙΠΑΛΟ» ΤΟΥΤΟ ΕΔΩ ΤΟ ΑΠΟΒΡΑΣΜΑ ΠΟΥ ΟΝΟΜΑΖΕΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ ΤΟΥΣ ΦΟΝΙΑΔΕΣ, ΤΙ ΘΑ ΤΟΝ ΚΑΝΕΙΣ ΠΑΛΙΚΑΡΑ ΜΟΥ; ΤΙ ΘΑ ΤΟΝ ΚΑΝΕΙΣ ΜΕΓΑΛΟΤΣΟΥΤΣΟΥΝΕ  ΑΡΧΗΓΕ; ΚΑΙ ΜΗ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΤΑ ΤΡΙΑ ΔΥΟ ΓΙΑΤΙ Η ΦΑΗΛΑΡΑ ΕΙΝΑΙ ΤΕΤΡΑΡΧΙΔΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΘΕΟ!

 


 
Δένδια μου εκκαθαριστή, μόλις καθαρίσεις με τις μηνύσεις σου κατά του GUARDIAN που δυσφήμισε το σώμα της Ελληνικής αστυνομίας για δήθεν σχέσεις της με τη Χρυσή Αυγή άρχισε να ξεκαθαρίσεις το τοπίο και στη ΝΔ κι αυτή εγκληματική οργάνωση είναι...


3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Εθνικιστής και ευρωπαϊστής μόνο στο εσωτερικά καραφλό κεφάλι ενός εθνικιστή νεοδημοκράτη μπορεί να συμβεί.Αυτοί όλοι είναι υπηρέτες δύο αφεντάδων, μιας εξαρτημένης αστικής τάξης από τα δάνεια της Ευρώπης και του ιδεολογικού τους προσανατολισμού. Προσπαθώντας να κρατήσουν και τα δύο καρπούζια κάτω από την ίδια μασχάλη, στο τέλος τους πέφτουν και γελοιοποιούνται. Οι εθνικιστές ψηφοφόροι προτιμούν πιο γνήσιους αντιπροσώπους και οι φιλοευρωπαίοι αστοί κάποιον που μην μιλάει για σφαίρες έστω και σε εισαγωγικά.

Ανώνυμος είπε...

Ε ΡΕ ΤΙΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΑΚΟΥΣΟΥΜΕ ΑΚΟΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΖΕΨΟΥΝ ΤΑ ΨΗΦΑΛΑΚΙΑ ΤΗΣ Χ.Α.......ΘΑ ΠΑΘΟΥΝ ΤΗΝ ΠΛΑΚΑ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΤΟΥΣ ΠΟΣΟΣΤΑ

Ανώνυμος είπε...

Επ φίλε μην παίρνεις φόρα, μίλησα για εσωτερικά καραφλά κεφάλια νεοδημοκρατών που είναι πολιτικά ηλίθια. Τα εξωτερικά καραφλά κεφάλια και ξέρεις πια ακριβώς εννοώ δεν είναι πολιτικά ηλίθια είναι απλά ηλίθια και εξηγούμαι. Και 15% να πάρουν είναι τόσο διανοητικά χαμηλού επιπέδου το στελεχιακό τους δυναμικό που θα αυτοκτονήσουν πολιτικά την επομένη. Το να πολιτεύεσαι με όρους 1930 το 2013 δεν είναι και το πιο έξυπνο. Ο "Αγών μου" ήταν ένα πολύ καλό εγχειρίδιο για ένα φασιστικό γερμανικό κόμμα, τότε που κάθε κόμμα στην Γερμανία είχε ένοπλη ομάδα, αλλά το "να ξύνουν οι ξιφολόγχες τα πεζοδρόμια" πέρα από κάποιους φανατικούς δεν συγκινεί και ιδιαίτερα σήμερα. Αυτό όμως δεν μπορεί να αλλάξει γιατί αρχηγός του κόμματος είναι ένας "ρομαντικός" ναζιστής. Αν όμως πας να αλλάξεις τον αρχηγό για να ξεκολλήσεις από το αδιέξοδο, καθώς αυτού του τύπου τα κόμματα είναι αρχηγικά, δεν έχεις πια κόμμα. Αυτές τις μέρες που ο "Αρχηγός" αναπαύεται, κόμμα ουσιαστικά δεν υπάρχει, δεν μπορεί δηλαδή να οργανωθεί και παραχθεί πια πολιτική πράξη.