Τετάρτη 25 Ιουνίου 2014

Ούτε στην Μπανανία..η μικρή ΔΕΗ το 30 %..θα έχει ίσα δικαιώματα με το 70% !!!!

Ούτε στην Μπανανία..η μικρή ΔΕΗ το 30 %..θα έχει ίσα δικαιώματα με το 70% !!!! 

 
Διαβάστε προσεκτικά τι προβλέπεται στο «The Second Economic Adjustment Programme for Greece Second Review – May 2013″ και πιο συγκεκριμένα στο παράρτημα του «GREECE Memorandum of Understanding on Specific Economic Policy Conditionality», στη σελίδα 194..


moujun13 


2. the plan shall include provisions for the divestment of lignite-fired,gas and hydro electricity generation capacity currently managed by PPC.
It will also include provisions for the new company to access and control lignite resources on an equal basis as PPC….
moujun13_1


Στα Ελληνικά..

2. το σχέδιο θα περιλαμβάνει διατάξεις για την πώληση δυνατοτήτων παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας, λιγνιτών, φυσικού αερίου και υδροηλεκτρικών, που διαχειρίζονται σήμερα από την ΔΕΗ.
Θα περιλαμβάνει επίσης διατάξεις για τη νέα εταιρία στην πρόσβαση και τον έλεγχο των κοιτασμάτων λιγνίτη σε ισότιμη βάση, όπως η ΔΕΗ.
Ναι καλά διαβάσατε…
Η τρόϊκα απαιτεί, και φυσικά αυτό θα γίνει μιας και η κυβέρνηση έχει βάλει φαρδυά πλατιά την υπογραφή της, ο ιδιοκτήτης της μικρής ΔΕΗ δηλαδή αυτός που θα αγοράσει το 30% …. να έχει τα ίδια δικαιώματα σε ότι αφορά τις ενεργειακές πηγές..με το κράτος που θα κατέχει το 70%…!!!!
Αυτά δεν συμβαίνουν ούτε στην Μπανανία..
Πηγή

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

«H NIKH σας ΓEMIΣE XAPA OΛH THN ΕΛΛAΔA. Η αποφασιστικότητά σας και το ομαδικό σας πνεύμα είναι παράδειγμα για όλους μας.
Συγχαρητήρια σε όλους τους παίκτες για τη μεγάλη εμφάνιση και την πρόκριση στον επόμενο γύρο. Στις δύσκολες στιγμές για τον τόπο μας. Προσφέρατε ENA XAMOΓEΛO για OΛOYΣ TOYΣ ΈΛΛHNEΣ», :-)) :-))

Ανώνυμος είπε...

δεν βαριέσαι το κύπελο να πάρουμε και όλα καλά...

Ανώνυμος είπε...

Ο ΣΥΡΙΖΑ,
ενα κομμα που... βολευεται δεόντως με το να ειναι Νο2 στον τοπο (ενα σωρο προνομια, χωρις να χρειαζεται να διαχειριστει ουσιαστικα τιποτα, ουτε για καλο ουτε για κακο), δειχνει οτι θα τους δωσει ανοχη και αυριο, με αφορμη την μη-ονομαστικη ψηφοφορια, η οποια θα μπορουσε να τους ριξει, ναι να τους ριξει, και να εχουμε αμεσα ραγδαιες εξελιξεις.
Δεν θελει ομως ο συριζαρας !
σου λεει.
Ασε καημενε. Εγω θα βγαλω το φιδι απο την τρυπα ?? Και γιατι να γινω κακος με τους δικαστικαρες ??
Ασε τα πραγματα να παρουν ΜΟΝΑ ΤΟΥΣ το δρομο τους (αν και όταν, και οπόταν....