Σάββατο 7 Ιουνίου 2014

Γ. Ψαριανός: Στην κάστα των λακέδων του συστήματος... Ένα χυδαίο δωσίλογο γερμανοτσογλάνι!




Kοίτα που καταντήσαμε. Ενας τυχάρπαστος, εξυπνάκιας και φαφλατάς, απωθητικό παράσιτο από πολιτική σκοπιά, να πετάει μια παπαριά και να γίνεται θέμα στα τηλεοπτικά δελτία ειδήσεων.
Ο λόγος για τον Γ. Ψαριανό που δήλωσε στον ρ/σ του ΔΟΛ ότι αν ο Σύριζα συγκυβερνούσε με τους ΑΝΕΛ αυτός θα ζητούσε άσυλο στα Τίρανα.  (Δεν πρωτοτύπησε. Ανάλογες τοποθετήσεις έχουν κάνει ο Πάγκαλος και η Σαλέχ)
Τα πράγματα είναι απλά. Ο τύπος έχει γλυκαθεί τρελά από την παχυλή αργομισθία που του έχει εξασφαλίσει το βουλευτιλίκι. Αυτή την στιγμή και αφού το κόμμα του κατεβάζει ρολά βλέπει ότι...
σύντομα και ο ίδιος θα καταντήσει ένα «προοδευτικό» καθεστωτικό απόβλητο.
Δεν έχει νόημα να σχολιάσουμε παραπέρα τις δηλώσεις του. Ο Γ. Ψαριανός συμπεριλαμβάνεται στην κάστα των λακέδων του συστήματος, είναι από τους τύπους που θα κάνουν τα πάντα για να σώσουν το πολιτικό τομάρι τους, με ότι σημαίνει αυτό. 
Του Γ. Γ. από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ, μέσω "Το Γρέκι"
 

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Να πας στην Αλβανία να ζήσεις ρε κοπρίτη! Αλλά δυστυχώς δεν είναι τιμωρία έτσι πως μας καταντήσατε ρε αρχιλαμόγιο εσύ και οι όμοιοί σου η ζωή πλέον στην Αλβανία του Χότζα είναι πολύ καλύτερη!!! Να μην ξεχάσεις να πάρεις το κόκκινο άλογο μαζί σου!

Ανώνυμος είπε...

Πατσιαβουρα σκατο. Βρομιαρης.

Ανώνυμος είπε...

Ψάρια τσιπούρες γαύρος κουτσομουρες πάρτε γιατι χάνωμε.